Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všechno nasvědčuje tomu, že bysme mohli mít doma várku malých kočiček, tak se chci předběžně zeptat, byl-li by zájem o nějaká tato stvořeníčka?

Předpokládáme, že by k oné události mohlo dojít v průběhu měsíce. Budoucí mamina (pokud ano) je celá černá, otec samozřejmě neznámý (ale není vyloučeno, že by to mohl být náš Macek, který už rok nebyl doma):)...

Až (jestli) se narodí, dám sem určitě fotky;)

Koťátka by byla samozřejmě darem;)

post-0-14109601232942_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Všechno nasvědčuje tomu, že bysme mohli mít doma várku malých kočiček, tak se chci předběžně zeptat, byl-li by zájem o nějaká tato stvořeníčka?

Předpokládáme, že by k oné události mohlo dojít v průběhu měsíce. Budoucí mamina (pokud ano) je celá černá, otec samozřejmě neznámý (ale není vyloučeno, že by to mohl být náš Macek, který už rok nebyl doma):)...

Až (jestli) se narodí, dám sem určitě fotky;)

Koťátka by byla samozřejmě darem;)

taky taky..?:aut

Nějaká jsou k nakouknutí a případnému osvojení tady:mrk

Když je nikdo nechce:bojim:roll tak si je asi zatím nechám..Ale kdo se mi o ně postará až pojedu k moři..nevím:roll

[upravil dne 30.6.2008 peugeotkovic]

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

My bysme do toho šli, letní koťata pravděpodobně přežijí zimu -))

jak to myslíš..?:myslim To jako že ta moje \"jarní\" umřou..???:bojim

:myslimAle jajich maminka je taky z jarních kot\'átek a zimu přežila a je ve skvělé formě a rovných 5kot\'átek nám nadělila:super:aut

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Fakir

Micinkóóóó... Lízinkóóóó... :D:D

jojojo:roker

každý jenom t\'ut\'ut\'u a budliky budliky a starat se o ně nikdo nechce:bacha:D

Ještěže to neznáš (evidentně) v kontextu, to bys asi nerozdejchala... :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

To je teda pěkná potvora ta kočka. Starýho (Macka) vystěhuje, ale dál se s ním schází :D

Bylo to trochu jinak- Zuzanu nám zajeli a Macek se po pár dnech nevrátil domů (asi ze žalu či co), tak jsme si pořídili tuhle malou ďáblici:D Macek se párkrát objevil v okolí baráku, ale už docela zdivočel a je plachej...

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

My bysme do toho šli, letní koťata pravděpodobně přežijí zimu -))

Takže tři kousky, jo?:mrk:D Pro každýho potomka jedno, co?:) Nebo pět, ať máš vlastní kotě i ty a žena?:mrk:mrk

Odesláno

:D:D:D

Já bych si koťáktko vzal, ale máme doma dva kocoury a ti by to asi nerozdejchaly...

[upravil dne 1.7.08 Mefisto86]

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

:D:D:D

Já bych si koťáktko vzal, ale máme doma dva kocoury a ti by to asi nerozdejchaly...

[upravil dne 1.7.08 Mefisto86]

Kua, já zas něco nevím :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mi dnes lehce po půl dvanácté zvonil telefon a Monča mi sdělovala, že už to přišlo:potlesk

Jsou teda jenom dvě, zato ale docela kusani;) Až se zítra dostanu domů, tak zjistíme, jestli máme kočičky nebo kocourky (či kočku a kocoura). Monča si ale myslí, že jsou to kluci;)

post-0-14109601510176_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Nechci kecat, ale vypadá to že Macek alimenty platit nebude, mamina měla asi milence. Ale to by ukázal rozbor DNA ;)

Na rozbor kašlu;):D

Jak to bude možný, mamina navštíví veterinární gyndu a další nebudou (ať si užije, ale netahá domů koťata;)). Stejně to dopadne i s případným potomkem, který by přinejhorším doma zůstal (Patrik má málo hraček:D)...

P.S.: Jedno kotě je předběžně zamluvený, pokud se bude jednat o kočku;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...