Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jeden už tam byl při koupi, druhej mě potkal v zimě na sněhu kdy sem dal za celý benjo a örigo ložisko i s prací 30 litrů za pravý zadní kolo a třetí když mi frajer zvedl vlek a neřekl mi ať už do zádu nejezdím. smůla

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ten zaber na stredovy panel.....podlozka ze Type R :D LOL

Nemam slov!

ukaž twojí?? co tam máš?? prach to neeee??, hahaha:potlesk:potlesk:potlesk
Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

Původně zaslal: Y2K

Ten zaber na stredovy panel.....podlozka ze Type R :D LOL

Nemam slov!

ukaž twojí?? co tam máš?? prach to neeee??, hahaha:potlesk:potlesk:potlesk

Ja nepotrebujem nic take ukazovat. Aj ked je tu moznost ako si to pozriet....kazdy troska sikovny to zmakne :P

Prach tam urcite nie je a ja som spokojny s tym co tam je - hlavne nie z ineho auta :papa

[upravil dne 4.6.2008 Y2K]

Odesláno

Ty voe, jednoho cvoka co plašil na foru se smajlíkama jsme tu měli, a teď přijde další. Mě vomejou. A jestli bude ještě prudit že jsme tady dědci spisovný tak mě vážně na..re drahokam jeden:bacha:D:D:D

Bude ti 21 a chováš se jak náctiletej:bojim

[upravil dne 4/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Ty zlatý kola už k těm zlatejm vnitřním doplňků to už je jiná :papa

Ovšem teda zbytek vnitřku je pěknej **** :aut na tom trvám - promiň

Jo a abys nesoutěžils o co nejvíc příspěvků a chceš k tomu svému něco doplnit třeba smajlíka :roll tak u svého příspěvku máš vpravo nahoře edit a můžeš opravovat nebo doplňovat až do alelujá :-))

[upravil dne 4/6/08 drsnej márvin]

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

Ty zlatý kola už k těm zlatejm vnitřním doplňků to už je jiná :papa

Ovšem teda zbytek vnitřku je pěknej **** :aut na tom trvám - promiň[upravil dne 4/6/08 drsnej márvin]

\"Zlatýma\" kolama zabije to poslední hezký na tom autě, což byla ta původní kola - pak už to bude dokonalá kolotočárna. Ale my tomu nerozumíme a když se mu to líbí, tak budiž... :D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Ty voe, jednoho cvoka co plašil na foru se smajlíkama jsme tu měli, a teď přijde další. Mě vomejou. A jestli bude ještě prudit že jsme tady dědci spisovný tak mě vážně na..re drahokam jeden:bacha:D:D:D

Je ti 25 a chováš se jak náctiletej:bojim

psal že mu bude 21 :D

já vědět, že nemám vkus ani ruce šikovný, tak se na nějaký tuzení vykašlu, škoda hezkýho auta :cool:

Odesláno

Původně zaslal: čakom

Ferry: Pěkná barva:D a dobrá SPZ:o

jak barva?? značka protekční

znacka kterou mam na fotce neni 100% ta co mam na aute, je to fotomontaz, jedno cislo na znacce v tom ctyrcisli jsem nahradil nulou :D takze zadna protekcni, proste jsem takovou znacku dostal.

Jsem z Vysociny, do Jihlavy to mam 30km do Pelhrimova 25 a do Jindrichova Hradce taky 25 ;)

Odesláno

tohle bude další reálný plán

tak to sis mohl koupit citroena C5ku a mel bys to v zakladni vybave ;)

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Je ti 25 a chováš se jak náctiletej:bojim

psal že mu bude 21 :D

já vědět, že nemám vkus ani ruce šikovný, tak se na nějaký tuzení vykašlu, škoda hezkýho auta :cool:

Aha tak opraveno;) jsem to přehlíd a bral to podle jinýho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...