xOndra Odesláno 26. únor 2004 Odesláno 26. únor 2004 Ahoj, potřebovat bych zase poradit:)) Loupe se mi taková ta černá fólie na sloupcích oken u 406ky.. nevíte jestli se dá někde pořídit, popřípadě nechat to někde udělat. Díky Ondra Citovat
David 106s16 Odesláno 26. únor 2004 Odesláno 26. únor 2004 Prodava se to original u Peugeota. A loupalo se to i na uplne novych autech. Citovat
oddie Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Budu mít pár dveří na vyhození, tak si je přijď oloupat Asi tak příští nebo přespříští týden... Citovat
Sepp Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Tak to mam podobny problem. Sice se mi ta folie neloupe, ale je cel pokroucena 2 oddie: Sice jsem to nezkousel, ale nemas pocit, ze tu folii tam lepi tak, ze ji bez poskozeni nesundas?? Citovat
oddie Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Já nevím, nikdy jsem jí sundavat nezkoušel. A popravdě je mi to fuk. prostě budu mít některé dveře na vyhození (jsou nic moc), tak když si to z nich někdo sundá, jeho plus. Já to zkoušet nebudu. Citovat
impact Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Já když jsem kupoval černé polepy sloupků (ne na peu) tak byly vystříhané z úplně obyčejné matné černé lepicí fólie... to je asi nejlepvnější řešení... nebo černá izolepa, pokud opravdu nemáš peníze. Citovat
Sedlous Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Potřeboval bych poradit - chtěl bych si koupit polepy sloupků předních dveří na 406 sedan ale když sem byl u dvou dealerů se na to ptát,tak mi bylo sděleno,že na sedana to vůbec neni jen na kombíka,takže by mě zajímalo jestli ty polepy jsou stejný? Přední dveře jsou jasný ale u zadních jestli neni problém třeba v šířce toho polepu,která by mohla být jiná... Díky za odpověď. Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 ty neoriginalni polepy se do roka zacnou odlepovat znovu, nejlepe je to sundat a nechat v laku, jako to maji vsechny nove modely 406 Citovat
Sedlous Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 No já sem chtěl jakože orígo,teda myšleno koupený přímo u peugeotu - na facelifty se to nedělalo vůbec? Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 na faceliftovy 406 jsem to jeste nevidel Citovat
obaf Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry na faceliftovy 406 jsem to jeste nevidel No tak sa prid pozret na moje dvere, ja to tam mam. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 všechno jde , i na novyho sedana , origo kus za 130,- Citovat
Sedlous Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 No já to tam taky nemám,viděl jsem to jen na kombikách faceliftovejch... No ale protože se mi to docela líbí tak sem si to chtěl pořídit na 406,takže řikáte shánět to jako na starší model a ne přesně na můj ročník? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Sedlous No já to tam taky nemám,viděl jsem to jen na kombikách faceliftovejch... No ale protože se mi to docela líbí tak sem si to chtěl pořídit na 406,takže řikáte shánět to jako na starší model a ne přesně na můj ročník? Citovat
Sedlous Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Tak díky všem za rady,taky sem si řikal,že to musí existovat ale problém byl asi v tom,že mi to u těch prodejců hledali podle VINu Citovat
janou Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Je tam rozdiel vo vzore na fólii.Sú hladké a aj hrbaté . Citovat
janou Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Bez poškodenia tú fóliu dole nedáš ,je založená pod gumu skla.Skúšal som. Citovat
bombarderik Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Mne ta cirna folia ties popraskala a odlupovala sa tak na jednej strane ju mam uz dole a asik to necham vo farbe laku je to tak krajsie.. Citovat
Laďa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Sedlous Potřeboval bych poradit - chtěl bych si koupit polepy sloupků předních dveří na 406 sedan ale když sem byl u dvou dealerů se na to ptát,tak mi bylo sděleno,že na sedana to vůbec neni jen na kombíka,takže by mě zajímalo jestli ty polepy jsou stejný? Přední dveře jsou jasný ale u zadních jestli neni problém třeba v šířce toho polepu,která by mohla být jiná... Díky za odpověď. Zde: http://www.mkkosa.cz/?list_page=5 Dělal jsem to před dvěma roky a neloupou se. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.