stanko.z Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Na co potřebuješ VIN? Pro zadání do service boxu ti stačí DAM a ten by jsi měl u svého auta znát. ja viem ale potrebujem VIN ineho auta nie mojho, ktore malo od vyroby tempomat, nema MUX a rok vyroby je 2001 a je to 2.0 HDi 80kW. pretoze mam packu tempomatu ktora ma priamo na sebe ON/OFF a kamarat mi to chcem prerobit len potrebuje si pozriet elektrikcu schemu zappojenia. diky. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Nějak ti nerozumím. Podle DAM (nižší než 9001) si vyhledáš zapojení tempomatu pro neMUX 406ku ve schematech. Jakou máš páčku pro tempomat? Citovat
stanko.z Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Nějak ti nerozumím. Podle DAM (nižší než 9001) si vyhledáš zapojení tempomatu pro neMUX 406ku ve schematech. Jakou máš páčku pro tempomat? momentalne mam packu ktora ma 4 piny ale len 2 piny su obsadene kablikmi a tato packa ma priamo na sebe vypinac on/off ale pod volantom mam 5 pinovy konektor na pripojenie packy tempomatu Citovat
Leo Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 stanko.z: Nevím zda tu někoho takového najdeš. Jaké je zapojení originální páčky někde bylo, ale nevím zda tu nebo někde na fóru Xantia klubu. [upravil dne 1/5/12 21:02 od Leo] Citovat
stanko.z Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 To ale není páčka pro peugeot? kupoval som ju od cloveka ktory predava len pouzite nahradne diely Peugeot, inu znacku nema Citovat
jenyk Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Tak jsem se rozhodl si taky namontovat tempomat,ale potřebuju(jak jinak)radu.Mám 1.8 16V 85kw,a jak jsem vydedukoval tak je to MUX.Zjistí někdo třeba podle VIN jestli už tam je elektrika připravená?Koukal jsem a spínač na spojce není a na brzdě jsem taky druhej spínač neviděl.Mám možnost vše dokoupit ze staršího coupe r.v.2001. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Druhý brzdový spínač nemáš, ale spojkový by tam měl být. Spínač bych radši koupil nový třeba v Auto Kelly. Bude třeba dodělat také kabeláž. Citovat
jenyk Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Tak to jsem slyšet nechtěl.Myslel jsem,že tam dám páčku,popřípadě spínač a bude Nezbyde,než prostudovat návody a rady,nebo sehnat někoho z okolí kdo to už montoval Každopádně ta páčka se doma neztratí. Citovat
jenyk Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 No barvy kabelů poznám No tak jako něco připojit zvládnu,ale musim to dělat před barákem. Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 kdyz uz jste tu nacnuli tempomat u benzinovyho auta s MUX, vzhledem k tomu, ze ve 406tkach maji benziny i u MUXu mechanickou skrtici klapku ovladanou lankem primo od pedalu, bez elektronickyho prevadece, tak i ovladani tempomatu je jeste stary klasicky mechanicky ovladany podtlakem s vakuovou pumpou, otazka teda ted zni, jak je ta vakuova pumpa spinana, u starych modelu ma vlastni jednoduchou ridici jednotku, ale packa pod volantem pak neni MUXova placata, ale klasicka kulata. Videl jsem na fotkach v bazarech par benzinovych 406 s tempomatem, ktere byly 100% MUXove (podle roku vyroby, budiku atd.) ale nemely MUXovy COM pod volantem, ale stare kulate packy, z toho usuzuju, ze do MUXovyho auta s COMem tempomat dodelat nepujde tak jednoduse, jako u dieslu. C5tky se stejnymi motory a MUXovou siti uz maji elektronickou servoklapku, takze tam to je jednoduche, staci nacvaknout packa do COMu a aktivovat, ale u 406 ne schemata jsem k tomu taky moc nenasel a mechanicka cast v serviceboxu je taky dost zmatena, docela by me to zajimalo, nekdy takove auto videt nazivo a prozkoumat, jak je tam ten tempomat udelanej Citovat
jenyk Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Tak co,nikdo se nepřidá do diskuze?Rád bych věděl jak jsem na tom... Citovat
HonzaZ Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Jenyku, kam ti jde lanko od plynu? Přímo na sací potrubí, nebo na potenciometr. Dnes jsem právě koukal do citronáckého SB a tam C5 má už ovládání plynu jako diesely (výše o tom píše Ferry). Citovat
HonzaZ Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 OK, pokus se to kdyžtak vyfotit a pošli mi to na mail. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.