bigosak Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Viděl jsem tu různé výpočty když brzdí motorka a jak dlouho doje osobák atd. Ale kdo spočítá toto, jak to vyrobit:D:D:D Zakoupeno v Globusu.... Citovat
bigosak Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 a jetě jeden - průchodka z plastu Citovat
Keejml Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 No, po několika minutách koukání jsem zjistil co se ti na tom nezdá Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 jako chvilku mi to trvalo a při nakupu bych to asi taky nepoznal ale je to hustej ulet Citovat
chuck11 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Tak to pokoří i činany a poláky:D Mněl bys to poslat do černých ovcí nebo co je to za pořad,tam ti za tu kuriozitu pošlou i peníze:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: chuck11 Tak to pokoří i činany a poláky:D Mněl bys to poslat do černých ovcí nebo co je to za pořad,tam ti za tu kuriozitu pošlou i peníze:D:D:D Přesně tak, pošli to;) Citovat
Guest ATB Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Keejml No, po několika minutách koukání jsem zjistil co se ti na tom nezdá Tak to asi vzdávám....prostě nemůžu přijít co je tam špatne.......prozradí to nekdo? :myslim:myslim Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: ATB Původně zaslal: Keejml No, po několika minutách koukání jsem zjistil co se ti na tom nezdá Tak to asi vzdávám....prostě nemůžu přijít co je tam špatne.......prozradí to nekdo? :myslim:myslim Jak můžeč do čtverce 140mm x 140mm dostat průměr 150 mm......?????? Citovat
Gargamell Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Chce to šikovně, moc na to netlačit. Nebo požádat Chucka Norrise, ten by to dal za pár minut. [upravil dne 2/6/08 Gargamell] Citovat
Blizzard Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 takzvaná \"vyboulená díra\" ... to je normální Citovat
chuck11 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Gargamell Chce to šikovně, moc na to netlačit. Nebo požádat Chucka Norrise, ten by to dal za pár minut. [upravil dne 2/6/08 Gargamell] O co,že mne to mají žádat. Žádne také já nic takového dělat nebudu:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.