Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pekny vecer, dnes som lezl pod auto a nasiel som tam nieco ako nezavisle kurenie webasto len neviem ako to vlastne funguje respektivne na co to tam je?

Ziadny dialkovy ovladac nemam cize predohriat auto asi nie je mozne? 

Po precitani par prispevkov ak som spravne pochopil je potrebne este nieco domontovat ci co ako?

Odesláno

Po precitani par prispevkov..... co to je pár, jedině celé a pěkně od začátku a přijdeš na to....este nieco domontovat ci co ako? :papa

Odesláno

Já Ti trochu napovím k tomu čtení celého vlákna:

1. Webasto Ti zapne automaticky samo pokud teplota okolí poklesne pod 10C (přihřívá vodu v chladícím okruhu).

2. Celé toto vlákno je o tom jak si domontovat externí ovládání, abychom si to mohli zapínat sami (nejlevnější řešení je ruční vypínač + kousek dvojlinky).

:papa

Odesláno

Tak jsem opět zkoušel topení a nejde ani na tvrdo nevíte co se na přídavném topení nejčastěji porouchá kde hledat nebo mám koupit na vrakovišti jiný bufík?

• O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Konečně vím co tam cvaká a proč při vypnutí více kouří. Skvělý popis :super.

Upraveno uživatelem Leo
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

to  jiri.hermann

ahoj , pokud bys chtěl udělat přestavbu na nezávislé  přes GSM s aplikací Android, IOSnebo Windows mobile tak se ozvi.

Cena je xxx za GSM + práce

Pokud chceš někomu učinit komerční nabídku, tak to udělej po SZ. děkuji!

Upraveno uživatelem minimaxa
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Tak se se mnou rozloučilo ovládání, mělo asi 12 let a telefon ještě víc, ještě se na to podívám, co že se tam událo, ale už se mi to do auta dávat zpátky nechce. Takže, měl-li by někdo tip na solidní GSM ovládán? Představu mám o sepnutí prozvoněním, vypnutí buď samo po půlhodině, nebo další prozvoněním, nebo externím tlačítkem či vypnutím napájení. Hodila by se stavová SMS - po zaslání dotazovací SMS odpoví, zda běží či nikoliv. Kompaktní provedení - s externím starým Siemensem C35 apod. si to umím spatlat sám... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...