Jofo83 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Zdravim vsetkych, neviem ci tu uz bola taka tema, ale mam problem s vymenou ziarovky v zadnej hmlovke. Som cerstvym vlastnikom peugeotu 306 break1998. Ako sa ku nej dostat?? Mate niekto skusenosti s tym?? vdaka za radu Citovat
Jofo83 Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 A este jedna otazocka, pri nastartovani my nesvietia kontrolky airbagu, moze to byt pojistkou alebo cim??? Citovat
chuck11 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 co se týče airbagu tak bych se nejdřív podíval jestlí nění spálená žárovka v přístrojovce:super Citovat
RichVa Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Jofo83 Zdravim vsetkych, neviem ci tu uz bola taka tema, ale mam problem s vymenou ziarovky v zadnej hmlovke. Som cerstvym vlastnikom peugeotu 306 break1998. Ako sa ku nej dostat?? Mate niekto skusenosti s tym?? vdaka za radu Jukni sem http://www.peugeot-club.com/topic/28130-zadni-mlhovka/#356094 Citovat
Jofo83 Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: chuck11 co se týče airbagu tak bych se nejdřív podíval jestlí nění spálená žárovka v přístrojovce:super A nemate niekto nahodou navod jak sa dostat k tymto ziarovockam v pristrojovke? Citovat
Ferry Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: chuck11 co se týče airbagu tak bych se nejdřív podíval jestlí nění spálená žárovka v přístrojovce:super nebo vyndana kvuli tomu ze v aute po nehode zadne airbagy nejsou, tak aby porad nesvitila, ale nechci strasit Citovat
PetrSm Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 to Jofo83 : Vyměnit žárovky v přístrojovce lze celke dobře. = ODPOJIT BATERKU / sundat plasty okolo volantu / volant dát do dolní polohy / sundat plastový rámeček okolo přístrojovky / zůstane holý sklo přístrojovky / sundat 4 šroubky okolo skla / povytáhnout přístrojovku a strčit ruku za přístrojovku a najít konektor kabelů - je na něm minipáčka - odklopením se odpojí konektor a je přístrojovka volná. stačí ji pod volantem opatrně otočit a ze zadní strany jsou přístupné žárovky. Jsou se zvláštní hranatou paticí. Pootočit a vyndat - pozor - nekteré žárovičky lze z patic vyndávat a jiné jsou napevno. Jak rozeznat jsem ještě nezjistil jinak než nasadit gum-hadičku a zatáhnout. Nemusí se pak kupovat patice, ale jen žárovičky. [upravil dne 24/6/08 PetrSm] Citovat
Jindras Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Výměna žárovičky to je vcelku hned,používá se tam žárovka klasická výměnná ze starých favoritů,já ji kupuju za 5 kč,já ji vyměnil,byla prasklá,protože pořád před tím svítila,myslel jsem že ji ten kdo mi ji prodával vyhodil,kvůli airbagu,který tam je,ale proč mi to bliká či svítí nevím.. Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Jindras Výměna žárovičky to je vcelku hned,používá se tam žárovka klasická výměnná ze starých favoritů,já ji kupuju za 5 kč,já ji vyměnil,byla prasklá,protože pořád před tím svítila,myslel jsem že ji ten kdo mi ji prodával vyhodil,kvůli airbagu,který tam je,ale proč mi to bliká či svítí nevím.. jestli ti blika kontrolka airbagu, zkontroluj oranzove konektory pod sedackami, byva tam spatny kontakt k pyropredpinacum pasu a pak blika kontrolka (dela to hodne u 3dverovych aut, kde se porad sklapi sedacky a nebo u aut kde se casto steluje sedacka dopredu a dozadu ) Citovat
Jindras Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Jo díky za odpověď,nejdříve pravidelně bliká,pak se po určité době rozsvítí naplno,jinak ten konektor jsem narychlo prostříknul kontaktolem,ale zatím nic-zajímavé!Co ten majitel z Holanska s tím vyváděl nevím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.