tibor Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Nazdar. Povedal som si uz, dost blbostiam z radia, objednal FM Transmitter a idem pocuvat to, co chcem. Doma pocuvam hudbu z YouTube. Problem je, ako to stade stiahnut a prekodovat do MP3. Mate s tym skusenost, alebo nejaky napad? Prave mam Landa osial, takze ak mi niekto posle jeho MP3, vobec sa nenahnevam. Citovat
janci77 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Zdar, ta kvalita z YouTube nie je velka ... ale ak Ti to staci tak by to islo aj cez nahravanie zvuku vo Win, ale lepsie bude asi Audacity. Citovat
Fusion Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 http://www.google.cz/search?q=youtube+to+mp3 Citovat
tibor Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 Vediet zadat tie spravne slova vo vo votomto je Citovat
tibor Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 Inac, ked uz sme pritom. Odkial stiahnut MP3ky? Citovat
Stifler Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Já třeba používám pro stažení videa z youtube prográmek Ashampoo ClipFinder a pro úpravu zvukový stopy a převod do mp3 používám prográmek Goldwave - naprosto výborná a jednoduchá kombinace. Citovat
aaischa Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: tibor Inac, ked uz sme pritom. Odkial stiahnut MP3ky? www.uloz.to zde nakoupíš zdarma vše co žádáš v dobré kvalitě Citovat
Algol Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Torrent, DC++, emule...jak bylo psáno, zde nakoupíš zdarma co žádáš....ale pssst, já to nepsal.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.