Milan+ Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 A krabici jsi otevřenou viděl,jestli tam je co na obrázku? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Koukal jsem na to in natura a souhlasilo to, ale nevím jestli jsem měl v ruce knížku od auta nebo tohle schéma a nevím jestli to je stejné. Už se mi tam nechce, kouknu někdy ve dne. Knížku mám v autě v kastlíku. Citovat
Milan+ Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Já at překladam z něm manualu co mám k autu,tak zkrátka pojistka na příhřev,předehřev,nezavislé topení a nevím co ještě tam zkratka není. A tahat jednu po druhé eventualně z těch navíc co nejsou ani v návodu se mi zrovna nechce. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Snad to nechceš vypínat pojistkou? Vypínej to tak jak to udělal Haryk. Pojistka není jen pro to topení. Viz obrázek (popis) Citovat
Milan+ Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 To jsem myslel jen na zkoušku abych přišel na to,která to je,že bych to pak za ní přerušil. Ale ještě se poradím s elektrikářem,jestli to nepujde třeba přerušit v tom svazku domontovaného weba. Zkrátka nechciaby to zbytečně zapínalo ,třeba při zajíždění do garáže a takových těch postrkovačkách. Nechce se mi pod auto a tam střihat kabely. A Ty už to máš předělané? [upravil dne 23/12/11 22:56 od Milan+] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Jak jsem už dříve psal, tak jsem našel na citroen foru člověka, který to řešil přerušením vodiče u BSI. Už mi slíbil, že mi pošle fotku kde je vidět, kterej vodič to je. Tak doufám, že to snad někdy dodělám, ale trvá to Citovat
Milan+ Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Ty myslíš asi zlatáka ne? Ještě když jsi auto neměl,tak jsem do tohodle vlákna někde na začátku dával na něj odkaz. Citovat
JirkaBe Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Zdravim. Je nějak ošetřeno, aby Webasto vycucalo baterku pokud ho samostatně pustim? Už se mi to tiž stalo. Dík Citovat
filas1 Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 To by mě taky zajímalo, mám strach, že si jí vycucnu. Škoda že to není jak u Volva, kde si auto samo hlídá, aby zbylo dost energie k nastartování. Citovat
kemar Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 ř.j. Webasta by si mela hlidat podpeti baterky ted nevim zda ma Peugeot nastaveno 9,97V nebo 10,25V jinak je tento udaj mozne zjistit presne pri nacteni jednotky original diag Webasto Citovat
Haryk Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 asi to vyřešený má,jelikož jsem měl slabou baterku, Webasto při zap.vyp. jen naskočilo na větrání a víc nic Citovat
filas1 Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Aha, tak jestli si to hlídá taky, tak to je super. Citovat
JirkaBe Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Tak to já už právě dvakrát nenastartoval - vždy jsem si zapnul vyhřívání, pak přišel k autu, sednul do něj a baterka K.O. Zřejmě nastala někde nějaká chyba pokud si to Webasto hlídá. Může to být třeba špatnou baterkou. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Domnívám se, že pokud Webasto hlídá na baterce nějakých 10V tak to je jen k tomu, aby nedošlo k nenávratnému poškození baterky a taky k poškození topení (aby to bylo schopné dochladit). Pokud má baterka už jen 10V tak na to už fakt nenastartuješ Citovat
Haryk Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 dnes jsem stopoval za jak dlouho neběhne top.po zapnutí vyp. nejdřív odvětrává 35s, celkem do plného výkonu 2,5min, při nezávislém topení po nastartování a okamžitém vyjetí za 2,5min ujedete dost asi 1,5 až 2km než topení začne topit, teď při tomhle počasí stačí tak 5min a žhavení nenaběhne,prostě paráda stím hlídáním je to tak jak píše výše Bigbadjohn, na jednu stránku je to hlídání je pro kočku ochrání baterku,ale startovat se nedá dnes -10 a za čvrt hodinky voda kolem 60° [upravil dne 31/1/12 20:54 od Haryk] Citovat
frklec Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Ahoj tak jsem si taky zapojil topení přes vypínač,zatím jen dvoupolohový(jedna strana manuálně a druhá strana automatika),ale vypínač mám u motoru,protože jsem nenašel průchod do kabiny,nebyl čas ani světlo.Jak se nejlépe dostanu dovnitř? Auto mám teprve 14dní tak ho neznám tak dobře jako mého broučka Xantii 2.0Hdi combi. Citovat
Wensdy Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Ahoj tak jsem si taky zapojil topení přes vypínač,zatím jen dvoupolohový(jedna strana manuálně a druhá strana automatika),ale vypínač mám u motoru,protože jsem nenašel průchod do kabiny,nebyl čas ani světlo.Jak se nejlépe dostanu dovnitř? Auto mám teprve 14dní tak ho neznám tak dobře jako mého broučka Xantii 2.0Hdi combi. V podlaze před sedačkou řidiče, cca 15cm od prahu je prostup uzavřenej plastovou záslepkou průměr cca 2cm. Tam jsem vyvrtal dírku na kablík. Ze spoda je to vidět nad tím chladičem nafty. To najdeš. [upravil dne 22.2.2012 08:39 od Wensdy] Citovat
mmpc Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 prosim vas, bude fungovat toto dialkove ovladanuie na webasto thermo top z/c? je za velmi dobru cenu diik Citovat
Wensdy Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 prosim vas, bude fungovat toto dialkove ovladanuie na webasto thermo top z/c? je za velmi dobru cenu diik ktoré ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.