Ditrostravacity Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 jak náročné je předělání manuální klimatizace na digitální??? stačí vyměnit jenom panel za digitální?? nebo je tam brutálnější zásah??? a pokud jo..tak co všechno je třeba vyměnit nebo doplnit Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 je potreba doplnit dalsi asi ctyri cidla v interieru + sehnat a nacvakat na klapky rozvodu vzduchu servomoturky + vymenit ten panel, neni to neprekonatelne, ale chce to sehnat jako komplet z neceho funkcniho, aby se to neskladalo z kusu kazdy pes jina ves Citovat
Ditrostravacity Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 jo a je to P406 rv 97 1,9td Citovat
Ditrostravacity Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 no a přibližná cena tohoto předělání??? Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 zalezi za kolik sezenes ten panel, servomoturky a cidla s kabelovyma svazkama k natahani, JirkaWolf to zrovna tuhle nekomu prodaval na predelani z manualu na digital a zrovna dneska jsem s nim mluvil, ze pry to slo predelat celkem snadno. Myslim ze to prodal asi za 5000 ? nevim kecal bych , zkus mu napsat po ICQ Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Jaký máš důvod k přechodu na digital? videl bych to na pohodlnost no ja predelavam verzi bez klimy na verzi s manualni klimou , myslim ze mi manual bude stacit Citovat
zabit Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 mam doma prezentaci jak predelaval manual na digital, je to dost prace ale da se to, je to spis o tom sehnat si dily a mit sikovny ruce kdyby mel nekdo zajem napiste mi mail ja vam to poslu Citovat
Ditrostravacity Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: ozzy1956 Jaký máš důvod k přechodu na digital? videl bych to na pohodlnost no ja predelavam verzi bez klimy na verzi s manualni klimou , myslim ze mi manual bude stacit tak důvod..no prostě mě to napadlo..taxem jenom chtěl zjistit jak to je náročné a kolik by to tak vyšlo...a jaxem tak zjistil..taxe do toho přes zimu pustím Citovat
Neon Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Ditrostravacity Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: ozzy1956 Jaký máš důvod k přechodu na digital? videl bych to na pohodlnost no ja predelavam verzi bez klimy na verzi s manualni klimou , myslim ze mi manual bude stacit tak důvod..no prostě mě to napadlo..taxem jenom chtěl zjistit jak to je náročné a kolik by to tak vyšlo...a jaxem tak zjistil..taxe do toho přes zimu pustím A to já bych se na to zase jaxi taxi vykašlal, protože obecně je auto (digi) klima více náchylnější k poruchám a třeba ŘJ je potom celkem raketa ji sehnat (nová kolem 40000,- a bazarový budou přes deset let starý). Sice je to pohodička, komfort, ale pokud Ti manuální šlape, jak má, neměnil bych! Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Taky bych to tak nechal,ale když chce bejt Hogo-Fogo :D Citovat
tomino Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 No na Xantiích byla taková jakoby falešká automatika : - ovládání ručo = nastavení teploty - malinkatý motůrek hnal vzduch z interiéru na čidlo - to pak ovládalo klapku, takže se vnitřek auta zbytečně nechladil ani nepřetápěl. A , že to s ŘJ nemělo nic společného. Bylo to celkem luxusní:roker:roker Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Mě třeba moje digitální štve s tím, jak se pořád pouští sama. I když nechci :-( Zabit: možná by bylo dobré to poslat Jirkovi Pošíkovi, aby tu \"prezentaci\" dal na hlavní stránku. Nebo ji alespoň vlož sem, pokud není moc veliká... Citovat
klumir Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 vykašli se na to,buď rád,že ti to funguje.když se začne srát digi klima,tak je to zážitek!!!!! Citovat
vitin Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Já mám manuál a naprosto mi stačí. . . Při automatickém zapínání se zbytečně zvyšuje spotřeba, popojíždění po městě jen na malé vzdálenosti a vystupování tu spotřebu šroubuje zbytečně vysoko. Při manuálu ji nechám vypnutou když vím, že budu za dva km vystupovat a zapnu ji jen když jedu na delší vzdálenost (přes 10km, jinak to nemá smysl). A to si teplotu nastavím čudlem k naprostý spokojenosti. Někdy je mi při 23 celsia zima, jindy horko, takže stačí pocitový nastavení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.