Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja sem si rikal, ze 405 rulez...jak sem sed do 605, tak si v te 405 pripadam jak slisovany...misto na nohy malo, sedadlo je jakesi male s stisnene...clovek si fakt rychle zvyka na pohodli :))) Navic 605 ma jeste ty starsi mekci sedadla..dneska uz delaji ty jejich anatomicke, a na tech se mi ted moc pohodlne nesedi..sou o dost tvrdsi. 605 je kompromis akorat

Odesláno
Napsán autorem Dress

bohužel spaní nic moc....zatím na spaní bylo nejlepší dle mojich zkušeností bx ;)

A nebo takova Nevada s \"loznou plochou\" neco malo pod 2m, to byl pojizdny hotel :D Karimatku, spacak a dobrou noc :cool:

V 605 jsem spal jen jednou, cestou domu z nejake parby, vzadu sikmo na sedacce, protoze vedle v autosedacce bylo dite, a byl jsem spokojenej :D

Odesláno

Spani, to si snad v 605 zatim odpustim i kdyz to nemusi byt spatny, ale cmoudiky jsou cmoudiky. rano jsem si cichnul a opravdu sila. Ted jsem to probiral s mechanikem ze Saabu. On tvrdi ze mi pada nafta, tak rano dopumpuji ruco a uvidim. :papa

Odesláno

To s tim asi uzce souvisi, protoze mne padala opravdu hodne. Odpojeni predehrevu nepomohlo, vymena hadic jenom trosku, pumpicka na filru OK. Zhorsovalo se to rapidne s klesajici teplotou.

Odesláno
Napsán autorem Dress

bohužel spaní nic moc....zatím na spaní bylo nejlepší dle mojich zkušeností bx ;)

:papa

Na celou noc to neni,ale na šššš... :D fakt dobry auticko. :D :D :D

Odesláno

Dělám to na radu tchána, ten to lije do všech svejch aut, oktávka, 205 i nákladáky. 205 ma nalítáno přes 500 tisíc a vstřiky jako nový a ja sem taky v poho! ;)

Odesláno

Ano, to děláš opravdu velmi dobře! A sypeš taky dubový piliny do diferáku, aby nebyl hlučný, a natíráš spodek auta vyjetým olejem, aby nerezlo? Tyhlety prastaré okultní rady jsou teda fakt super - ještě k tomu patří prošlápnutí plynu těsně před vypnutím motoru, aby dobíhal setrvačností z vyšších otáček... argument typu \"to se tak vždycky dělalo\" vůbec hrozně miliju :/

Odesláno
Napsán autorem Simako

Dělám to na radu tchána, ten to lije do všech svejch aut, oktávka, 205 i nákladáky. 205 ma nalítáno přes 500 tisíc a vstřiky jako nový a ja sem taky v poho! ;)

Já u simsona dělam taky a už má nalítáno 20 kkm a pohoda......já leju 1:50..kolik ty?....předpokládam, že máš ty i tchán v techničáku u těch aut napsáno u položky palivo - směs oleje a nafty v poměru 1:xx...........:-).......ale jinak, když si chceš zasírat motor a výfuk...je to tvoje věc.....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...