Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar,

moj 307 break, 79 kw spapá až príliš 7-8 litrov (väčšina mesto). Je to taký veľký žrút. Mohol by trošku držať aj dietu, nenahneval by som sa.:D

:papa

[upravil dne 19.6.2008 Koncord]

Odesláno

No já to teď zkoušel s hodně lehkou nohou :o

Zhruba okruh Most-Litoměřice-Lovosice atd. z5 Most a dost po městě potom Most-Cheb a po Chebu-Aš-Německo-Cheb-Most...

Natankoval jsem za 1K cca29,67l (33.70) a ujel jsem 660km coz je nějakejch 4,5l na PC 4,7...

Bez klimy,ta zase nejde a dost s tempomatem-dálnice 90km/h.

Což docela ujde,ale je to otrava :myslim

Jinak stálej letní průměr 5,1-5,7l-30%město/70%mimo...

V zimě jen město a občas mimo a to je za 7,2-9l :mad: :mad: :mad:

Je to hold do města těžký-jo a většinou jezdím sám a prázdnej :papa

Odesláno

je to opravdu jak se na to slape, Brno - Norsko + pojizdeni v Norsku - cca 2200km a spotreba 5.9, s klimou , ve dvou, ale plne nalozeny. Ted pojedu z5 a asi na to budu pres Nemecko vic slapat, tak se tu urcite hne nejmin k 6.5 :-(

Odesláno

Priemernú spotrebu s klímou v automatike na trase Košice - Louny ( cca 750 km ) mám 7,2 l / 100 km a s klímou so stiahnutými otáčkami ventilátora asi na 1/3 otáčok 6,8 l / 100 km. Údaje sú z PP. Samozrejme, auto je trochu naložené v kufri.

Odesláno

Tak koukám, že na tom nejsem nejhůř, každopádně jestli někdo máte nějakou vychytávku jak tu spotřebu stáhnout tak budu rád, když mi (a určitě i dalším) poradíte (každopádně bez klimy jezdit nehodlám :D)

Edit: kola taky 205/55R16

[upravil dne 20/6/08 Popcorn Player]

Odesláno

mne to zerie v priemere 6,8 litra na 100km.....

pneu 215/55r16....na klasickych 195/65r15 to bolo 6,1 - 6,3 l/100km

ale co neozelies pre dobrý look :))

sw 2,0 hdi 2004 175 000km 66 kw

Odesláno

Ako tak pozerám na spotreby, tak ma napadlo, na akych benzinkach tankujete naftu? Ja na Shell-ke (SK -CZ). Podľa mňa na spotrebu má určite vplyv aj kvalita nafty.

Odesláno

Pripojim sa aj ja. Auto sice nemam dlho, ale nieco som uz odjazdil. Podla PP od kupy auta som najazdil cca 1400 km a priemerka zhruba 6,8l. Vacsinou mesto, resp. do prace 6,6km, z prace 6,5km a sem tam na nakupy. Tento tyzden som SWcko prehnal na trase Levice - Nitra Bratislava - 2x napriec Blavou a potom cez Jaslovske Bohunice - Nitra - Levice. 325 km, s klimou, po dialnici do 150 km/h, priemerna rychlost 85 km/h a podla PP na tejto tour som minul 5,9l/100km. Apropo, co sa tyka nafty. Podla mojho zistenia najnizsiu spotrebu som mal s Diesel Premium OMV za 47,60,- za liter ale na 100 km mimo mesto bola spotreba okolo 5 +/- deci, potom som tankoval na Jurki, kde je nafta do 42,- za liter ale pod 7,5 som sa nedostal. No a naposledy bola spominana cesta do Blavy s Diesel Sprint za 43, 70,- za liter. Cize, asi z drhasou naftou klesa spotreba, ale celkovo to vyjde na rovnako.

Odesláno

Nie som si istý, či to vyjde na rovnako. V časoch nedávno minulých, keď som sa ešte preháňal po ceste na Fáčku, mal som pred sebou cestu do Blavy, tak som natankoval plnú na istej nemenovanej hypermarketovej benzínke v Košiciach ( benzin bol lacnejší o cca 3 SK za liter,ako trebárs na Shellke ) . Nádrž mi mala vydržať KE-BA a späť. Avšak auto šlo po diaľnici maximálne 100 km/hod dolu kopcom a s vetrom fúkajúcim zo zadu. Pri Trenčíne ( smer BA !!!) som musel tankovať znovu, nádrž som mal skoro prázdnu. Ale toto bol asi extrém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...