Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Kelly má akci kontrola klimatizace za 490Kč Kontrola obsahuje: odsátí starého chladiva a oleje vakuový test těsnosti vyčištění systému přefiltrování starého chladiva - patentovaná vícestupňová recyklace doplnění chladiva a oleje na potřebné množství (dle typu vozidla) s využitím původních náplní kontrola kabinového filtru desinfekce klimatizace - odstranění zápachu Co na to říkáte. Už jste tam dnes někdo byl? Na své 407 si myslím že bych to po 4 letech potřeboval. Na původním vozidle jsem měl ledový vzduch a když to teď dám na MIN tak to fouká jen studeně. Nevím jestli je to správně. Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 neni to spatna cena, jinak u nas na Vysocine to dela na novem stroji Valeo za 800Kc Citovat
hloze-ja Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Cena dobra. Ferry, prosim, kde to delaji na tom Valeu? Jen pro info, budu o tom uvazovat cca za rok. Dik Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 dej sem prosim link, zajima me to ale nemuzu to na strankach kelly najit.... Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: hloze-ja Cena dobra. Ferry, prosim, kde to delaji na tom Valeu? Jen pro info, budu o tom uvazovat cca za rok. Dik Pocatky okres Pelhrimov Vysocina Pneuservis Povolny v cene bylo 800g chladiva R134a a 70ml oleje PAG 46 ( olej jsem preventivne menil kvuli tomu, ze jsem mel tyden rozpojeny chladici okruh, takze jsem kompresor vypustil - 50ml + dalsich 20ml je pocitano na novy vysousec, ktery jsem taky menil ) [upravil dne 9/6/08 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 mám leták ?? ja mivam letaku plnou schranku Citovat
Petra* Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 PROSÍM TAKY O BLIŽŠÍ INFO MÁM ROZHODNĚ ZÁJEM O VYČIŠTĚNÍ. BYL BY NĚJAKÝ KONTAKT? DÍKY Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 www.autokellyservis.cz [upravil dne 9.6.2008 Francouz_407] Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Francouz_407 mám leták diky moc :-) [upravil dne 9/6/2008 Scratch] Citovat
hloze-ja Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Diky Ferry. Do Pocatek to mam cca 15 km, tak az budu zjistovat, budu znat vic firem. Doporuceni tedy kladne, jo? Citovat
manas007 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Zdarec Peugeoťáci! :papaTak před chvílí jsem se vrátil z výše uvedené akce v Autokellyservisech. Konkrétně v jednom v Mladé Boleslavi. Cena zahrnuje vše co je v letáku odsátí, přefiltrování, zkouška těsnosti a doplnění, desinfekce,filtr jsem si dovezl tak i výměna filtru. Jen pozor doplní vám zpět jen to co vám odsáli pokud vám nějakej ten gram chladiva chybí a chcete to do plna musíte si to doplatit.Jinak si myslím že to není špatný.Jo a kolik chladiva by mělo být v 406 r.v. 96 autoklima? Díky za odpověď. Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: manas007 Zdarec Peugeoťáci! :papaTak před chvílí jsem se vrátil z výše uvedené akce v Autokellyservisech. Konkrétně v jednom v Mladé Boleslavi. Cena zahrnuje vše co je v letáku odsátí, přefiltrování, zkouška těsnosti a doplnění, desinfekce,filtr jsem si dovezl tak i výměna filtru. Jen pozor doplní vám zpět jen to co vám odsáli pokud vám nějakej ten gram chladiva chybí a chcete to do plna musíte si to doplatit.Jinak si myslím že to není špatný.Jo a kolik chladiva by mělo být v 406 r.v. 96 autoklima? Díky za odpověď. to doplneni by melo byt v cene, aspon podle letaku! Citovat
Fx Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Ferda: Mrkni se na ten leták pořádně, vlastně tam píšou, že vrátěj, co vyndali... Protože pod těma bodama je napsáno, že v ceně kontroly není doplnění do 100% stavu. Citovat
fimima Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: manas007 Zdarec Peugeoťáci! :papaTak před chvílí jsem se vrátil z výše uvedené akce v Autokellyservisech. Konkrétně v jednom v Mladé Boleslavi. Cena zahrnuje vše co je v letáku odsátí, přefiltrování, zkouška těsnosti a doplnění, desinfekce,filtr jsem si dovezl tak i výměna filtru. Jen pozor doplní vám zpět jen to co vám odsáli pokud vám nějakej ten gram chladiva chybí a chcete to do plna musíte si to doplatit.Jinak si myslím že to není špatný.Jo a kolik chladiva by mělo být v 406 r.v. 96 autoklima? Díky za odpověď. Kde přesně v Boleslavi ma sídlo autoservis Kelly?Mám za to že je to směrem ke 13.bráně,když se pletu tak mě naved ať se tam jedu mrknout:super Citovat
Jirka85 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Když jsem se díval na webové stránky Autoservis Kelly, tak v MB je servis Bartoš (Na Radouči), nebo ještě někdo jiný? Citovat
Shemik Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Kuci, ta akce vypada velmi slibne, asi take vyhledam nekakeho Kellyho tady v Praze. Mam Peugeota teprve 2 tydny, ale je z r. 2003 a podle servisky a vypisu z databaze Peugeotu byl na posledni kontrole klimy 21. 8. 2005, takze po trech letech by mu kontrola jiste neuskodila. Jinak muze kuci nekdo z Vas doporucit nejaky Prazsky Kellyservis na zaklade vlastni dobre zkusenosti??? Původně zaslal: Francouz_407 Na původním vozidle jsem měl ledový vzduch a když to teď dám na MIN tak to fouká jen studeně. Nevím jestli je to správně. Francouzi, chces tim rict, ze Ti po te kontrole klima chladi mene, nez pred ni??? Původně zaslal: manas007 .......,filtr jsem si dovezl tak i výměna filtru....... Manasi, prosim, o kterem filtru mluvis? [upravil dne 11/6/08 Shemik] Citovat
Dave405 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 A co takhle na to využít ještě slevu peugeot-clubu Citovat
Shemik Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Ja myslim, ze na uz takhle dost akcni cenu asi slevu poskytovat nebudou chtit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.