aaischa Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 blizim se k 2000km na olejo naftu, a pri spravnym pomeru musim říct že to de mírně líp do otáček, ale když se to přežene, tak se to musí víc točit, ted mam jednu nadrz nafty, bez ro... ac omylem tak se mi podarilo nejspis vznik nejakej podtlak a do rana, i pri zavrenejch kohoutech, mi vsechen olej nalez do hlavni nadrze, takze cca 2dily oleje, dil nafty a startuje to na drknutí i při 8°C venku... pred vyjetim necham chvilku bezet na volnobeh a pak vyrazim... ale nebylo to ucelne... nevim zda je to plus, ale na doporuceni jednoho olejovyho znamyho kdyz je vic oleje tak tam flaknu malinko 2T oleje pro zlepšení mazlavosti... Citovat
Kuba0001 Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Jj, včera k nám do firmy volali Doporučuju po nastartování nečekat a hned vyjet (s lehkou nohou). A bycha, fakt přimíchávat - rána jsou už dost chladná... Citovat
piškotek Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Haness Přizná se někdo kdo ho tam také lije. super:roker [upravil dne 14/6/08 Haness] Tak to pozdravuj :potlesk:super?? HDI čka někdy nejedou ani na naftu (špatnou) ne tak na olej....a jak by asi common rail vytvořil vstřikovací tlak....při vstřikování nafty u HDI dochází pouze k mlžení nafty do spalovacího prostoru... olej patří kuchyně ne do nádrže...a pokud nemáš na naftu jezdi na kole nebo udělej něco pro zdraví... Citovat
Kuba0001 Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 U HDIček máš pravdu, jinak nevíš, o čem mluvíš Citovat
ozzy56 Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Taky jezdím na olej--maže mi motor zevnitř Citovat
stařék Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Tak k tomu asi tolk v r93 jsem koupil 100 audi jezdil s ní čípek z mila takže řepk.olej zadarmo i když od rusáků skoro nafta zadarmo.Ujela tak 50 km a zhasla a pak počkat napumpovat a zas 50. Doma jsem rozdělal čerpadlo a totálně vše ucpaný,umýt to nešlo až pak jedním aceonem,po rozříznutí nádrže ca 05 mm hnědý nános trupky přicpané stálo to za to asi né. Začla bio nafta hotová pohroma ,když auto nejelo měsíc ,nejelo rodělat čerpadlo umýt nové těsnění a nic se nenašlo. Když tam chceš dát olej jedině tak 2 l do 10 a to do starších komůrk motorů STOJÍ TO ZA TO ani do traktooru TO JE MŮJ NÁZOR. ČAO. Citovat
Kuba0001 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ahoj, sorry, ale tvůj názor je typu Skoro nic o tom nevím, ale dělám rozsáhlý a uvapený závěry. 1. Měl to ten člověk kvalitně přestavěné? 2. Jak kvalitně přefiltrovaný olej používal? Za surova lisovaný? Nebo rafinovaný? 3. Bionafta je něco ÚPLNĚ jiného než čistý rostlinný olej! 4. Nezáleží ani tak na konstrukci motoru, ale spíš na konstrukci čerpadla (Lucas fuj) 5. Viděl jsi někdy, jaký s**čky můžou být v nádrži auta, který jezdí na naftu? 5. S vhodným autem kvalitně přestavěným lze jezdit na olej 100% spolehlivě - stejně jako na naftu Citovat
ladosak Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Pánové,tak povás bých si auto určitě nekoupil. To bych si rači koupil traboša a lil tam ritinák.tam je to jedno.Ale krmit motor rostliným olejem to opravdu neee!!!A jestli nemáte na NAFTU jak píše piškotek tak vám mužu prodat kolo. [upravil dne 29.12.2008 ladosak] Citovat
Kuba0001 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Sorry, ale Tvoje odpověď svědčí jen a jen o tom, že nemáš ponětí o tom, jak funguje motor. Co konkrétně si myslíš, že by se tam mělo pokazit? Citovat
ladosak Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 mazat to samozřejmně bude,ale neříkej že na ten olej máš stejný výkon jako na naftu,A kde máš nějaké oktanové číslo,a kde máš prokázané že motor vydrží stejný počet kylometru jako na kvalitní naftu.To už nejsou motory jako u 309tek....... (že to přežvíkalo komplet všechno.)já bych to do mojeho HDi nikdy nenalél. Ale nechci aby to vyznělo jako urážka vuči vám olejovym je to pouze muj názor [upravil dne 29.12.2008 ladosak] Citovat
