Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám P106 1.1 44kw r.v97,pozoruju už delší dobu,že auto když je studené tak škube při rozjezdech a až ve vyších otáčkách se rozjede,ale jako by bylo něčím přidušené a spotřeba je až 10l/100km.Jinak mám nový palivový filtr,vzuchový filtr a svíčkyBrisk premium lgs.Byl jsem i na diagnostice a tam mi nezjístli žádnou závadu.Díky za rady

Odesláno

Vaha vzduchu ? Asi by som vyskusal tu... Odpoj ju, a vyskusaj jak ti to pojde... Popripade lambda sonda ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Vaha vzduchu ? Asi by som vyskusal tu... Odpoj ju, a vyskusaj jak ti to pojde... Popripade lambda sonda ...

jaka vaha vzduchu na 1,1 benzinu ? to je zase perla

dal bych svicky co tam originalne patri, pripadne pak nekde nechat nejlepe na osciloskopu zmerit tu lambda sondu. Muzes taky zkusit vymenit zelene cidlo na domecku termostatu, tkere dava ridici jednotce info o teplote motoru

[upravil dne 28/6/08 Ferry]

Odesláno

Znám v klubu i takového, kterému stejná 106ka baštila i 20 l/100 km - tak netvrď, že ta Tvá žere

(i když ani těch 10 l/100 km nebude normálních, že? Postupoval bych podle rad Ferryho, snad jí dáš brzo dokupy).

[upravil dne 28/6/2008 Medvěd]

Odesláno

Tak lambda je 100% v pořádku byla proměřená . Ještě k těm svíčkám měl jsem tam před těma brisk premium origo Bosch a žádná změna nenastala,byl to pokus,ale jsou to tuning svíčky přímo na 1.1 44kw.Jinak podle barvy kontaktů svíčky(světle šedá) a tomu,že při brždění motorem to střílí do výfuku usuzuju na bohatou směs,ale je to stříkačka tak tu směs řídí elektronika tak nevím.To čidlo ještě zkusím,ale moc tomu nedávám.

Odesláno
Původně zaslal: vix

(ale třeba Fobii HTTP to do kopce pak dá)

Záleží na hmotnosti řidiče a směru větru - věř mi! ;)

Odesláno

Kurt: Takže místo tuninkových svíček nakoupit plechovky luštěnin, a ty za jízdy konzumovat. Po těch jsou větry obzvláště silné. ;)

Právě, že ty HTTPčka mě předjíždějí zásadně z kopce. Tam se hmotnost projeví (jak auta, tak řidiče), kór, když mám většinou vykvaltováno :D

Ale do kopce většinou nastává opačný jev.

Odesláno

No tak s tou vahou vzduchu sa ospravedlnujem :P Ja som len sudil co sa tu radilo u ostatnych problemoch tohoto druhu :) A nevedel som ze 1.1 ju nema

[upravil dne 28/6/08 Lubk0]

Odesláno

- Skontroluj či neprisáva falošný vzduch. Bratovi na Punte prasknutá podtlaková hadička posrala emisie a zdvihla spotrebu o liter.

- V akom stave je rozvodový remeň. Nemhol preskočiť o 1-2 zuby? to by rozhodilo časovanie motora

Poznámka na okraj.

Pri premeriavaní sond, čidiel, snímačov nestačí premerať samotný \"prvok\" ale aj káble k prvku pripojené. Je totiž úplne jedno či je \"prvok\" OK ale keď zlyhá kábel tak je to na .......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...