Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebovat bych zase poradit:))

Loupe se mi taková ta černá fólie na sloupcích oken u 406ky..

nevíte jestli se dá někde pořídit, popřípadě nechat to někde udělat.

Díky Ondra

Odesláno

Tak to mam podobny problem. Sice se mi ta folie neloupe, ale je cel pokroucena :(

2 oddie: Sice jsem to nezkousel, ale nemas pocit, ze tu folii tam lepi tak, ze ji bez poskozeni nesundas??

Odesláno

Já nevím, nikdy jsem jí sundavat nezkoušel. A popravdě je mi to fuk. prostě budu mít některé dveře na vyhození (jsou nic moc), tak když si to z nich někdo sundá, jeho plus. Já to zkoušet nebudu.

Odesláno

Já když jsem kupoval černé polepy sloupků (ne na peu) tak byly vystříhané z úplně obyčejné matné černé lepicí fólie... to je asi nejlepvnější řešení... nebo černá izolepa, pokud opravdu nemáš peníze. :)

• O 4 roky později...
Odesláno

Potřeboval bych poradit - chtěl bych si koupit polepy sloupků předních dveří na 406 sedan ale když sem byl u dvou dealerů se na to ptát,tak mi bylo sděleno,že na sedana to vůbec neni jen na kombíka,takže by mě zajímalo jestli ty polepy jsou stejný? Přední dveře jsou jasný ale u zadních jestli neni problém třeba v šířce toho polepu,která by mohla být jiná... Díky za odpověď.

Odesláno

ty neoriginalni polepy se do roka zacnou odlepovat znovu, nejlepe je to sundat a nechat v laku, jako to maji vsechny nove modely 406 ;)

Odesláno

No já to tam taky nemám,viděl jsem to jen na kombikách faceliftovejch... No ale protože se mi to docela líbí tak sem si to chtěl pořídit na 406,takže řikáte shánět to jako na starší model a ne přesně na můj ročník?

Odesláno
Původně zaslal: Sedlous

No já to tam taky nemám,viděl jsem to jen na kombikách faceliftovejch... No ale protože se mi to docela líbí tak sem si to chtěl pořídit na 406,takže řikáte shánět to jako na starší model a ne přesně na můj ročník?

:super

Odesláno
Původně zaslal: Sedlous

Potřeboval bych poradit - chtěl bych si koupit polepy sloupků předních dveří na 406 sedan ale když sem byl u dvou dealerů se na to ptát,tak mi bylo sděleno,že na sedana to vůbec neni jen na kombíka,takže by mě zajímalo jestli ty polepy jsou stejný? Přední dveře jsou jasný ale u zadních jestli neni problém třeba v šířce toho polepu,která by mohla být jiná... Díky za odpověď.

Zde: http://www.mkkosa.cz/?list_page=5

Dělal jsem to před dvěma roky a neloupou se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...