Kuba0001 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 U HDI s Tebou souhlasím. Ale není problém s mazáním (RO maže líp než nafta). Výkon je srovnatelný - je to dáno srovnatelným množstvím energie, které je uloženo v 1 litru paliva (mimochodem, benzín má v sobě výrazně menší množství energie než nafta nebo RO). Problém u rostlinného oleje je spíš v tom, že je obtížnější zajistit 100% stálost všech parametrů (oktanové číslo do toho určitě nepatří). Existuje asi 20 parametrů, které se obecně u RO jako paliva sledují. Ca 10 z nich je důležitých (např. kinetická viskozita, číslo kyselosti, obsah popela, Na+K, Ca+Mg, oxidační stabilita, jodové číslo, cetanové číslo, atd.) U ne-HDI motorů jsou důležité asi 4 parametry, u HDI motorů je potřeba mj. kvalitnější olej - rizika jsou větší. To, že motor vydrží stejně, je dokázáno jak vědecky (máme v práci na toto téma několik univerzitních studií), tak zkušenostně (v Německu se RO používá už ca 15 let a jsou tam přestavěny desítky tisíc aut, včetně CR). A ohledně Tvé poznámky o kole - na to Tvoje kolo si ušetřím při naplnění jedné nádrže Citovat
marko306 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 prepacte moju neznalost alebo nechapavost? Spytam sa takto: to dojde typek do hypacu, kupi 4l raciolu naleje do nadrze a fici dalej? Som z toho mierne vyvedeny z miery. :-) Citovat
marko306 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: marko306 prepacte moju neznalost alebo nechapavost? Spytam sa takto: to dojde typek do hypacu, kupi 4l raciolu naleje do nadrze a fici dalej? Som z toho mierne vyvedeny z miery. :-) este o tej kvalite nafty u nas. Aspon na slovensku. Moj otec vozi naftu a aj benzin a mozem len potvrdit ze je uplne jedno na akej pumpe tankujete. Vsetko je to na jedno kopyto. Mozno ty mensi pumpari a v metre a tych hypermarketovich pumpach je to este o nieco horsie. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 já na oleji smažím a frituju , vy to lijete do nádrže ??? A proč??? Nafta stojí 24 kč. Citovat
kobr Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 já na oleji smažím a frituju , vy to lijete do nádrže ??? A proč??? Nafta stojí 24 kč. :potlesk:potlesk Citovat
Kuba0001 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 No, použitý rostlinný olej z restaurací se dá sehnat za ca 6 Kč/l. Potom nějaká ta filtace (filtrační zařízení za ca 2 tisíce). Plus samozřejmě čas a prostor (ideálně temperovaná garáž) - chápu, že to není pro každého. I s rezervou to vychází na 10 Kč/l. Takže úspora dělá teď ca 14 Kč na litru. Mám 80litrovou nádrž. Pro mě osobně to za trochu toho s*aní stojí. A taky mi jde i o jiné věci, než o peníze, třeba o ekologii (někdo se možná zasměje) Nehledě na to, že je jen otázkou času, kdy bude stát nafta zase min. 30 Kč. 2marko306: slyšel jsem od kamaráda, který pracuje na dost vysoké pozici u Shell ČR, že dlouhodobě nejkvalitnější jsou paliva na čerpacích stanicích u Makro, Globus, atp. Všechny pumpy dostávájí od velkododavatelů stejně kvalitní palivo, ale u samostatných pump mají majitelé (většinou se jedná o franchising) občas tendenci přivydělat si něco šizením zákazníků - přimícháváním. Kdežto pro obchodní domy není zisk z prodeje paliv tak důležitý, vybudovali je hlavně pro přitáhnutí zákazníků do svých obchodů - a tak nejsou tlaky na podvody tak velké. [upravil dne 1/1/2009 Kuba0001] Citovat
brutall Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Kuba0001: Podle toho, co tady píšeš, je vidět , že víš o čem mluvíš. [upravil dne 1/1/09 brutall] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.