cezar Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 rad by som vedel preco vsetci nadavaju na prevodovku a preradovanie kvaltov,vsetko co citam len ze to je zle ale nic konkretne...co sa vam natom nepaci? rychlosti tam idu tazko?alebo dlha draha?alebo vyskakuju,alebo co konkretne?ja furt nechapem...ja mam teraz favorita a tam je to radenie dost dlhe ale zvykol som si,a urcite na tej mojej nastavajucej (206ke) to nebude horsie,tomu neverim,vy ste asi moc rozmaznani raz mi dal kamos do ruk octaviu a tam ked som preradoval tak som vobec nevedel ci tu rychlost tam mam,ta paka sa skoro ani nepohla vzdy som pustal spojku pomaly,keby som tam nahodou hodil nejaky iny kvalt Citovat
MirasCC Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Gumový, dlouhý, nepřesný, ... Co víc chceš slyšet? Seděl si v nějakým srovnatelným autě podobnýho roku výroby? Viz třeba Fabia? Jasně, jet se s tím dá, ale ve srovnání s konkurencí je to prostě tragédie. Někde tu na tohle téma je docela dlouhý povídání... //EDIT: Vlákno o řazení ve 206: http://www.peugeot-club.com/topic/20482-206-razeni/ [upravil dne 27/6/08 MirasCC] Citovat
cezar Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Gumový, dlouhý, nepřesný, ... Co víc chceš slyšet? Seděl si v nějakým srovnatelným autě podobnýho roku výroby? Viz třeba Fabia? Jasně, jet se s tím dá, ale ve srovnání s konkurencí je to prostě tragédie. Někde tu na tohle téma je docela dlouhý povídání... //EDIT: Vlákno o řazení ve 206: http://www.peugeot-club.com/topic/20482-206-razeni/ [upravil dne 27/6/08 MirasCC] aha tak dik popozeram to hmm no nesedel som,a ani radsej nebudem si sadat do ineho aby som to nemal scim porovnat tym padom mi to nebude vadit Citovat
MrVain Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 žial je to tak, radenie rýchlosti je ako na Favorite:myslim isto somnou budete suhlasiť neskušaj sa ani previesť napr v Suzuki-Swifte:super Citovat
jarinek Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 No fábia, přesný krátký, ale nesedí mě to ( jezdím s ní jako služební vůz ) je to jak na závodáku. Líbí se mě 206. Gumový, dlouhý a ..... asi nepřesný bych netvrdil. Citovat
Yves Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 dlouhy... hoooodne, gumovi... tak trochu, nepresny... vubec, vyskakuje to... nidky, nejde zaradit... pouze zpatecka a jen nekdy dal jsem jinou salt paku a je to, zkraceny na polovinu, krasne presny, jde lip radit, je to prijemne tuhy, proste parada, takova Fabia bo Octavia je proti tomu hnus, je sice presna ale neni vubec tuha, je to nic moc Citovat
Fakir Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Jako Yves... je to hodně dlouhý (dá se zkrátit, ale já nemůžu, protože bych pak nezamkl Construct ), gumový jo, nepřesný bych netvrdil, na rozdíl od Fábie (která je tak přesná, až mě to při jízdě sere ) s mi nikdy nestalo, že bych netrefil kvalt. U Fábie sem tam jo. Nevyskakuje. Zařadit rychlost nikdy nebyl problém, jen zpátečka je vopruz, brnknutí o zuby je běžnou praxí a při stojícím motoru a zamykání constructu to tam narvu tak na potřetí (napoprvé jen s extrémní dávkou štěstí) a už se mi stalo, že jsem to tam nenarval vůbec a musel jsem nahodit motor a protočit hřídel, aby se ty kola pohly (prostě rovný ozubení, používá se na zpátečku běžně, nicméně tady dělá bordel). Jo a můj osobní problém při sprintu - když roztočím jedničku nad 5000 otáček, trvá asi půl vteřiny, než se synchronizuje dvojka. Synchron to nedává. Citovat
cezar Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: MrVain žial je to tak, radenie rýchlosti je ako na Favorite:myslim isto somnou budete suhlasiť neskušaj sa ani previesť napr v Suzuki-Swifte:super lool tak to snad ne ze ako na favorite inak kamos ma swifta a to mi dal do ruky ) ale tie starsie typy Citovat
cezar Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Yves dlouhy... hoooodne, gumovi... tak trochu, nepresny... vubec, vyskakuje to... nidky, nejde zaradit... pouze zpatecka a jen nekdy dal jsem jinou salt paku a je to, zkraceny na polovinu, krasne presny, jde lip radit, je to prijemne tuhy, proste parada, takova Fabia bo Octavia je proti tomu hnus, je sice presna ale neni vubec tuha, je to nic moc hmm ako to myslis ze inu salt paku?? a to sa tam fakt neda dat iny stupen?cize sa mi nestane aby som tam namiesto 5ky dal 3ku?to by bolo fajn,nechcel by som pocut zuby Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. Citovat
