Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kelly má akci kontrola klimatizace za 490Kč

Kontrola obsahuje:

odsátí starého chladiva a oleje

vakuový test těsnosti

vyčištění systému

přefiltrování starého chladiva - patentovaná vícestupňová recyklace

doplnění chladiva a oleje na potřebné množství (dle typu vozidla) s využitím původních náplní

kontrola kabinového filtru

desinfekce klimatizace - odstranění zápachu

Co na to říkáte. Už jste tam dnes někdo byl? Na své 407 si myslím že bych to po 4 letech potřeboval. Na původním vozidle jsem měl ledový vzduch a když to teď dám na MIN tak to fouká jen studeně. Nevím jestli je to správně.

Odesláno

dej sem prosim link, zajima me to ale nemuzu to na strankach kelly najit....

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

Cena dobra. Ferry, prosim, kde to delaji na tom Valeu? Jen pro info, budu o tom uvazovat cca za rok. Dik

Pocatky okres Pelhrimov Vysocina Pneuservis Povolny

v cene bylo 800g chladiva R134a a 70ml oleje PAG 46 ( olej jsem preventivne menil kvuli tomu, ze jsem mel tyden rozpojeny chladici okruh, takze jsem kompresor vypustil - 50ml + dalsich 20ml je pocitano na novy vysousec, ktery jsem taky menil )

[upravil dne 9/6/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Francouz_407

mám leták

diky moc :-)

[upravil dne 9/6/2008 Scratch]

Odesláno

Zdarec Peugeoťáci! :papaTak před chvílí jsem se vrátil z výše uvedené akce v Autokellyservisech. Konkrétně v jednom v Mladé Boleslavi. Cena zahrnuje vše co je v letáku odsátí, přefiltrování, zkouška těsnosti a doplnění, desinfekce,filtr jsem si dovezl tak i výměna filtru. Jen pozor doplní vám zpět jen to co vám odsáli pokud vám nějakej ten gram chladiva chybí a chcete to do plna musíte si to doplatit.Jinak si myslím že to není špatný.Jo a kolik chladiva by mělo být v 406 r.v. 96 autoklima?:myslim Díky za odpověď.:)

Odesláno
Původně zaslal: manas007

Zdarec Peugeoťáci! :papaTak před chvílí jsem se vrátil z výše uvedené akce v Autokellyservisech. Konkrétně v jednom v Mladé Boleslavi. Cena zahrnuje vše co je v letáku odsátí, přefiltrování, zkouška těsnosti a doplnění, desinfekce,filtr jsem si dovezl tak i výměna filtru. Jen pozor doplní vám zpět jen to co vám odsáli pokud vám nějakej ten gram chladiva chybí a chcete to do plna musíte si to doplatit.Jinak si myslím že to není špatný.Jo a kolik chladiva by mělo být v 406 r.v. 96 autoklima?:myslim Díky za odpověď.:)

to doplneni by melo byt v cene, aspon podle letaku!

Odesláno

Ferda: Mrkni se na ten leták pořádně, vlastně tam píšou, že vrátěj, co vyndali... Protože pod těma bodama je napsáno, že v ceně kontroly není doplnění do 100% stavu.

Odesláno

Kde přesně v Boleslavi ma sídlo autoservis Kelly?Mám za to že je to směrem ke 13.bráně,když se pletu tak mě naved ať se tam jedu mrknout:super

Odesláno

Kuci, ta akce vypada velmi slibne, asi take vyhledam nekakeho Kellyho tady v Praze. Mam Peugeota teprve 2 tydny, ale je z r. 2003 a podle servisky a vypisu z databaze Peugeotu byl na posledni kontrole klimy 21. 8. 2005, takze po trech letech by mu kontrola jiste neuskodila. :super

Jinak muze kuci nekdo z Vas doporucit nejaky Prazsky Kellyservis na zaklade vlastni dobre zkusenosti???

Původně zaslal: Francouz_407

Na původním vozidle jsem měl ledový vzduch a když to teď dám na MIN tak to fouká jen studeně. Nevím jestli je to správně.

Francouzi, chces tim rict, ze Ti po te kontrole klima chladi mene, nez pred ni???

.......,filtr jsem si dovezl tak i výměna filtru.......

Manasi, prosim, o kterem filtru mluvis?

[upravil dne 11/6/08 Shemik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...