Dundee Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Všechno nasvědčuje tomu, že bysme mohli mít doma várku malých kočiček, tak se chci předběžně zeptat, byl-li by zájem o nějaká tato stvořeníčka? Předpokládáme, že by k oné události mohlo dojít v průběhu měsíce. Budoucí mamina (pokud ano) je celá černá, otec samozřejmě neznámý (ale není vyloučeno, že by to mohl být náš Macek, který už rok nebyl doma)... Až (jestli) se narodí, dám sem určitě fotky;) Koťátka by byla samozřejmě darem;) Citovat
buml Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 skoda, Jitka uz si zamluvila naky v Tuchorazi:( mi totiz mame zviratek malo:D Citovat
Dundee Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: buml skoda, Jitka uz si zamluvila naky v Tuchorazi:( mi totiz mame zviratek malo:D Kdyby to nevyšlo, tak se ozvi:D Citovat
Rebik Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 My bysme do toho šli, letní koťata pravděpodobně přežijí zimu -)) Citovat
peugeotkovic Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Dundee Všechno nasvědčuje tomu, že bysme mohli mít doma várku malých kočiček, tak se chci předběžně zeptat, byl-li by zájem o nějaká tato stvořeníčka? Předpokládáme, že by k oné události mohlo dojít v průběhu měsíce. Budoucí mamina (pokud ano) je celá černá, otec samozřejmě neznámý (ale není vyloučeno, že by to mohl být náš Macek, který už rok nebyl doma)... Až (jestli) se narodí, dám sem určitě fotky;) Koťátka by byla samozřejmě darem;) taky taky..? Nějaká jsou k nakouknutí a případnému osvojení tady:mrk Když je nikdo nechce:bojim:roll tak si je asi zatím nechám..Ale kdo se mi o ně postará až pojedu k moři..nevím:roll [upravil dne 30.6.2008 peugeotkovic] Citovat
peugeotkovic Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Rebik My bysme do toho šli, letní koťata pravděpodobně přežijí zimu -)) jak to myslíš..? To jako že ta moje \"jarní\" umřou..??? :myslimAle jajich maminka je taky z jarních kot\'átek a zimu přežila a je ve skvělé formě a rovných 5kot\'átek nám nadělila:super:aut Citovat
peugeotkovic Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Fakir Micinkóóóó... Lízinkóóóó... :D jojojo:roker každý jenom t\'ut\'ut\'u a budliky budliky a starat se o ně nikdo nechce:bacha:D Citovat
Fakir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Fakir Micinkóóóó... Lízinkóóóó... :D jojojo:roker každý jenom t\'ut\'ut\'u a budliky budliky a starat se o ně nikdo nechce:bacha:D Ještěže to neznáš (evidentně) v kontextu, to bys asi nerozdejchala... :D:D Citovat
Gargamell Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 To je teda pěkná potvora ta kočka. Starýho (Macka) vystěhuje, ale dál se s ním schází Citovat
Dundee Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Gargamell To je teda pěkná potvora ta kočka. Starýho (Macka) vystěhuje, ale dál se s ním schází Bylo to trochu jinak- Zuzanu nám zajeli a Macek se po pár dnech nevrátil domů (asi ze žalu či co), tak jsme si pořídili tuhle malou ďáblici:D Macek se párkrát objevil v okolí baráku, ale už docela zdivočel a je plachej... Citovat
Dundee Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Rebik My bysme do toho šli, letní koťata pravděpodobně přežijí zimu -)) Takže tři kousky, jo? Pro každýho potomka jedno, co? Nebo pět, ať máš vlastní kotě i ty a žena?:mrk Citovat
Maverick Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Fakir Micinkóóóó... Lízinkóóóó... :D :D:D Já bych si koťáktko vzal, ale máme doma dva kocoury a ti by to asi nerozdejchaly... [upravil dne 1.7.08 Mefisto86] Citovat
MatrixChose Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Původně zaslal: Fakir Micinkóóóó... Lízinkóóóó... :D :D:D Já bych si koťáktko vzal, ale máme doma dva kocoury a ti by to asi nerozdejchaly... [upravil dne 1.7.08 Mefisto86] Kua, já zas něco nevím Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ A posilas kotatka postou? :D:D:D Vzhledem k doručovacím \"časům\" pošty raději nee... Citovat
Dundee Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Tak mi dnes lehce po půl dvanácté zvonil telefon a Monča mi sdělovala, že už to přišlo:potlesk Jsou teda jenom dvě, zato ale docela kusani;) Až se zítra dostanu domů, tak zjistíme, jestli máme kočičky nebo kocourky (či kočku a kocoura). Monča si ale myslí, že jsou to kluci;) Citovat
Fusion Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Nechci kecat, ale vypadá to že Macek alimenty platit nebude, mamina měla asi milence. Ale to by ukázal rozbor DNA Citovat
Dundee Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Nechci kecat, ale vypadá to že Macek alimenty platit nebude, mamina měla asi milence. Ale to by ukázal rozbor DNA Na rozbor kašlu;) Jak to bude možný, mamina navštíví veterinární gyndu a další nebudou (ať si užije, ale netahá domů koťata;)). Stejně to dopadne i s případným potomkem, který by přinejhorším doma zůstal (Patrik má málo hraček:D)... P.S.: Jedno kotě je předběžně zamluvený, pokud se bude jednat o kočku;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.