Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravým všechny jedna z dalších závad v tomto měsíci je že mě praskl chladič vody mám 205 1.9 gti r.v 87 nemá někdo zkušenosti jak to co nejlepe zalepit nový sa mě nechce kupovat posledni dobu mě to stoji ažaž děkuji moc

Odesláno

Myslím,že než to řešit sám,tak nosím chladiče do spec.opravny.On ten maník to umí totiž o moc líp,než já !!!!

Myslím,že jsi na tom stejně :myslim

V nejhorším umí sehnat nový za cenu,na kterou se sám nedostanu.

Takže v okolí zjisti,kde opravují chladiče. :papa

Taky ten opravený chladič natlakuje a tím zjistí,jak na tom ten

chladič je....

[upravil dne 21/6/08 ozzy1956]

Odesláno

Záleží kolik ti to teče.Pokud m trochu,tak prodávaj různé sajrajty,který ti to utěsní.Při výměně spojky na Seatu ibiza jsem nechtíc zavadil o chladič a tekl mi potom.Použil jsem přípravek zn.Holts na utěsnění chladičů-pomohlo to,stálo to tehdy 95,-kč.Bylo to červené barvy a lilo se to do vody ne do nemrzky,ale víc si již nepamatuji.

Odesláno

Ak tečie niektorá s tých trubiek tak ju môžeš i kliešťami \"zalisovať\". Záleží od toho kde tečie. Ak to nieje moc tak núdzovo povoľ víčko chladiča. Znížiš tlak v chladiči.

Odesláno

po vlastní zkušenosti mohu doporučit přípravek na utěsnění chladící soustavy fi Winns - doufám že je to dobře, cena cca 130,-

naliješ, necháš klapat chvíli motor a je to

tekl mi chladič u P 306 rv99 ( a to mu byla měněna chlad kap co 2 roky!!!

Odesláno

Občas (čti: poměrně často) po těchhle zázračných vodičkách přestane funkovat topení, bo mají tendenci ucpávat i funkční díry.

Takže majzla na to !

Bys nakonec k novému chladiči nekupoval i nový výměník topení. ;)

Ad chladič, mrkl bych na vrakáče ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...