Přejít na obsah

Koncord

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Žilina
  • Stát
    Slovenská republika

Koncord's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím Vás, nestretol sa niekto s týmto problémom? Na čo by som sa mal v prvom rade zamerať? Dá sa to vyriešiť pridaním štartovaciej dávky? Nepoznáte nejakého mechanika v okolí Žiliny, ktorý by mi mohol pomôcť? Ďakujem Vám za každé rady.
  2. Zdravím Vás, chcem Vás poprosiť o radu ohľadom Peugeota 307 2hdi 79 kw, ktorý po prejdení viac km za tepla zle štartuje, za studena je všetko O.k. Na aute boli vymenené rozvody, žhaviče,1 piest, 2 ventily po zalomení žhaviča pri výmene automechanikom, palivový filter, dopravné čerpadlo v nádrž, zotrvačník+spojka.Bol vyčistený EGR a trúbky od Fapu.Boli v minulosti otestované na stolici vstrekovače. Auto má najazdené cca 90000 km skutočných.Ďakujem Vám za rady.
  3. Zdravím, ďakujem Ti za pomoc. Podľa obrázku budem asi potrebovať diel 45 číslo 1538 68 popruh. Je tam písané že je to popruh palivovej nádrže, ale podľa tvaru je to ten popruh pod nádržku na aditívum Fapu. Hľadal som tam tiež, ale nenapadlo ma že to bude v sekcii palivová nádrž . Vďaka. Juro
  4. Zdravím, prosím Vás nemá niekto fotku-obrázok spodka karosérie breaka - SWčka? Zhnila mi pásovina, ktorá drží kryt pod ktorým je nádržka kde je aditívum pre Fap. Neviem presný názov tohto dielu, fotka by mi pomohla pri kúpe nového dielu. Ďakujem Vám.
  5. Zdravím Vás, chcem poprosiť o radu či sa na teplomery vonkajšej teploty nedá nejako nastaviť hodnota teploty. Teplomer mi ukazuje zhruba o 4 stupne menej ako má . Ďakujem za radu.
  6. Zdravím, môžem poprosiť aj ja VF33ERHSB82990677. Vďaka! :papa
  7. Môžem len potvrdiť. Ja som tiež kupoval šrouby na favorita za 35 SK/kus. Pasujú presne ako originál a sú tiež s kuželom a tiež sa dajú kúpiť rôznej tvrdosti. Finančná úspora dosť veľká oproti originálom.
  8. Koncord

    Hlaska Antipoluttion fault

    Zdravím všetkých s hláškou Antipollution Fault Tak aj ja som ďalší majiteľ tejto super hlášky. Našťastie sa mi neznižuje výkon, auto ide ako má, len ojedinelých prípadoch naskočí motor na 5 sekúnd a sám zhasne. Po ďalšom štarte je vše O.k. Táto hláška znamená nejakú poruchu na zariadení znižujúceho emisie škodlivým. Díval som sa do príručky a tam je napísané že táto hláška by mala sama zmiznúť po prejdení min. 5-10 min. rýchlosťou väčšou ako 60 Km. Sú tam nejaké usadeniny ktoré by mali pri tejto rýchlosti samy vyhorieť. Tak som to skúsil a veru hláška už nesvieti. Po nejakom čase sa mi zas objavila, tak som zopakoval rovnaký postup a opäť sama zmizla.
  9. Koncord

    Uzamknutie zadných dverí.

    Máš pravdu, ja som sa len tak zamyslel, čo by som robil keby sa mi to stalo. Už jednu skúsenosť mám. Odišiel nám ten motorček na Felde, ale tam to bolo v pohode, je tam ten poistný cudlík, tak preto som tak zauvažoval. Inač s 307 som zatiaľ spokojný. Máme ho zatiaľ len 10 mesiacov ale zatiaľ žiadna chyba. Dik. [upravil dne 25.6.2008 Koncord]
  10. Koncord

    Uzamknutie zadných dverí.

    No nechcel by som zažiť takúto situáciu niekedy v nočných hodinách. Tapacír rozoberať v tme. Asi by som v ňom musel prespať a nechať to na ráno:D, alebo požičať od suseda psa, zavrieť ho tam nech stráži.
  11. Zdravím, ako zamknem zadné bočné dvere keď motorček centrálu nejde? Dá sa to manuálne? Zaujíma ma to ak by mi, náhodou jeden motorček vypovedal, ako by som ich zavrel , keď nie je poistný cudlík na dverách.
  12. Koncord

    307 2,0hdi spotreba

    Zdar, moj 307 break, 79 kw spapá až príliš 7-8 litrov (väčšina mesto). Je to taký veľký žrút. Mohol by trošku držať aj dietu, nenahneval by som sa. [upravil dne 19.6.2008 Koncord]
  13. Koncord

    srouby

    Pozeral som servisbox a myslím si že je to asi táto skrutka 12*125 číslo: 540566
  14. Koncord

    srouby

    Ja som si to hneď myslel, len ten maníček v Peugeote sa nedal presvedčiť. Že je to škoda vyhodených peňazí a tak. Ja tam len pekne pôjdem a kúpim si tie čo tam majú ísť. Som zvedavý ako sa zatvári ten vševedko:D
  15. Koncord

    srouby

    Zdravím, nechcem zakladať novú tému, chcem sa len spýtať. Na zimu som si kúpil plechové disky. Na aute mám teraz AL so šroubmi s položkami. Môžem tieto šrouby s podložkami použiť na tie plechové disky? V predajni mi povedali, že môžem ak mi nebude vadiť že občas tieto podložky budú hrkať. Že nemá zmysel kupovať nové za 80 SK kus. Vraj to tak používa kopec ľudí. Mne sa to ale nepozdáva, dosť trčia a nezapadnú tam dobre ako majú. Dik sa odpovede všetkým! :papa:papa
×
×
  • Vytvořit...