Stifler Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Tak mi dneska Honza domů dovezl new kola a už jsem si je dal na auto. Nelíbilo se mi, jak to stojí na vratkých špalcích. Gumy budou později. Stejně tak budou nutností podložky (viz. foto mezery mezi kolem a podběhem ). Při focení kol jsem si uvědomil, že bude žádoucí i úprava brdičů, uvažuju nad zelenou barvou - ta koroze je hrozná. Tady je malá ochutnávka, ale slušej GTičku fakt moooc. : Celek: Zadní kolo: Přední kolo: Mezera mezi diskem a podběhem (na zadnim kole) Podložky tam půjdou 15 - 20 mm, to se ještě rozhodnu (a přeměřim), gumy samozřejmě 205/40 R17 a šrouby taky delší seženu. [upravil dne 30/6/08 Stifler] Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Máš pravdu. GTičku fakt sluší. Jinak ty brzdiče bych osobně natřel barvou která se k tomu autu víc hodí, mě se líbí když ladí s barvou auta nebo když jsou černý (výjimkou vždy byla Octavia RS v citronově žluté se zelenými brzdiči:mrk). Citovat
jarajarda Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Gooooood Ale zelená? Co máš proti červené? Ta se bude hodit k autu, víc jak 2 barvy bych nemíchal, červená auto a vrzdiče, stříbrná kola. Bude vypadat moc pěkně Citovat
Béďa Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 kola ano, vypadaj dobre taky jsem po nich pokukoval.. zeleny brzdice nee, hruza a des.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 gumy tam nedavej , stejně je budes na zimu muset měnit Citovat
Stifler Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Gooooood Ale zelená? Co máš proti červené? Ta se bude hodit k autu, víc jak 2 barvy bych nemíchal, červená auto a vrzdiče, stříbrná kola. Bude vypadat moc pěkně No, já právě nechtěl mít úplně všechno červený, tak jsem si řikal, že zelená by byla asi ta správná volba. Citovat
Stifler Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr gumy tam nedavej , stejně je budes na zimu muset měnit Nebudu. páč mi řidičák vrátěj nejdřív příští duben a to už sníh zase nebude. Citovat
Stifler Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 S tou barvou brzdičů se ještě uvidí, zatim budu muset shánět někoho, kdo mi je obrousí nebo opískuje, abych mohl vůbec uvažovat o nějaký barvě. A děkuju všem za chválu. Tyhle kola jsem na GTičko chtěl už hodně dlouho, takže je to splnění takovýho mýho malýho snu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Naaadherneeee Tak jakoze fakt Velmi velka kraaasa Dufam ze som ta neprechvalil. Toto su podla mna jedny z najkrajsich elektronov (na 306 a 206 ) vobec Ale to len podla mna, pretoze mne se ty vselijaky cackane nepacia Uz se tesim jak to bude vypadat s gumami Jaky davas rozmer ? Tu barvu bych tez zelenov nedaval .... ZELENO - CERVENA k sebe nepasujeeee :bojim:bojim Nebola by dobra skorej zlta alebo biela ??? Ci s tou bielou som to prehnal Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Kolečka pěkný. S tou barvou no nevim už jsem měl červenou, oranžovou, žlutou a ted černou. Když jsou černý tak kola víc vyniknou. Ale to zaleží na vkusu a na typu kol. Citovat
Driver Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Gumy tam nedávej, polož to takhle na nejbližší koleje a můžeš si zajezdit hned, taková \"drezina\" GTI Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Dufam ze som ta neprechvalil. Toto su podla mna jedny z najkrajsich elektronov (na 306 a 206 ) vobec Ale to len podla mna, pretoze mne se ty vselijaky cackane nepacia A co Ouragany v 16-ti palcích? Nebola by dobra skorej zlta alebo biela ??? Ci s tou bielou som to prehnal Myslím že by nestíhal čistit. To je pro toho kdo jede jednou za čas na tuning aspoň podle mého názoru. I když, Stifler psal že toho moc nenajezdí a bude mít do dubna času dost na mytí brzdičů. Citovat
MatrixChose Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Kola moc chválím, a co modrá? Zelená ne-eee :papa Citovat
Kvasky Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Vy žvejkové, zelená tomu autu sluší. Sám ji tam mám Na třmenech mám zelenou a na bubnech mám černou. A u Passata jsem brzdiče natřel komplet na černo. Budu muset fotit, aby jste viděli jak to vypadá. Ale podle mě je červená na brzdičích krok zpět do roku 2003 a dále. [upravil dne 30.6.08 Kvasky] Citovat
Driver Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Kvasky Vy žvejkové, zelená tomu autu sluší. Sám ji tam mám Na třmenech mám zelenou a na bubnech mám černou. A u Passata jsem brzdiče natřel komplet na černo. Budu muset fotit, aby jste viděli jak to vypadá. Ale podle mě je červená na brzdičích krok zpět do roku 2003 a dále. [upravil dne 30.6.08 Kvasky] Tak bacha hoši dneska je jak se říká \"trendy\" zelená na brzdičích. Pozor, aby jste se s tou vaší červenou někde společensky neznemožnily... Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Kvasky Vy žvejkové, zelená tomu autu sluší. Sám ji tam mám Na třmenech mám zelenou a na bubnech mám černou. A u Passata jsem brzdiče natřel komplet na černo. Budu muset fotit, aby jste viděli jak to vypadá. Ale podle mě je červená na brzdičích krok zpět do roku 2003 a dále. [upravil dne 30.6.08 Kvasky] Tak bacha hoši dneska je jak se říká \"trendy\" zelená na brzdičích. Pozor, aby jste se s tou vaší červenou někde společensky neznemožnily... Tak já se budu dál společensky znemožnovat:) Jen tak pro zajimavost jaká letí ted barva na nápravách? [upravil dne 30.6.2008 čakom] Citovat
Driver Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 JO to nevím jaká letí barva na nápravách, já jsem asi úplně \"out\" protože mám brzdiče v úpravě \"retro\" to znamená že je mám rezavý od přírody... (stejně nejsou za speedlinama vidět) Citovat
Kvasky Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Klucí asi jsem divnej, ale když vidím na autě červený brzdiče tak otáčím oči v sloup. Myslím si, že doba této barvy je už pryč. Škodovka dávala na řady RS zelený, s příchodem Octavie II šla k červený (což se nevím zda byla dobrá volba), VW má modrý atd. Mě osobně se absolutně nelíbí červený a jiný křiklavý barvy bubnů, které přímo září za liťákem. Ale jak se říká 100lidí = 100chutí. Ale rozhodně si myslím, že zelená není vůbec špatná volba. Jinak ramena náprav mám rád v originále čili černý, ale jak takhle koukám po různých autech tak letí slonová kost:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.