Jovanitto Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Skusal niekto prerabku Peugeotu 406 dovezeneho zAnglicka? Co treba zamenit... Treba menit aj plech pod palubovkou alebo nejaky iny? Poradte prosim... Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 nekdo tu kdysi chtel predelat coupe 406 ale pak se na to vyflaknul a prodal to na dily, palubku jsem mel sundanou nedavno a rozhodne tam neni zadna priprava aby to slo jednoduse prehodit, musela by se vyrezat cela prepazka mezi motorem a kabinou. ale jestli to chces zkusit, mam jednu kastli s dobrym predkem, ktera pujde komplet do srotu, tak si to muzes prijet vyriznout Vlastne mel bych i komplet pedaly, celkem slusnou palubku, vsechno z predni casti, zpetna zrcatka, predni svetlo bohuzel uz jen leve, prave by sis musel sehnat jinde takze shrnutim co je vsechno treba vymenit : predni svetla zpetna zrcatka pedaly + lanka spojky a plynu ( nevim ted presne jak s posilovacem brzd, ale ten mam kdyztak taky ) palubka + krabice vzduchotechniky pod ni ( mam pro verzi bez klimy ) + prepazka kabina/motor [upravil dne 27/6/08 Ferry] Citovat
lumpma Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 zapomen kathle jsem uvazoval pred rokem a pul problemje ze to napapiry nedostanes ve vinu je zakodovano jesli je to levostrane nebo pravostrane rizeni. A jakmile se dozvi zechces takhle zasahnout tak ti to nepovoli. Osobni zjistovani;) jinak je tam potrebaatahat i celou elektriku protoze ta nebezi prostredkem vozu,atd proste zapomen. nicmene na dily je to dobry a to je duvod proc jich je tolik na vrakacich. Citovat
oko1980 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Kamos to robil pred polrokom, a je to dost fuska. Musela sa prevarit komplet stredova priecka. Ale neni to az take tazke, a za tyzden sa to da spravit. Citovat
vojti26 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 koukam, ze nekteri lide se nespokoji s malem :D:D....docela vas tady obdivuju hele...prijde mi az neuveritelny,co je clovek schopnej udelat s autem za perverznosti....prijde mi levnejsi,rychlejsi a i takovy nolmalnejsi porizovat si auta podobny tem ostatnim u nas...proste 4 kola,volant v levo atd. :Dje to kolikrat i vyhoda to vse mit:D ale je tu jedna moznost ktera Te usetri vsi te prace,nechces se naucit ridit na pravy strane?:D:D Citovat
Jovanitto Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Pani.. Riesim to preto,lebo na tom aute jazdim uz pol roka v Irsku a vyhovuje mi... Vraciam sa domov a zistujem moznosti... Takze jazdim na pravej strane tu a nerobi mi to problem, ako predpoklada vojti26 :D:D Len som si zvykol na to konkretne auto a hladam moznosti... Ferry////ozvy sa mi na mail... Mozno by som mal zaujem o diely...ale este neviem Dik Citovat
vojti26 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Aaaaaa,mylil jsem se,je to proste...v tom pripade odvolavam co jsem odvolal a slibuji co jsem slibil :D:D to mas k tomu autu i nejaky zvlast silny citovy vztah?prislo by me totiz jednodussi a i levnejsi ho tam prodat a tady koupit to samy ale tuzemsky konstruovany a i kdyby tady stalo o neco vic tak porad usetris na tom,ze nebudes rozrezavat tamto a kupovat dily ne? [upravil dne 28.6.2008 vojti26] Citovat
lumpma Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: Jovanitto Pani.. Riesim to preto,lebo na tom aute jazdim uz pol roka v Irsku a vyhovuje mi... Vraciam sa domov a zistujem moznosti... Takze jazdim na pravej strane tu a nerobi mi to problem, ako predpoklada vojti26 :D:D Len som si zvykol na to konkretne auto a hladam moznosti... Ferry////ozvy sa mi na mail... Mozno by som mal zaujem o diely...ale este neviem Dik Ja jsem byl ve stejne situaci v zari jen jsem byl v UK takze ti radim nejdriv si zjisti zda ti ho prihlasi a ver tomu ze ne. teda pokud nemas nekoho kdo to dela pod rukou. nicmene nakonec jsem ho tam prodal a koupil jsem si HDI tady (z dovozu). ale reknu ti ze jsem si dlouho zvykal na tu druhou stranu a hlavne na ten odhad jak jsem daleko od kraje. Ale to uvidis sam.:papa Citovat
