Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musim říct, že na holku je to fakt dost dobrej výkon a je obdivuhodný, že o autech i něco víš. :potlesk Takových holek asi na světě moc nechodí resp. nejezdí. :D Většina holek je ráda, když vědí, kde je spojka, plyn a brzda a ve kterym zrcátku si můžou za jízdy přepudrovat nos. :D Gratuluju ke vzorově nalakovanýmu nárazníku a těšim se na další příspěvky s povedenýma úpravama tvý 306ky. :super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

jeste bych se optal, cim to je strikane? myslim syntetika, lak, co je pod tim? atd ...

nevim, jak to myslis:-)))) jako lak ?? co vim, tak by to mela bejt syntetika, ale taky mi nekdo rikal, ze se snad metla jako syntetika uz nemicha.. takze ti to opravdu presne nereknu... jinak jako co je pod cim?? jako pod lakem?? ....tak samozrejme prebrousenej starej lak, jemnej kit, strikaci kit - plnic jsem teda uz nedavala, jelikoz jsem strikaci kit vybrousila hezky a ryhy uz tam nebyly....a pak lak a bezbarvej...:-))))))))

Odesláno

Stifler: kdyz vidim slepici, jak je nalepena na volantu, v ocich smrt a na tachaci 30km/h tak utikam, ujizdim co muzu a najradsi bych jim ridicak na miste roztrhala... nedejbuh, kdyz opravdu clovek vidi, jak si maluje pusinu... jeziiiiiis... to se o me pokousi vzdycky infarkt... :D

no, co.. ale zase si rikam, kazdej jsme nejakej a kazdyho bavi neco jinyho... me bavi se rejpat v autech a nekoho jinyho treba lepit letadla bo si malovat nechty:-)))))

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Btw. co je to za nárazník? Origo na 306 starší model vypadá kapku jinak. Přijde mi jako z 205...

covece, tak jako to ti nepovim, kdyz se mi zeptas na cokoli od opela, tak ti reknu snad i historii toho dilu:D:D:D ale u peugeotka se teprve ucim... ale pokud vim, tak je to origo z 306 mam XSo, takze asi tak.. ale vic ti vazne nereknu:roker

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Btw. co je to za nárazník? Origo na 306 starší model vypadá kapku jinak. Přijde mi jako z 205...

Je to nárazník z 306ky, myslím že z verze XS...

Odesláno

Jojo, bo by se asi z 205 nevešel... :D

Zarazily mě ty mlhovky, jak jsou tam umístěný a taky že není pod maskou vyprofilovaný.

Tak sorráč! :-)

Nalakovaný pěkně. :super

Jinak nárazník jako takový mě nenadchnul, i mi přijde, že pod maskou a světly nějak špatně lícuje. Mám origoš, v laku a s mlhovkami a jsem nadmíru spokojen.

Po opravě odřeninky a stříknutí černých ploch přihodím fotku.

:papa

Odesláno

Mám na staré 306 taky pár míst na nalakování, nechceš si pohrát? :) Kapota do rozstřiku, LZ blatník dtto, celé víku kufru... ;) Jo, jsi dobrá, že si takhle hraješ, není to žádná sranda. Myslím, že v tomhle strčíš 99% zdejších uživatelů do kapsy... ;)

Odesláno

Lluciano: je to mozny, hlavne mi tam nesedi levej blinkr - bohužel jsem zatim nezjistila jak se k nemu dostat bez vyndani svetla - a opravdu se mi to uz o vikendu delat nechtelo:-)) ale stejne mam v planu andilky,takze to nejak neresim a v hlave mam novou masku, jen si musim nejak pohrat, aby to bylo hezky,...takze cert vi, co se mi ztoho vyklube..:D:D

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Mám na staré 306 taky pár míst na nalakování, nechceš si pohrát? :) Kapota do rozstřiku, LZ blatník dtto, celé víku kufru... ;) Jo, jsi dobrá, že si takhle hraješ, není to žádná sranda. Myslím, že v tomhle strčíš 99% zdejších uživatelů do kapsy... ;)

:D:D:D to bys mi az takle veril jo?? to by asi neklaplo:myslim nejsem lakyr:o i kdyyz.... pokud bys chtel batikovany auti, no problemo senooor:aut...a kdyz si predstavim tu pripravu pod lak.. jejdaa... stacilo mi brousit pul auta u kamose pred lakem...:D a rekla bych, ze uz vim, proc si dobrej lakyr necha praci pekne zaplatit:roker

Odesláno

Klidně, stejně to mám jen jako takovou pixlu na popojíždění :D Teď už to bude sranda, už je to v plniči a finálně přebroušené, ale předtím, na to kitování a broušení, tak to bych ti to svěřil s obrovskou radostí, to mi věř :) mě to totiž až zas tak moc nebaví ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...