Hudyzz Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Nedávno jsem se tu rozepisoval o tom, že mi drnčí volant a že by asi bylo potřeba vyměnit servoolej. Jak jste mi radili, tak jsem také provedl, komplet jsem ho vypustil, nalil Dexron II a vypadalo to, že je problém vyřešen. Mimochodem, neporadíte mi někdo, jestli je tam někde odvzdušňovák, protože já ho nikde nenašel, tak nevím, jestli stačí jen točit kola v rejdu a odvzdušní se to samo??? No ale k tomu hlavnímu. Po výměně oleje jsem se rozhodl, že když už jsem to upatlal, tak motor taky umyju. Jenže to byla osudova chyba, oplachl jsem motor vapkou a od tý doby je to zlý. Nejdřív jsem tak 30 minut vůbec nenastartoval a pak když už to chytlo, tak běžel na 2 válce, po asi dvou hodinách snahy o sušení a startování jsem se rozhodl pro tu největší hloupost a auto se pokusil roztáhnout. Já vím, že se to nemá, ale byl jsem zoufalej. Auto chytlo, ale pořád běželo na dva - max 3 válce. Asi po 2 km mě zezadu problikávalo auto, tak jsem zastavil a to už jsem cítil, že se něco pálí. Výfuk byl rožhavený jak ocel ve výhni, vzadu mi to normálně rozškvařilo nárazník, v životě jsem něco takovýho neviděl a dost mě to vylekalo. Tlumič je normálně bílej. Nevíte někdo, prosím, co může být špatně? Jestli je potřeba to ještě sušit nebo co se mohlo stát, že to chytne jen na 3 válce? Ráno mi nastartoval normálně, ale po pár metrech jízdy zase to samé. Pomozte mi prosím! Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 mas ve vyfuku benzin a ten ti chytnul,priprav se na vymenu katiku a vyfuku komplet!!! Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 prave tim,ze ti auto jede na 2-3 valce ti jde nespaleny benzin do vyfuku a schori ti kat,nejdriv ho uplne vyndej a vyzkousej Citovat
Hudyzz Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 To mě napadlo, že mi hořela směs až ve výfuku. Ale jestli to budu muset měnit komplet, tak to nebude příjemný. A co s tim motorem??? Nenapadá tě něco? Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 nejdriv vyndej ten kat a zkus nastartovat bez nej Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 ale jestli jestli jsi uz s tim nejakej km najel,bude vevnitr ten porcelan specenej a nejdou ven vyfukove plyny Citovat
Hudyzz Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 No takový dva tři kilometry jsem ujel určitě, blbec nooo, nenapadlo mě nic lepšího než ohřát motor, aby se ta voda vypařila, protože jsem fakt nevěděl, čim to je... Takže myslíš, že bez katíku to půjde? Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 to je prvni vec,kterou zkoukni jeste napis,co mas za motor Citovat
subin Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 LFY-sundej zap,rampu a pořádně ji nech vyschnout,snad neodešla-s tím katíkem to bude asi boužel pravda,ale někdo ho tu snad prodával:myslim Citovat
Hudyzz Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Já tam měl i starý svíčky, takže jsem sundal rampu, tam ale bylo sucho a vyměnil jsem svíčky. Normálně to ráno chytlo hezky na všechny 4, ale jakmile jsem se rozjel, tak to zase začalo dělat. A to všechno kuli mytí motoru, že jsem se na to nevybodl. Někdo tu prodával katalyzátor? Citovat
