Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 jeden už tam byl při koupi, druhej mě potkal v zimě na sněhu kdy sem dal za celý benjo a örigo ložisko i s prací 30 litrů za pravý zadní kolo a třetí když mi frajer zvedl vlek a neřekl mi ať už do zádu nejezdím. smůla Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 to na čem wisí buben ložisko stabilizátor atd. Citovat
Y2K Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Ten zaber na stredovy panel.....podlozka ze Type R LOL Nemam slov! Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Y2K Ten zaber na stredovy panel.....podlozka ze Type R LOL Nemam slov! ukaž twojí?? co tam máš?? prach to neeee??, hahaha:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 jj už vím ale psal si že jsi automechanik tak proč sis to nevyměnil sám? [upravil dne 4.6.2008 čakom] Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 nebyl čas ani místo až teď mám garáž a hlawně nebyl zwedák Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi nebyl čas ani místo až teď mám garáž a hlawně nebyl zwedák Já dělám všechno bez zvedáku;) Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi pěknej přístup zespoda co?? To mě povídej a ještě když je to snížený o 4 cm:D Citovat
Y2K Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Y2K Ten zaber na stredovy panel.....podlozka ze Type R LOL Nemam slov! ukaž twojí?? co tam máš?? prach to neeee??, hahaha:potlesk:potlesk:potlesk Ja nepotrebujem nic take ukazovat. Aj ked je tu moznost ako si to pozriet....kazdy troska sikovny to zmakne Prach tam urcite nie je a ja som spokojny s tym co tam je - hlavne nie z ineho auta [upravil dne 4.6.2008 Y2K] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Ty voe, jednoho cvoka co plašil na foru se smajlíkama jsme tu měli, a teď přijde další. Mě vomejou. A jestli bude ještě prudit že jsme tady dědci spisovný tak mě vážně na..re drahokam jeden:bacha:D:D:D Bude ti 21 a chováš se jak náctiletej:bojim [upravil dne 4/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
drsnej márvin Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Ty zlatý kola už k těm zlatejm vnitřním doplňků to už je jiná Ovšem teda zbytek vnitřku je pěknej **** na tom trvám - promiň Jo a abys nesoutěžils o co nejvíc příspěvků a chceš k tomu svému něco doplnit třeba smajlíka tak u svého příspěvku máš vpravo nahoře edit a můžeš opravovat nebo doplňovat až do alelujá :-)) [upravil dne 4/6/08 drsnej márvin] Citovat
VIP3R Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin Ty zlatý kola už k těm zlatejm vnitřním doplňků to už je jiná Ovšem teda zbytek vnitřku je pěknej **** na tom trvám - promiň[upravil dne 4/6/08 drsnej márvin] \"Zlatýma\" kolama zabije to poslední hezký na tom autě, což byla ta původní kola - pak už to bude dokonalá kolotočárna. Ale my tomu nerozumíme a když se mu to líbí, tak budiž... Citovat
urdemala Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ty voe, jednoho cvoka co plašil na foru se smajlíkama jsme tu měli, a teď přijde další. Mě vomejou. A jestli bude ještě prudit že jsme tady dědci spisovný tak mě vážně na..re drahokam jeden:bacha:D:D:D Je ti 25 a chováš se jak náctiletej:bojim [upravil dne 4/6/08 Radek Hurvajz] psal že mu bude 21 já vědět, že nemám vkus ani ruce šikovný, tak se na nějaký tuzení vykašlu, škoda hezkýho auta Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Ferry: Pěkná barva:D a dobrá SPZ:o jak barva?? značka protekční znacka kterou mam na fotce neni 100% ta co mam na aute, je to fotomontaz, jedno cislo na znacce v tom ctyrcisli jsem nahradil nulou takze zadna protekcni, proste jsem takovou znacku dostal. Jsem z Vysociny, do Jihlavy to mam 30km do Pelhrimova 25 a do Jindrichova Hradce taky 25 Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi tohle bude další reálný plán tak to sis mohl koupit citroena C5ku a mel bys to v zakladni vybave Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: Radek Hurvajz Ty voe, jednoho cvoka co plašil na foru se smajlíkama jsme tu měli, a teď přijde další. Mě vomejou. A jestli bude ještě prudit že jsme tady dědci spisovný tak mě vážně na..re drahokam jeden:bacha:D:D:D Je ti 25 a chováš se jak náctiletej:bojim [upravil dne 4/6/08 Radek Hurvajz] psal že mu bude 21 já vědět, že nemám vkus ani ruce šikovný, tak se na nějaký tuzení vykašlu, škoda hezkýho auta Aha tak opraveno;) jsem to přehlíd a bral to podle jinýho. [upravil dne 4/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.