aaischa Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Ahoj, kdyby se nekomu hodilo...nemam komu to nechat vyuzit... Využijte jedinečné příležitosti aktivovat svým blízkým tarify O2 NEON s 50% slevou na měsíční paušál! Jako zaměstnanci Telefónica O2 máte nyní výjimečnou šanci, která se nebude opakovat. Sleva platí na celé 2 roky při aktivaci některého z následujících tarifů: * O2 NEON XXL s měsíčním paušálem 1900Kč (sleva 2000Kč každý měsíc!) * O2 NEON XL s měsíčním paušálem 1000Kč (sleva 1000Kč každý měsíc!) * O2 NEON L s měsíčním paušálem 500Kč (sleva 150Kč každý měsíc!) Nabídku však mohou využít jen nejvýše tři lidé z vašeho okolí. Slevu lze získat pouze v případě nové aktivace některého z uvedených tarifů se závazkem na 2 roky. Nabídku není možné čerpat při přechodu z předplacených služeb, ani M+ nebo při změně tarifu u stávajících zákazníků. aby nahodou nekdo neměl zbytečný průpovídky, nic z toho nemam jen nemam komu to udat, tak kdyby to někomu pomohlo tak v tom nevidim problém, ani nejsem žádnej dealer a podobně, sámotnýho mě štvou někerý prodejci a jejich jednání a podobně.. [upravil dne 29.6.2008 aaischa] Citovat
Berkoff Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 ehm, rok ti daji slevu, a druhej rok ji dostanou spatky, to je opravdu vyjimecna nabidka Citovat
aaischa Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff ehm, rok ti daji slevu, a druhej rok ji dostanou spatky, to je opravdu vyjimecna nabidka nene... sleva je na oba .. Sleva platí na celé 2 roky při aktivaci některého z následujících tarifů: Citovat
MJSytic Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Ale, ze by kolega?! Kdepak delas chlape? Tady OL6 Citovat
aaischa Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: MJSytic Ale, ze by kolega?! Kdepak delas chlape? Tady OL6 nazdar kolego juju od patku taky na UTB do ty doby na Fibisce odkad sme se akorat pristehovaly... 5ty patro, Becko.... Citovat
buml Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 tyyy voe spt tydlkom se tu sesel:D:D:D sem k vam chtel prenyst cisla cely rodiny, bo ste nam tu na poli postavili BTS a vy nemate zadnej pausal pro rodiny:bojim to co mi nabizeli to byl des [upravil dne 29/6/08 buml] Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: buml tyyy voe spt tydlkom se tu sesel:D:D:D sem k vam chtel prenyst cisla cely rodiny, bo ste nam tu na poli postavili BTS a vy nemate zadnej pausal pro rodiny:bojim to co mi nabizeli to byl des [upravil dne 29/6/08 buml] O2 ?-sorry, ale už ani kdyby mě platili Citovat
Dave405 Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Dneska volá za peníze už jenom trouba Citovat
buml Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml tyyy voe spt tydlkom se tu sesel:D:D:D sem k vam chtel prenyst cisla cely rodiny, bo ste nam tu na poli postavili BTS a vy nemate zadnej pausal pro rodiny:bojim to co mi nabizeli to byl des [upravil dne 29/6/08 buml] O2 ?-sorry, ale už ani kdyby mě platili no pokud by meli ostatni op. dostatecnej signal, tak bych o ne ani nezakop, ale rozdil za plno a za hrabe je dost citelnej, vzdyt vis jak vypada nas hovor kdyz sem doma:D Citovat
Berkoff Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 tak to napisu jinak: 1. mam ve firme 7 SIM, od jineho operatora, jedna je jen na internet do ntb, je online kdekoli na uzemi CR, celkovy mesicni pausal 3600 Kc, mesicne platim kolem 5 K, volani mezi sebou mame po provolani 5000 volnych minut jako do ostatnich siti - to jsme jeste neprovolali ani jeden mesic ... 2. pevnou linku doma: www.viphone.cz, bez mesicniho pausalu, volani mezi sebou zdarma, odkud-koli kde je internet, volani do USA 2.90, na pevnou za 0,50 kc. 3. btw jako maly lokalni ISP mam doma cca 10 Mbit, ful duplex s pingem do 4 ms na seznam jeden duvod proc si mam vracet pevnou linku? PPS: ja vim ze to je OFF-TOPIC, ale dyz uz si sem dava O2 reklamu, tak sem jen uvedl priklad ze to jde i bez bublinek Citovat
Popcorn Player Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 180 + 160 volných minut do všech sítí + 30 sms za 227Kč bez daně od T-mobilu... Proč to měnit? Citovat
aaischa Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 clovek se tu snazi a vy hned tohle ;D neni reklama ;D ale co me to neva ale t-srot a vodafoun neni o nic lesi v pristupu k zak atd... tarify maj stastnjsi ... Citovat
aaischa Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 p.s. neni mozny tohle srovnavat s firemnima nabidkama kery ma O2 taky uplne jinde.... Citovat
Berkoff Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 mno, t-srot bych si oproti byvalemu hnido-comu odpustil, na chate cekam 2 rok na ADSL ...... takze asi tak .. t srot zareagoval ihned, a jede to jak vitr PS: neber si to osobne, jen me proste nakrkla reklama na outu, to je cely .. neni to NIC osobniho aaischo ok? Citovat
MJSytic Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: MJSytic Ale, ze by kolega?! Kdepak delas chlape? Tady OL6 nazdar kolego juju od patku taky na UTB do ty doby na Fibisce odkad sme se akorat pristehovaly... 5ty patro, Becko.... B505 sousede V pátek jsem viděl nějakou skupinku, jak si natáčí na mobil svoje stěhování. Někdo od vás? Citovat
MJSytic Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 O2 ?-sorry, ale už ani kdyby mě platili Péťo, co se týká Domanskýho, tak nápodobně Citovat
aaischa Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: MJSytic Ale, ze by kolega?! Kdepak delas chlape? Tady OL6 nazdar kolego juju od patku taky na UTB do ty doby na Fibisce odkad sme se akorat pristehovaly... 5ty patro, Becko.... B505 sousede V pátek jsem viděl nějakou skupinku, jak si natáčí na mobil svoje stěhování. Někdo od vás? to by mohlo bejt ono Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.