Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nekdo tu kdysi chtel predelat coupe 406 ale pak se na to vyflaknul a prodal to na dily, palubku jsem mel sundanou nedavno a rozhodne tam neni zadna priprava aby to slo jednoduse prehodit, musela by se vyrezat cela prepazka mezi motorem a kabinou. ale jestli to chces zkusit, mam jednu kastli s dobrym predkem, ktera pujde komplet do srotu, tak si to muzes prijet vyriznout ;)

Vlastne mel bych i komplet pedaly, celkem slusnou palubku, vsechno z predni casti, zpetna zrcatka, predni svetlo bohuzel uz jen leve, prave by sis musel sehnat jinde

takze shrnutim co je vsechno treba vymenit :

predni svetla

zpetna zrcatka

pedaly + lanka spojky a plynu ( nevim ted presne jak s posilovacem brzd, ale ten mam kdyztak taky )

palubka + krabice vzduchotechniky pod ni ( mam pro verzi bez klimy ) + prepazka kabina/motor

[upravil dne 27/6/08 Ferry]

Odesláno

zapomen kathle jsem uvazoval pred rokem a pul problemje ze to napapiry nedostanes ve vinu je zakodovano jesli je to levostrane nebo pravostrane rizeni. A jakmile se dozvi zechces takhle zasahnout tak ti to nepovoli. Osobni zjistovani;) jinak je tam potrebaatahat i celou elektriku protoze ta nebezi prostredkem vozu,atd proste zapomen. nicmene na dily je to dobry a to je duvod proc jich je tolik na vrakacich.:papa

Odesláno

koukam, ze nekteri lide se nespokoji s malem :D:D:D....docela vas tady obdivuju hele...prijde mi az neuveritelny,co je clovek schopnej udelat s autem za perverznosti....prijde mi levnejsi,rychlejsi a i takovy nolmalnejsi porizovat si auta podobny tem ostatnim u nas...proste 4 kola,volant v levo atd. :Dje to kolikrat i vyhoda to vse mit:D

ale je tu jedna moznost ktera Te usetri vsi te prace,nechces se naucit ridit na pravy strane?:D:D:D

Odesláno

Pani..

Riesim to preto,lebo na tom aute jazdim uz pol roka v Irsku a vyhovuje mi...

Vraciam sa domov a zistujem moznosti...

Takze jazdim na pravej strane tu a nerobi mi to problem, ako predpoklada vojti26

:D:D:D

Len som si zvykol na to konkretne auto a hladam moznosti...

Ferry////ozvy sa mi na mail...

Mozno by som mal zaujem o diely...ale este neviem

Dik

Odesláno

Aaaaaa,mylil jsem se,je to proste...v tom pripade odvolavam co jsem odvolal a slibuji co jsem slibil :D:D:D

to mas k tomu autu i nejaky zvlast silny citovy vztah?prislo by me totiz jednodussi a i levnejsi ho tam prodat a tady koupit to samy ale tuzemsky konstruovany a i kdyby tady stalo o neco vic tak porad usetris na tom,ze nebudes rozrezavat tamto a kupovat dily ne? ;)

[upravil dne 28.6.2008 vojti26]

Odesláno
Původně zaslal: Jovanitto

Pani..

Riesim to preto,lebo na tom aute jazdim uz pol roka v Irsku a vyhovuje mi...

Vraciam sa domov a zistujem moznosti...

Takze jazdim na pravej strane tu a nerobi mi to problem, ako predpoklada vojti26

:D:D:D

Len som si zvykol na to konkretne auto a hladam moznosti...

Ferry////ozvy sa mi na mail...

Mozno by som mal zaujem o diely...ale este neviem

Dik

Ja jsem byl ve stejne situaci v zari jen jsem byl v UK takze ti radim nejdriv si zjisti zda ti ho prihlasi a ver tomu ze ne. teda pokud nemas nekoho kdo to dela pod rukou.

nicmene nakonec jsem ho tam prodal a koupil jsem si HDI tady (z dovozu). ale reknu ti ze jsem si dlouho zvykal na tu druhou stranu a hlavne na ten odhad jak jsem daleko od kraje. Ale to uvidis sam.:papa:papa

Odesláno

A nenajde sa tu niekto,kdo by mal z havarky ten stred- komplet naj.zo stredneho slovenska? Ak zozeniem komplet stred sa asi pustim do toho...A ak to neprihlasim,to uz bude smola.Ale tiez zalezi na cene,za aku zozeniem tie diely..Podla toho sa nakoniec rozhodnem...

Ale dik za rady vsetkym...

Odesláno
Původně zaslal: Jovanitto

A nenajde sa tu niekto,kdo by mal z havarky ten stred- komplet naj.zo stredneho slovenska? Ak zozeniem komplet stred sa asi pustim do toho...A ak to neprihlasim,to uz bude smola.Ale tiez zalezi na cene,za aku zozeniem tie diely..Podla toho sa nakoniec rozhodnem...

Ale dik za rady vsetkym...

No to si šialenec. Radšej predaj tam, a tu kúp.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

včera jsme měly v práci jednu 406 2.0 turbo s pravostraným řízením. Nevíte někdo kolik to má koníků?

[upravil dne 2.7.2008 čakom]

vcelku malo na to ze to je preplnovany, je to jen osmiventil, kdyby to melo 16V tak by to bylo asi zajimavejsi, ale dalo by se to trochu podrazdit na brzde a urcite by se z toho nejakej konik navic vyrazil

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

včera jsme měly v práci jednu 406 2.0 turbo s pravostraným řízením. Nevíte někdo kolik to má koníků?

vcelku malo na to ze to je preplnovany, je to jen osmiventil, kdyby to melo 16V tak by to bylo asi zajimavejsi, ale dalo by se to trochu podrazdit na brzde a urcite by se z toho nejakej konik navic vyrazil

Škoda že jich je tak málo. :

(Viděl někdo z vás tenhle motor v 406 po faceliftu? Já to nikde nemůžu najít a přitom v katalogu se píše že ji dělali až do 05/04.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Ferry

Škoda že jich je tak málo. :

(Viděl někdo z vás tenhle motor v 406 po faceliftu? Já to nikde nemůžu najít a přitom v katalogu se píše že ji dělali až do 05/04.

Já ho viděl poprví až ted.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...