Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi dneska Honza domů dovezl new kola a už jsem si je dal na auto. Nelíbilo se mi, jak to stojí na vratkých špalcích. :D Gumy budou později. Stejně tak budou nutností podložky (viz. foto mezery mezi kolem a podběhem :D ). Při focení kol jsem si uvědomil, že bude žádoucí i úprava brdičů, uvažuju nad zelenou barvou - ta koroze je hrozná. :roll

Tady je malá ochutnávka, ale slušej GTičku fakt moooc. :mrk :

Celek:

dsc02210vz6.jpg

Zadní kolo:

dsc02211jn0.jpg

Přední kolo:

dsc02214ma6.jpg

Mezera mezi diskem a podběhem (na zadnim kole)

dsc02188fj3.jpg

Podložky tam půjdou 15 - 20 mm, to se ještě rozhodnu (a přeměřim), gumy samozřejmě 205/40 R17 a šrouby taky delší seženu. ;)

[upravil dne 30/6/08 Stifler]

Odesláno

Máš pravdu. GTičku fakt sluší. :super

Jinak ty brzdiče bych osobně natřel barvou která se k tomu autu víc hodí, mě se líbí když ladí s barvou auta nebo když jsou černý (výjimkou vždy byla Octavia RS v citronově žluté se zelenými brzdiči:mrk).

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Gooooood :super Ale zelená? Co máš proti červené?:D Ta se bude hodit k autu, víc jak 2 barvy bych nemíchal, červená auto a vrzdiče, stříbrná kola.

Bude vypadat moc pěkně:super

No, já právě nechtěl mít úplně všechno červený, tak jsem si řikal, že zelená by byla asi ta správná volba. :)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

gumy tam nedavej , stejně je budes na zimu muset měnit :D

Nebudu. :aut páč mi řidičák vrátěj nejdřív příští duben a to už sníh zase nebude. :D:ticho

Odesláno

S tou barvou brzdičů se ještě uvidí, zatim budu muset shánět někoho, kdo mi je obrousí nebo opískuje, abych mohl vůbec uvažovat o nějaký barvě. :D

A děkuju všem za chválu. Tyhle kola jsem na GTičko chtěl už hodně dlouho, takže je to splnění takovýho mýho malýho snu. ;)

Odesláno

Naaadherneeee :) Tak jakoze fakt :) Velmi velka kraaasa :)

Dufam ze som ta neprechvalil. Toto su podla mna jedny z najkrajsich elektronov (na 306 a 206 ) vobec :) Ale to len podla mna, pretoze mne se ty vselijaky cackane nepacia :)

Uz se tesim jak to bude vypadat s gumami :) Jaky davas rozmer ?

Tu barvu bych tez zelenov nedaval .... ZELENO - CERVENA k sebe nepasujeeee :bojim:bojim:bojim

Nebola by dobra skorej zlta alebo biela ??? Ci s tou bielou som to prehnal :D

Odesláno

Kolečka pěkný.

S tou barvou no nevim už jsem měl červenou, oranžovou, žlutou a ted černou. Když jsou černý tak kola víc vyniknou. Ale to zaleží na vkusu a na typu kol.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Dufam ze som ta neprechvalil. Toto su podla mna jedny z najkrajsich elektronov (na 306 a 206 ) vobec :) Ale to len podla mna, pretoze mne se ty vselijaky cackane nepacia :)

A co Ouragany v 16-ti palcích? :D

Nebola by dobra skorej zlta alebo biela ??? Ci s tou bielou som to prehnal :D

Myslím že by nestíhal čistit. To je pro toho kdo jede jednou za čas na tuning aspoň podle mého názoru. I když, Stifler psal že toho moc nenajezdí a bude mít do dubna času dost na mytí brzdičů. :aut

Odesláno

Vy žvejkové, zelená tomu autu sluší. Sám ji tam mám :) Na třmenech mám zelenou a na bubnech mám černou. A u Passata jsem brzdiče natřel komplet na černo. Budu muset fotit, aby jste viděli jak to vypadá. Ale podle mě je červená na brzdičích krok zpět do roku 2003 a dále.

[upravil dne 30.6.08 Kvasky]

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Vy žvejkové, zelená tomu autu sluší. Sám ji tam mám :) Na třmenech mám zelenou a na bubnech mám černou. A u Passata jsem brzdiče natřel komplet na černo. Budu muset fotit, aby jste viděli jak to vypadá. Ale podle mě je červená na brzdičích krok zpět do roku 2003 a dále.

Tak bacha hoši dneska je jak se říká \"trendy\" zelená na brzdičích. Pozor, aby jste se s tou vaší červenou někde společensky neznemožnily... :mrk:D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: Kvasky

Tak bacha hoši dneska je jak se říká \"trendy\" zelená na brzdičích. Pozor, aby jste se s tou vaší červenou někde společensky neznemožnily... :mrk:D

Tak já se budu dál společensky znemožnovat:)

Jen tak pro zajimavost jaká letí ted barva na nápravách?

[upravil dne 30.6.2008 čakom]

Odesláno

JO to nevím jaká letí barva na nápravách, já jsem asi úplně \"out\" protože mám brzdiče v úpravě \"retro\" to znamená že je mám rezavý od přírody... :roll (stejně nejsou za speedlinama vidět)

Odesláno

Klucí asi jsem divnej, ale když vidím na autě červený brzdiče tak otáčím oči v sloup. Myslím si, že doba této barvy je už pryč. Škodovka dávala na řady RS zelený, s příchodem Octavie II šla k červený (což se nevím zda byla dobrá volba), VW má modrý atd. Mě osobně se absolutně nelíbí červený a jiný křiklavý barvy bubnů, které přímo září za liťákem. Ale jak se říká 100lidí = 100chutí. Ale rozhodně si myslím, že zelená není vůbec špatná volba.

Jinak ramena náprav mám rád v originále čili černý, ale jak takhle koukám po různých autech tak letí slonová kost:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...