Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je potreba doplnit dalsi asi ctyri cidla v interieru + sehnat a nacvakat na klapky rozvodu vzduchu servomoturky + vymenit ten panel, neni to neprekonatelne, ale chce to sehnat jako komplet z neceho funkcniho, aby se to neskladalo z kusu kazdy pes jina ves

Odesláno

zalezi za kolik sezenes ten panel, servomoturky a cidla s kabelovyma svazkama k natahani, JirkaWolf to zrovna tuhle nekomu prodaval na predelani z manualu na digital a zrovna dneska jsem s nim mluvil, ze pry to slo predelat celkem snadno. Myslim ze to prodal asi za 5000 ? nevim kecal bych , zkus mu napsat po ICQ

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Jaký máš důvod k přechodu na digital?

videl bych to na pohodlnost :D

no ja predelavam verzi bez klimy na verzi s manualni klimou , myslim ze mi manual bude stacit :)

Odesláno

mam doma prezentaci jak predelaval manual na digital, je to dost prace ale da se to, je to spis o tom sehnat si dily a mit sikovny ruce :super

kdyby mel nekdo zajem napiste mi mail ja vam to poslu

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

no ja predelavam verzi bez klimy na verzi s manualni klimou , myslim ze mi manual bude stacit :)

tak důvod..no prostě mě to napadlo..taxem jenom chtěl zjistit jak to je náročné a kolik by to tak vyšlo...a jaxem tak zjistil..taxe do toho přes zimu pustím

Odesláno
Původně zaslal: Ditrostravacity

Původně zaslal: Ferry

tak důvod..no prostě mě to napadlo..taxem jenom chtěl zjistit jak to je náročné a kolik by to tak vyšlo...a jaxem tak zjistil..taxe do toho přes zimu pustím

A to já bych se na to zase jaxi taxi vykašlal, protože obecně je auto (digi) klima více náchylnější k poruchám a třeba ŘJ je potom celkem raketa ji sehnat (nová kolem 40000,- a bazarový budou přes deset let starý). Sice je to pohodička, komfort, ale pokud Ti manuální šlape, jak má, neměnil bych!;)

Odesláno

No na Xantiích byla taková jakoby falešká automatika :

- ovládání ručo = nastavení teploty

- malinkatý motůrek hnal vzduch z interiéru na čidlo

- to pak ovládalo klapku, takže se vnitřek auta zbytečně nechladil ani nepřetápěl.

A :myslim, že to s ŘJ nemělo nic společného.

Bylo to celkem luxusní:roker:roker:roker

Odesláno

Mě třeba moje digitální štve s tím, jak se pořád pouští sama. I když nechci :-(

Zabit: možná by bylo dobré to poslat Jirkovi Pošíkovi, aby tu \"prezentaci\" dal na hlavní stránku. Nebo ji alespoň vlož sem, pokud není moc veliká...

Odesláno

Já mám manuál a naprosto mi stačí. . . Při automatickém zapínání se zbytečně zvyšuje spotřeba, popojíždění po městě jen na malé vzdálenosti a vystupování tu spotřebu šroubuje zbytečně vysoko. Při manuálu ji nechám vypnutou když vím, že budu za dva km vystupovat a zapnu ji jen když jedu na delší vzdálenost (přes 10km, jinak to nemá smysl). A to si teplotu nastavím čudlem k naprostý spokojenosti. Někdy je mi při 23 celsia zima, jindy horko, takže stačí pocitový nastavení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...