Hudyzz Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Tak problém se špatným chodem vyřešila horkovzdušná pistole, pořádně jsem vysušil všechny snímače, zapalovací rampu, prostě všechno, co šlo a světe div se, auto jezdí... Motor šlape pěkně, ale ten vejfuk mě fakt štve, zbytečně jsem ho zprasil. No stejně nemá katík zase tak dlouho životnost a já už mám najeto 106 tis. Btw. servo jsem nevyřešil, volant pořád při točení na místě vrní, ale jen když točím doprava, doleva to nedělá, nechápu... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Hudyzz Tak problém se špatným chodem vyřešila horkovzdušná pistole, pořádně jsem vysušil všechny snímače, zapalovací rampu, prostě všechno, co šlo a světe div se, auto jezdí... Motor šlape pěkně, ale ten vejfuk mě fakt štve, zbytečně jsem ho zprasil. No stejně nemá katík zase tak dlouho životnost a já už mám najeto 106 tis. Btw. servo jsem nevyřešil, volant pořád při točení na místě vrní, ale jen když točím doprava, doleva to nedělá, nechápu... Mě se stalo to samý, v myčce se kasali že odjedu po umytí motoru uplně v pohodě, jenže jsem neodjel. Ale věděl jsem že pokud s tím pojedu tak mi shoří kat, tudiž jsem se nechal odtáhnout. V zapalovací rampě byl tak pullitr vody, dva dny jsem to sušil, vyměnil svíčky, pak to bylo teprve OK. Citovat
Driver Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 A z toho všeho plyne, že je nejlepší se na nějaký mytí motoru vysr... a nechat motor špinavý. Stejně bude za chvíli vypadat stejně. Jak se na tu elektriku naleje voda tak je průser. Jednou jsem to udělal u starýho fáčka a byl taky problém. A u motoru, kde je hromada čidel a konektorů bych o tom ani neuvažoval. Ale tak chybama se člověk učí, stane se.... Citovat
Hudyzz Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Jojo, jenom hloupý dítě se spálí o jedny kamna dvakrát :-D Takže příště mě to ani nenapadne. Ale v zapalovací rampě nebyla ani kapka vody. Ten katalyzátor mě fakt štve, věděl jsem, že neni dobrý auto roztahovat, ale nečekal jsem tohle. Ale to servo jsem nevyřešil, takže jsem jen vyhodil z okna prachy za olej a zničil jsem si vejfuk, no mechanik od přírody :-D S tim servem mi někdo neporadíte? A nemáte přehled o cenách katalyzátorů? Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Přesně tak. Felda byla na prodej, tak jsme nechali umýt motor. Už nenastartovala, odtah, vadné čidlo otáčení motoru, asi 2000.:grr:grr Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Hudyzz Jojo, jenom hloupý dítě se spálí o jedny kamna dvakrát :-D Takže příště mě to ani nenapadne. Ale v zapalovací rampě nebyla ani kapka vody. Ten katalyzátor mě fakt štve, věděl jsem, že neni dobrý auto roztahovat, ale nečekal jsem tohle. Ale to servo jsem nevyřešil, takže jsem jen vyhodil z okna prachy za olej a zničil jsem si vejfuk, no mechanik od přírody :-D S tim servem mi někdo neporadíte? A nemáte přehled o cenách katalyzátorů? Kat mám taky měněnej, univerzální stojí cca 2500,- až 4000,- záleží jen na tobě co vybereš, duležitej je jen průměr roury, nějakej vejfukář ti poradí, stejně se to musí navařit. Servo nevim, mě to dělá taky občas takovej divnej zvuk, vyměnou oleje jsem to taky nevyřešil, ale udělá to jen jednou za 14 dní tak čekám co se vyklube, myslím že nějak zavibruje hřeben v jednom místě, ale jistě to nevim, mohla by to dělat i ta pístnice tam. [upravil dne 10/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Driver Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 No na zkoušku jsem koukal k Autokelly a tam mají kat Bosal za 9654,- nevím jestli jde sehnat nějaký levnější UNI, to jsem nikdy nezjišťoval... Tak Hurvajz je už zase nalepenej u klávesnice takže je rychlejší než blesk [upravil dne 10/6/2008 Driver] Citovat
Hudyzz Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 To se mi docela ulevilo, čekal jsem větší ranec. Ale k tomu ještě zadní díl vejfuku s tlumičem a stejně tam budu kolem sedmi tisíc, to je paráda:( A měnil jsi ho v rámci údržby, jakože po určitých kilometrech nebo byl špatnej? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.