Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem trochu \"18ti palcoval\"

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Tak den se sešel se dnem a nějakým záhadným způsobem:D:D:D:D:D se mi objevili na auti tyto kola....... :o:o

NO máš takové \"nenápadné\" kombi:D:D:D Kola fakt super, moc se mi líbí, každýmu autu by neseděla, ale na 407 podle mne padnou jako ulitý:) A moc se mi líbí zakončení těch paprsků tím malým \"A\":super

Odesláno

Tak den se sešel se dnem a nějakým záhadným způsobem:D:D:D:D:D se mi objevili na auti tyto kola....... :o:o

Krásný kolečka!!! :potlesk

Já si dneska taky splnil sen o new kolech na mym GTičku. ;) viz. ODKAZ. Přeju mnoho spokojenosti s tvýma kolečkama a ať dlouho vydrží v takhle krásnym stavu a na tvym autě. :super

Odesláno

čeče Přemku , na autě vypadaji ty kola tak nejak ,no, jak to říct , u tebe jsem čekal spíš hezkej extrem , tohle mě přijde jen jako 18\" kola,Přemku promin , ale sedli by tam spiš ty z te 406 bejvale ale v 18\".

Odesláno
Původně zaslal: Jessie

Sice nevim co tam mas za rozmer pneu ale urcite by tomu sluseli jeste nizsi gumy... :D:aut

no já myslím že 235/40/18 JE DOSTAČUJÍCÍ rozměz na takového kombajna.....

Odesláno

Původně zaslal: Jessie

Sice nevim co tam mas za rozmer pneu ale urcite by tomu sluseli jeste nizsi gumy... :D:aut

no já myslím že 235/40/18 JE DOSTAČUJÍCÍ rozměz na takového kombajna.....

:o:o:o:o
Odesláno

A me se tahla uprava asi libi ze vsech , tedy ne,ze by se me nelibili led diody (ty jsou fakt originalni napad aspon pro me) , ale nektere upravy na 406 se me nelibili ale na 407 se me zatim libi vse co je dodelane .

Odesláno

me ty kola k tomu zas az tak nejdou, kazdopadne to nevypada spatne. Me by se Premo na tvem aute strasne libily DOTZ HANSO :-)

Odesláno

Tak vidím že je to 50 na 50,myslel jsem jsi že budu mít větší ohlas..... ale budiš já jsem spokojen,víte chlapy na takovou káru není lehké vybrat kola ale určitě bych tam nedal nějaké 5ti loukotě jak jsi asi někteří myslely,to se bezva hodí na nějaké menší auto v tuningu ale ne na takový kočár......

Odesláno

Ja ostanu asi medzi. Mne sa to aj paci, aj nie :) Tak neutralne. Samo o sebe, auto nadherne, kola tiez, ale dokopy to je uz slabsie. Auto je pekne, ale cakal by som tam nejake ine elektrony.

5 luce na mysli nemam, i ked napr. tie origo peugeot co ma stifler v tvojej velkosti by tam sekli (nevim ci sa vobec v tej velkosti vyrabaju). Ale skor by som vybral nejake ine ked uz by som isiel kupovat nove :)

Odesláno

docela se mi to líbí, akorát jak se znam tak ty paprsky by dlouho nezůstali celý, i když se snažim na obrubník najíždět opatrně. Já bych spíš potřeboval nějaký drobet zapuštěný dovnitř. Ale jinak by mně osobně takhle sladěný autí nevadilo :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...