Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukal jsem na to in natura a souhlasilo to, ale nevím jestli jsem měl v ruce knížku od auta nebo tohle schéma a nevím jestli to je stejné. Už se mi tam nechce, kouknu někdy ve dne. Knížku mám v autě v kastlíku.

Odesláno

Já at překladam z něm manualu co mám k autu,tak zkrátka pojistka na příhřev,předehřev,nezavislé topení a nevím co ještě tam zkratka není. A tahat jednu po druhé eventualně z těch navíc co nejsou ani v návodu se mi zrovna nechce.

Odesláno

To jsem myslel jen na zkoušku abych přišel na to,která to je,že bych to pak za ní přerušil.

Ale ještě se poradím s elektrikářem,jestli to nepujde třeba přerušit v tom svazku domontovaného weba. Zkrátka nechciaby to zbytečně zapínalo ,třeba při zajíždění do garáže a takových těch postrkovačkách.

Nechce se mi pod auto a tam střihat kabely.

A Ty už to máš předělané?

[upravil dne 23/12/11 22:56 od Milan+]

Odesláno

Jak jsem už dříve psal, tak jsem našel na citroen foru člověka, který to řešil přerušením vodiče u BSI. Už mi slíbil, že mi pošle fotku kde je vidět, kterej vodič to je. Tak doufám, že to snad někdy dodělám, ale trvá to :(

• O 4 týdny později...
Odesláno

To by mě taky zajímalo, mám strach, že si jí vycucnu. Škoda že to není jak u Volva, kde si auto samo hlídá, aby zbylo dost energie k nastartování.

Odesláno

ř.j. Webasta by si mela hlidat podpeti baterky

ted nevim zda ma Peugeot nastaveno 9,97V nebo 10,25V

jinak je tento udaj mozne zjistit presne pri nacteni jednotky original diag Webasto

Odesláno

Tak to já už právě dvakrát nenastartoval - vždy jsem si zapnul vyhřívání, pak přišel k autu, sednul do něj a baterka K.O. Zřejmě nastala někde nějaká chyba pokud si to Webasto hlídá. Může to být třeba špatnou baterkou.

Odesláno

Domnívám se, že pokud Webasto hlídá na baterce nějakých 10V tak to je jen k tomu, aby nedošlo k nenávratnému poškození baterky a taky k poškození topení (aby to bylo schopné dochladit). Pokud má baterka už jen 10V tak na to už fakt nenastartuješ :bojim

Odesláno

dnes jsem stopoval za jak dlouho neběhne top.po zapnutí vyp. nejdřív odvětrává 35s, celkem do plného výkonu 2,5min, při nezávislém topení po nastartování a okamžitém vyjetí za 2,5min ujedete dost asi 1,5 až 2km než topení začne topit,

teď při tomhle počasí stačí tak 5min a žhavení nenaběhne,prostě paráda ;)

stím hlídáním je to tak jak píše výše Bigbadjohn, na jednu stránku je to hlídání je pro kočku ochrání baterku,ale startovat se nedá :(

dnes -10 a za čvrt hodinky voda kolem 60°

[upravil dne 31/1/12 20:54 od Haryk]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj tak jsem si taky zapojil topení přes vypínač,zatím jen dvoupolohový(jedna strana manuálně a druhá strana automatika),ale vypínač mám u motoru,protože jsem nenašel průchod do kabiny,nebyl čas ani světlo.Jak se nejlépe dostanu dovnitř?:myslim Auto mám teprve 14dní tak ho neznám tak dobře jako mého broučka Xantii 2.0Hdi combi.

Odesláno
Ahoj tak jsem si taky zapojil topení přes vypínač,zatím jen dvoupolohový(jedna strana manuálně a druhá strana automatika),ale vypínač mám u motoru,protože jsem nenašel průchod do kabiny,nebyl čas ani světlo.Jak se nejlépe dostanu dovnitř?:myslim Auto mám teprve 14dní tak ho neznám tak dobře jako mého broučka Xantii 2.0Hdi combi.

V podlaze před sedačkou řidiče, cca 15cm od prahu je prostup uzavřenej plastovou záslepkou průměr cca 2cm. Tam jsem vyvrtal dírku na kablík. Ze spoda je to vidět nad tím chladičem nafty. To najdeš.

[upravil dne 22.2.2012 08:39 od Wensdy]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...