Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Koukám na to jako blázen co z ty pěny vzniklo:D KLIK Ale jinak vysledek pěknej, jen asi při nějaký nehodě budou lítat kusy pěny:D:D A ty kola, to budou tak 30 palců:o:D:D:D [upravil dne 1/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 jj, už jsem to viděla a je to docela síla... Upřímně, tvarově auto hnus, ale vyhrál si, chlapec... vnitřek se mi docela líbí, ale zepředu je to pec na chleba a z boku - no comment... možná ještě zadek by ušel ... Každopádně je ten chlap šikovnej.... Mno, ale teď mi řekněte, co s tím? Na co? Citovat
Pata Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 :o:o no tak to je mazec, manufaktura na auta Citovat
KoudaK Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Tak jako dobréj nápad.. A z těch kol jsem asi hodinu nepromluvil... Ty sou fakt dost dobrý a hlavně ten zadní salám... Citovat
jozefsv Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 je to macher.praca za 1. akurat by som v tom nechcel jazdit.zase na druhej strane to musi byt paradne odhlucnene. Citovat
Lentilka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 ja bych rekl že ta pěna funguje jako tlumení při nárazu jinak je to mazec... neco podobneho delal ten polák se 405 kterou předělal na pickup ne? Citovat
Marcel505 Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 No nevím, najednou je tam z fotky auta z peny fotka pěknýho auta v laku... Citovat
macik.83 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 To mi hlava nebere. Napad dobrej, jen nevim jak bych vysvetloval cajtum, co je to za tip auta Citovat
chuck11 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Nápad fakt dobrej,ten typek má zlaté ručičky.Byl stim autem na technické co myslíte:D:D Citovat
aaischa Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 maso tak na technicky nevim co reknou ale kdyz pude nekam kde ten typ auta neznaj , tak je to treba ani nenapadne Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Chlapec si docela umel vyhrat:D ale je to pekny:) Citovat
čakom Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Masakr:o:o:o Kolikátky to má kola? Nechtěl bych s tým nabourat. Citovat
bure Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka jj, už jsem to viděla a je to docela síla... Upřímně, tvarově auto hnus, ale vyhrál si, chlapec... vnitřek se mi docela líbí, ale zepředu je to pec na chleba a z boku - no comment... možná ještě zadek by ušel ... Každopádně je ten chlap šikovnej.... Mno, ale teď mi řekněte, co s tím? Na co? tak nejak ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 čelní náraz musí bejt jako hačnutí na babiččinu pohovku a hlavně, jakoukoli opravu zvládne zručnej montér plastových oken s pěnou v ruce :super Citovat
chuck11 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Takže auto za hubičku,zlevnější karoserií jak šade 120 :D Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 No neviem, ale ten penový sajrajt je možno drahší ako by to bolo z hliníku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.