Hurdy Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Mám P106 1.1 44kw r.v97,pozoruju už delší dobu,že auto když je studené tak škube při rozjezdech a až ve vyších otáčkách se rozjede,ale jako by bylo něčím přidušené a spotřeba je až 10l/100km.Jinak mám nový palivový filtr,vzuchový filtr a svíčkyBrisk premium lgs.Byl jsem i na diagnostice a tam mi nezjístli žádnou závadu.Díky za rady Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Vaha vzduchu ? Asi by som vyskusal tu... Odpoj ju, a vyskusaj jak ti to pojde... Popripade lambda sonda ... Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Vaha vzduchu ? Asi by som vyskusal tu... Odpoj ju, a vyskusaj jak ti to pojde... Popripade lambda sonda ... jaka vaha vzduchu na 1,1 benzinu ? to je zase perla dal bych svicky co tam originalne patri, pripadne pak nekde nechat nejlepe na osciloskopu zmerit tu lambda sondu. Muzes taky zkusit vymenit zelene cidlo na domecku termostatu, tkere dava ridici jednotce info o teplote motoru [upravil dne 28/6/08 Ferry] Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Znám v klubu i takového, kterému stejná 106ka baštila i 20 l/100 km - tak netvrď, že ta Tvá žere (i když ani těch 10 l/100 km nebude normálních, že? Postupoval bych podle rad Ferryho, snad jí dáš brzo dokupy). [upravil dne 28/6/2008 Medvěd] Citovat
Hurdy Odesláno 28. červen 2008 Autor Odesláno 28. červen 2008 Tak lambda je 100% v pořádku byla proměřená . Ještě k těm svíčkám měl jsem tam před těma brisk premium origo Bosch a žádná změna nenastala,byl to pokus,ale jsou to tuning svíčky přímo na 1.1 44kw.Jinak podle barvy kontaktů svíčky(světle šedá) a tomu,že při brždění motorem to střílí do výfuku usuzuju na bohatou směs,ale je to stříkačka tak tu směs řídí elektronika tak nevím.To čidlo ještě zkusím,ale moc tomu nedávám. Citovat
vix Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Já bych zrovna na to čidlo sázel ... tuninkové svíčky na 1.1i, 44 kW ... ach jo (ale třeba Fobii HTTP to do kopce pak dá) Citovat
Kurt Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: vix (ale třeba Fobii HTTP to do kopce pak dá) Záleží na hmotnosti řidiče a směru větru - věř mi! Citovat
vix Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Kurt: Takže místo tuninkových svíček nakoupit plechovky luštěnin, a ty za jízdy konzumovat. Po těch jsou větry obzvláště silné. Právě, že ty HTTPčka mě předjíždějí zásadně z kopce. Tam se hmotnost projeví (jak auta, tak řidiče), kór, když mám většinou vykvaltováno Ale do kopce většinou nastává opačný jev. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 No tak s tou vahou vzduchu sa ospravedlnujem Ja som len sudil co sa tu radilo u ostatnych problemoch tohoto druhu A nevedel som ze 1.1 ju nema [upravil dne 28/6/08 Lubk0] Citovat
ivanh Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 - Skontroluj či neprisáva falošný vzduch. Bratovi na Punte prasknutá podtlaková hadička posrala emisie a zdvihla spotrebu o liter. - V akom stave je rozvodový remeň. Nemhol preskočiť o 1-2 zuby? to by rozhodilo časovanie motora Poznámka na okraj. Pri premeriavaní sond, čidiel, snímačov nestačí premerať samotný \"prvok\" ale aj káble k prvku pripojené. Je totiž úplne jedno či je \"prvok\" OK ale keď zlyhá kábel tak je to na ....... Citovat
Hurdy Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 rozvody sedí a už jsem vyměnil i to čidlo teploty tak uvidíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.