tomino Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 že Ti to nedělá problém, protože jezdí všichni vlevo .................... nebo už jezdíš doma??? Citovat
lumpma Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 ted uz jezdim Cechach tak pozor na me ;) Citovat
Jovanitto Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 A nenajde sa tu niekto,kdo by mal z havarky ten stred- komplet naj.zo stredneho slovenska? Ak zozeniem komplet stred sa asi pustim do toho...A ak to neprihlasim,to uz bude smola.Ale tiez zalezi na cene,za aku zozeniem tie diely..Podla toho sa nakoniec rozhodnem... Ale dik za rady vsetkym... Citovat
P607Olda Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Jovanitto A nenajde sa tu niekto,kdo by mal z havarky ten stred- komplet naj.zo stredneho slovenska? Ak zozeniem komplet stred sa asi pustim do toho...A ak to neprihlasim,to uz bude smola.Ale tiez zalezi na cene,za aku zozeniem tie diely..Podla toho sa nakoniec rozhodnem... Ale dik za rady vsetkym... No to si šialenec. Radšej predaj tam, a tu kúp. Citovat
OK406 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 z pravostranného řízení jsem použil sedačku řidiče, kterou jsem dal na místo spolujezdce. Vše je stejné jako u levostranného řízení. Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 včera jsme měly v práci jednu 406 2.0 turbo s pravostraným řízením. Nevíte někdo kolik to má koníků? [upravil dne 2.7.2008 čakom] Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: čakom včera jsme měly v práci jednu 406 2.0 turbo s pravostraným řízením. Nevíte někdo kolik to má koníků? [upravil dne 2.7.2008 čakom] vcelku malo na to ze to je preplnovany, je to jen osmiventil, kdyby to melo 16V tak by to bylo asi zajimavejsi, ale dalo by se to trochu podrazdit na brzde a urcite by se z toho nejakej konik navic vyrazil Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: čakom včera jsme měly v práci jednu 406 2.0 turbo s pravostraným řízením. Nevíte někdo kolik to má koníků? [upravil dne 2.7.2008 čakom] vcelku malo na to ze to je preplnovany, je to jen osmiventil, kdyby to melo 16V tak by to bylo asi zajimavejsi, ale dalo by se to trochu podrazdit na brzde a urcite by se z toho nejakej konik navic vyrazil Škoda že jich je tak málo. : (Viděl někdo z vás tenhle motor v 406 po faceliftu? Já to nikde nemůžu najít a přitom v katalogu se píše že ji dělali až do 05/04. Citovat
čakom Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: čakom včera jsme měly v práci jednu 406 2.0 turbo s pravostraným řízením. Nevíte někdo kolik to má koníků? [upravil dne 2.7.2008 čakom] vcelku malo na to ze to je preplnovany, je to jen osmiventil, kdyby to melo 16V tak by to bylo asi zajimavejsi, ale dalo by se to trochu podrazdit na brzde a urcite by se z toho nejakej konik navic vyrazil Škoda že jich je tak málo. : (Viděl někdo z vás tenhle motor v 406 po faceliftu? Já to nikde nemůžu najít a přitom v katalogu se píše že ji dělali až do 05/04. Já ho viděl poprví až ted. Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: čakom Já ho viděl poprví až ted. Občas je nějaký kousek vidět na mobile.de. A bývají tam většinou v kombíku tuším. Citovat
čakom Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 http://forum.aceboard.net/47499-1199-6141-0-kraken.htm Tady je starej model ale ta už je taky prodaná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.