raydowe Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 tak takto vyzera ten loptos co bude serinkat na nase auta tak o mesiac dva.. fotka asi tyzden po vyliahnuti.. este tam je jedno vajko. Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 pštrosa mají normálně jedni na zahradě Kolem plota má vydusaný chodník,jak furt chodí kolem a hlídá.. asi místo psa:aut Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 no a když už máš toho \"pštrosa\":aut nechceš k němu ještě nějaké to kot\'átko..?:aut:aut Tydle dvě už mám doma:mrk naučila jsem je chodit do krabičky na píseček.. A je s něma fakt legrace:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic no a když už máš toho \"pštrosa\":aut nechceš k němu ještě nějaké to kot\'átko..?:aut:aut Tydle dvě už mám doma:mrk naučila jsem je chodit do krabičky na píseček.. A je s něma fakt legrace:D Ten černej vypadá jak Patapuf:D:D:D JInak ten pták nahoře bude nejspiš Poštolka, že? Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic no a když už máš toho \"pštrosa\":aut nechceš k němu ještě nějaké to kot\'átko..?:aut:aut Tydle dvě už mám doma:mrk naučila jsem je chodit do krabičky na píseček.. A je s něma fakt legrace:D Ten černej vypadá jak Patapuf:D:D:D JInak ten pták nahoře bude nejspiš Poštolka, že? ten černej je myslím holka:) No hlavně aby je někdo chtěl,protože já si je v bytě nechat nemůžu.. Citovat
.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 mam na bakone ponozky, ale fotit je nebudu:P Citovat
jarajarda Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic no a když už máš toho \"pštrosa\":aut nechceš k němu ještě nějaké to kot\'átko..?:aut:aut Tydle dvě už mám doma:mrk naučila jsem je chodit do krabičky na píseček.. A je s něma fakt legrace:D Ten černej vypadá jak Patapuf:D:D:D JInak ten pták nahoře bude nejspiš Poštolka, že? Co Ti připomíná tahle skvrna..? :D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic no a když už máš toho \"pštrosa\":aut nechceš k němu ještě nějaké to kot\'átko..?:aut:aut Tydle dvě už mám doma:mrk naučila jsem je chodit do krabičky na píseček.. A je s něma fakt legrace:D Ten černej vypadá jak Patapuf:D:D:D JInak ten pták nahoře bude nejspiš Poštolka, že? Co Ti připomíná tahle skvrna..? :D:D:D:D Která, žádnou tu nemáš Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Zatím to vypadá jak nějakej kaktus co mu chybí zelená barva. Citovat
jarajarda Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic no a když už máš toho \"pštrosa\":aut nechceš k němu ještě nějaké to kot\'átko..?:aut:aut Tydle dvě už mám doma:mrk naučila jsem je chodit do krabičky na píseček.. A je s něma fakt legrace:D Ten černej vypadá jak Patapuf:D:D:D JInak ten pták nahoře bude nejspiš Poštolka, že? Co Ti připomíná tahle skvrna..? :D:D:D:D Která, žádnou tu nemáš Tak jinak: \"Vy..vy máte televizi...?!\" \"No..a možná zrovna tu vaši seržante...\" :D:D:D \"To je vaše prádlo seržante?\" \"A..ano pane plukovníku..\" \"Když se vám nelíbí khaki, dejte se k námořnictvu!\" :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Tak jinak: \"Vy..vy máte televizi...?!\" \"No..a možná zrovna tu vaši seržante...\" :D:D:D \"To je vaše prádlo seržante?\" \"A..ano pane plukovníku..\" \"Když se vám nelíbí khaki, dejte se k námořnictvu!\" :D No jo, to sem někde slyšel, ale nevzpomenu si v čem to bylo:myslim Citovat
chotemicak Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Je to holub a to druhý vejce klidně vyhoď to už se nevylíhne. A bacha ať ti nepraskne v ruce, to bys pak nejspíš padnul smrady :D:D:mrk:mrk Citovat
vix Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 RH: tuším že Bažanti (jdou do boje... jdou do civilu apod.) Citovat
jarajarda Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: vix RH: tuším že Bažanti (jdou do boje... jdou do civilu apod.) Kápnul na to a hned napoprvý, dobrej:super Citovat
vendelinek Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 No a u mě na balkoně za ten tejden,co sem byl na chalupě(týden dovolená) vyrostlo lešení Citovat
raydowe Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: chotemicak Je to holub a to druhý vejce klidně vyhoď to už se nevylíhne. A bacha ať ti nepraskne v ruce, to bys pak nejspíš padnul smrady :D:D:mrk:mrk taky myslim.) stara uz nanho akosi kasle.. ono to je normalne agresivne, skoro mi to rozmontovalo objektiv.) [upravil dne 15.6.2008 raydowe] Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 a chodí ho tam teda maminka krmit..? neměl bys ho začít i přikrmovat..? a balko\'n by bylo dobré zabezpečit,aby nevypadl dřív,než se naučí frkat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.