Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás všechny... :papa.... před nedávnem jsem si pořídil svýho vysněnýho pažoutka a potřeboval bych u něj vyměnit baterku. Nikde jsem se ale nedočetl, jaká k němu patří. Mám motor 1,8 16V. Mohl by jste mi to někdo prosím prozradit? :aut

Odesláno

No jo, favorit. :D

Doufám že ta 60 bude akorát. Uvidíme co poradí ostatní.

Zatím co jsem se tak koukal, tak já tam mám sotva nějakých 45Ah:o, asi to do toho už někdo nechtěl dávat moc peněz. ;)

Odesláno

Ak sa zmestí a nebude cenovo veľmi vysoko tak daj 60 - 65 Ah. Na benzínový motor je to v pohode, alternátor ju zvládne a budeš mať trochu \"rezervu\" na krátke studené jazdy.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Radek Hurvajz

.....vejde se tam až 74Ah. Mam ji tam taky a mají ji tam i jiní......

A není ta 74Ah už moc? :myslim

Tu bych viděl tak do HDička. :)

No je to vic než standard, ale alternator ji zvladne, to není problem. Ale jak pišu daval jsem ji tam kvuli ceně, byla o 500,- levnější než 62 kterou jsem chtěl koupit. Nejlepší je tam dát tu 62Ah
Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

Původně zaslal: honza406

74 tam mám a je akorát :)

no na benzín už není akorát to už mužeš jezdit na startér jak elektromobil:D:D:D

jasně anténou dobíjím a jezdím jako trolejbus :aut byla za dobrou cenu tak proč ne sežeň si ji za 1500 :)

jinak ohledně baterií se tu napsalo dostatek takže jes by se musel podívat do hledání a to se málokomu chce :ticho

Odesláno
Původně zaslal: chocenak

A ještě... jaká značka baterek je solidní? Nebo je to jedno?:myslim

Banner, Varta, Bosch, ale i některý levnější značky se dají používat, jen mají třeba nižší startovací proud, třeba Magnet, je to čína ale co vim tak s tim jezdí dost známých. Ovšem já bych to nekoupil

[upravil dne 15/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

A ještě... jaká značka baterek je solidní? Nebo je to jedno?:myslim

na ja by som doporučil Vartu blue dynamic,

tú používam ja a po mojich vleklých starostiach s vybíjaním musím skonštatovať, že šlape ďalej ako hodinky a vôbec je nevadili a niekoľké vybitia do tla. :superA to nepíšem len tak ale fakt do tla.:nevim

Preto myslím, že nejaké čínske Magnety by boli už dávno v prdeli. :nevim:bojim

Odesláno

Magnet.... to jsem ještě neviděl.... :o

Ale tak nějak po posouzení z odborného hlediska... cena je rozhodujúca :mrk. Děkuju :super

V podstatě je to Akuma která krachla a tak se vyrábí v číně toto

mmid562.jpg

Odesláno
V podstatě je to Akuma která krachla a tak se vyrábí v číně toto

ty kokso to som ani nezaregistroval že Akuma krachla, som myslel len že tu na okolí ju nikto nepredáva. hm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...