Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, kdyby se nekomu hodilo...nemam komu to nechat vyuzit...

Využijte jedinečné příležitosti aktivovat svým blízkým tarify O2 NEON s 50% slevou na měsíční paušál!

Jako zaměstnanci Telefónica O2 máte nyní výjimečnou šanci, která se nebude opakovat.

Sleva platí na celé 2 roky při aktivaci některého z následujících tarifů:

* O2 NEON XXL s měsíčním paušálem 1900Kč (sleva 2000Kč každý měsíc!)

* O2 NEON XL s měsíčním paušálem 1000Kč (sleva 1000Kč každý měsíc!)

* O2 NEON L s měsíčním paušálem 500Kč (sleva 150Kč každý měsíc!)

Nabídku však mohou využít jen nejvýše tři lidé z vašeho okolí.

Slevu lze získat pouze v případě nové aktivace některého z uvedených tarifů se závazkem na 2 roky. Nabídku není možné čerpat při přechodu z předplacených služeb, ani M+ nebo při změně tarifu u stávajících zákazníků.

aby nahodou nekdo neměl zbytečný průpovídky, nic z toho nemam ;) jen nemam komu to udat, tak kdyby to někomu pomohlo tak v tom nevidim problém, ani nejsem žádnej dealer a podobně, sámotnýho mě štvou někerý prodejci a jejich jednání a podobně..

[upravil dne 29.6.2008 aaischa]

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

ehm, rok ti daji slevu, a druhej rok ji dostanou spatky, to je opravdu vyjimecna nabidka :D

nene... sleva je na oba ..

Sleva platí na celé 2 roky při aktivaci některého z následujících tarifů:

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Ale, ze by kolega?! Kdepak delas chlape? Tady OL6 :D

nazdar kolego ;) juju od patku taky na UTB do ty doby na Fibisce odkad sme se akorat pristehovaly... 5ty patro, Becko....
Odesláno

tyyy voe spt tydlkom se tu sesel:D:D:D

sem k vam chtel prenyst cisla cely rodiny, bo ste nam tu na poli postavili BTS a vy nemate zadnej pausal pro rodiny:bojim to co mi nabizeli to byl des

[upravil dne 29/6/08 buml]

Odesláno
Původně zaslal: buml

sem k vam chtel prenyst cisla cely rodiny, bo ste nam tu na poli postavili BTS a vy nemate zadnej pausal pro rodiny:bojim to co mi nabizeli to byl des

O2 ?-sorry, ale už ani kdyby mě platili

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: buml

O2 ?-sorry, ale už ani kdyby mě platili

no pokud by meli ostatni op. dostatecnej signal, tak bych o ne ani nezakop, ale rozdil za plno a za hrabe je dost citelnej, vzdyt vis jak vypada nas hovor kdyz sem doma:D

Odesláno

tak to napisu jinak:

1. mam ve firme 7 SIM, od jineho operatora, jedna je jen na internet do ntb, je online kdekoli na uzemi CR, celkovy mesicni pausal 3600 Kc, mesicne platim kolem 5 K, volani mezi sebou mame po provolani 5000 volnych minut jako do ostatnich siti - to jsme jeste neprovolali ani jeden mesic ...

2. pevnou linku doma: www.viphone.cz, bez mesicniho pausalu, volani mezi sebou zdarma, odkud-koli kde je internet, volani do USA 2.90, na pevnou za 0,50 kc.

3. btw jako maly lokalni ISP mam doma cca 10 Mbit, ful duplex s pingem do 4 ms na seznam

jeden duvod proc si mam vracet pevnou linku?

PPS: ja vim ze to je OFF-TOPIC, ale dyz uz si sem dava O2 reklamu, tak sem jen uvedl priklad ze to jde i bez bublinek :)

Odesláno

mno, t-srot bych si oproti byvalemu hnido-comu odpustil, na chate cekam 2 rok na ADSL ...... takze asi tak ..

t srot zareagoval ihned, a jede to jak vitr :D

PS: neber si to osobne, jen me proste nakrkla reklama na outu, to je cely .. neni to NIC osobniho aaischo ok?

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

nazdar kolego ;) juju od patku taky na UTB do ty doby na Fibisce odkad sme se akorat pristehovaly... 5ty patro, Becko....

B505 sousede :aut:roker

V pátek jsem viděl nějakou skupinku, jak si natáčí na mobil svoje stěhování. Někdo od vás? :D

Odesláno

Původně zaslal: aaischa

B505 sousede :aut:roker

V pátek jsem viděl nějakou skupinku, jak si natáčí na mobil svoje stěhování. Někdo od vás? :D

to by mohlo bejt ono :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...