MirasCC Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Fakíre, Schreek na 206 má jak Short-shift, tak fungující zámek zpátečky. Hodně se o tom napsalo na TuningClubu206 - ODKAZ A Yves že by měl Violence Short Shifter Můžeš hodit fotky v autě, jak to vypadá? Já na ní taky koukal, ale upřímně, vůbec se mi nelíbí... Citovat
cezar Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. hmm no tak ono sa to lahko povie jazdit na niecom inom,ked ja nemam k dispozicii firemne auta.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: cezar Původně zaslal: ozzy1956 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. hmm no tak ono sa to lahko povie jazdit na niecom inom,ked ja nemam k dispozicii firemne auta.. Já asi budu mít:mrkfiremní auto:mrk:aut Akorát se bojím,že naft\'áka:myslim Ty mi vůbec nevoní.. ale taky jedou:super Citovat
cezar Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: cezar Původně zaslal: ozzy1956 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. hmm no tak ono sa to lahko povie jazdit na niecom inom,ked ja nemam k dispozicii firemne auta.. Já asi budu mít:mrkfiremní auto:mrk:aut Akorát se bojím,že naft\'áka:myslim Ty mi vůbec nevoní.. ale taky jedou:super hmm tak to by som musel inu robotu robit abych mal firemne naftak veru nic moc Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. musim rict, ze treba razeni v oktavce mi vubec nevyhovuje, premlouvani fofrklacku, jestli pres tu jakoby \"aretaci\" preskoci a zaradi se me irituje, zvlast pri rychlejsim razeni, to same jsem ted zazival v C5tce, kdy v nekterych okamzicich tam ta rychlost proste nesla vubec ( vetsinou ale pomahal muj zvyk radit s meziplynem, takze po proslapnuti plynu i bez pusteni spojky uz tam rychlost skocila vcelku lehce, ale je to otrava ) ve 406 mi jdou rychlosti krasne lehce, sice mam trosku delsi drahy, ale to by se dalo upravit. Ale jel jsem i se 406tkama, ktere taky nemely tak lehke razeni, tak nevim , je to spis auto od auta Citovat
MatrixChose Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 U 406 mi to stejný jako u favorita nepřijde, ik dyž vůle tam prostě jsou, zato ale v 807 to je opravdu šílený. Ani člověk neví, jestli tam je neutrál nebo 1. Už mě to takhle i chcíplo Citovat
MatrixChose Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: cezar Původně zaslal: ozzy1956 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. hmm no tak ono sa to lahko povie jazdit na niecom inom,ked ja nemam k dispozicii firemne auta.. Já asi budu mít:mrkfiremní auto:mrk:aut Akorát se bojím,že naft\'áka:myslim Ty mi vůbec nevoní.. ale taky jedou:super Taky to není od toho aby jsi čuchala do nádrže a jedou, jedou velice dobře Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: cezar Původně zaslal: ozzy1956 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. hmm no tak ono sa to lahko povie jazdit na niecom inom,ked ja nemam k dispozicii firemne auta.. Já asi budu mít:mrkfiremní auto:mrk:aut Akorát se bojím,že naft\'áka:myslim Ty mi vůbec nevoní.. ale taky jedou:super Taky to není od toho aby jsi čuchala do nádrže a jedou, jedou velice dobře To neznáš můj žaludek:) já jen projdu kolem zaparkovného auta a už se mi zvedá (jeli to naft\'ák) Ony tou naftou jsou ty vozy prostě celé nasáklé ..i ten interiér..natož čmuchat ještě k nádrži:bojim [upravil dne 27.6.2008 peugeotkovic] Citovat
cezar Odesláno 28. červen 2008 Autor Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: cezar Původně zaslal: ozzy1956 Abys poznal gumové řazení vozů PSA,musíš jezdit i v něčem jiném....Jinak to nende. Ale jezdit se s tím dá. hmm no tak ono sa to lahko povie jazdit na niecom inom,ked ja nemam k dispozicii firemne auta.. Já asi budu mít:mrkfiremní auto:mrk:aut Akorát se bojím,že naft\'áka:myslim Ty mi vůbec nevoní.. ale taky jedou:super Taky to není od toho aby jsi čuchala do nádrže a jedou, jedou velice dobře To neznáš můj žaludek:) já jen projdu kolem zaparkovného auta a už se mi zvedá (jeli to naft\'ák) Ony tou naftou jsou ty vozy prostě celé nasáklé ..i ten interiér..natož čmuchat ještě k nádrži:bojim [upravil dne 27.6.2008 peugeotkovic] heh tak to zas ja taky cuch nemam hmm a ze by to bolo cele nasiaknute?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.