Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych, neviem ci tu uz bola taka tema, ale mam problem s vymenou ziarovky v zadnej hmlovke. Som cerstvym vlastnikom peugeotu 306 break1998. Ako sa ku nej dostat?? Mate niekto skusenosti s tym??

vdaka za radu

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: chuck11

co se týče airbagu tak bych se nejdřív podíval jestlí nění spálená žárovka v přístrojovce:super

A nemate niekto nahodou navod jak sa dostat k tymto ziarovockam v pristrojovke?

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

co se týče airbagu tak bych se nejdřív podíval jestlí nění spálená žárovka v přístrojovce:super

nebo vyndana kvuli tomu ze v aute po nehode zadne airbagy nejsou, tak aby porad nesvitila, ale nechci strasit

Odesláno

to Jofo83 :

Vyměnit žárovky v přístrojovce lze celke dobře. = ODPOJIT BATERKU / sundat plasty okolo volantu / volant dát do dolní polohy / sundat plastový rámeček okolo přístrojovky / zůstane holý sklo přístrojovky / sundat 4 šroubky okolo skla / povytáhnout přístrojovku a strčit ruku za přístrojovku a najít konektor kabelů - je na něm minipáčka - odklopením se odpojí konektor a je přístrojovka volná. stačí ji pod volantem opatrně otočit a ze zadní strany jsou přístupné žárovky. Jsou se zvláštní hranatou paticí. Pootočit a vyndat - pozor - nekteré žárovičky lze z patic vyndávat a jiné jsou napevno. Jak rozeznat jsem ještě nezjistil jinak než nasadit gum-hadičku a zatáhnout. Nemusí se pak kupovat patice, ale jen žárovičky.:super

[upravil dne 24/6/08 PetrSm]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Výměna žárovičky to je vcelku hned,používá se tam žárovka klasická výměnná ze starých favoritů,já ji kupuju za 5 kč,já ji vyměnil,byla prasklá,protože pořád před tím svítila,myslel jsem že ji ten kdo mi ji prodával vyhodil,kvůli airbagu,který tam je,ale proč mi to bliká či svítí nevím..

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Výměna žárovičky to je vcelku hned,používá se tam žárovka klasická výměnná ze starých favoritů,já ji kupuju za 5 kč,já ji vyměnil,byla prasklá,protože pořád před tím svítila,myslel jsem že ji ten kdo mi ji prodával vyhodil,kvůli airbagu,který tam je,ale proč mi to bliká či svítí nevím..

jestli ti blika kontrolka airbagu, zkontroluj oranzove konektory pod sedackami, byva tam spatny kontakt k pyropredpinacum pasu a pak blika kontrolka (dela to hodne u 3dverovych aut, kde se porad sklapi sedacky a nebo u aut kde se casto steluje sedacka dopredu a dozadu )

Odesláno

Jo díky za odpověď,nejdříve pravidelně bliká,pak se po určité době rozsvítí naplno,jinak ten konektor jsem narychlo prostříknul kontaktolem,ale zatím nic-zajímavé!Co ten majitel z Holanska s tím vyváděl nevím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...