Šalda Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Na 2unlimited, IceMC a podobných sem vyrůstal, to byla aspoň hudba:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 To já v tý době už byl odrostlej a chodil po městě a mlátil diskanty a depešáky:D:D:D Ne že by se mě ta hudba nelíbila, ale oni byli divní Ale jsem rád že jsem nakonec zustal u Hard a Heavy metalu, protože co se ted děje na poli populární hudby se mnohdy nedá poslouchat Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Na 2unlimited, IceMC a podobných sem vyrůstal, to byla aspoň hudba:super Moje řeč ... to jsem byl tehdá ještě na 1. stupni ZŠ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Tak ono třeba Stage - Nebo - Soraya - Nebo - Kim Wilde - či C.C Catch - vypouštěli taky pěkný pecky Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 jj..těch skupin je spousta co to měli dobrý. Jedna lepší, jedna horší, ale prostě měly něco do sebe a je to nezaměnitelnej styl Eurodance, kterej během milénia vymizel, po nich přišli jakžtakž skvělý věci jako Floorfilla, DJ Visage, DJatWork, Tiesto...každej vyrůstal na něčem jiným a na jiným stylu. Každopádně doufám že aspoň pár lidí bude souhlasit že to, co se hraje dnes v rádiích se nedá poslouchat Další nezapomenutelný: - Dr. Alban - SNAP! Citovat
Milan+ Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Už jste někdo viděli koncert Nightwish---Showtime-Storytime s Floor Jansen? Je to pecka, Nightwish se vrací do starých kolejí jako s Tarjou, už to není taková diskotéka jako s Anette Olzon a navíc Floor je kočka;) [upravil dne 1/12/13 22:59 od Radek Hurvajz] nějak mi to připomíná Doro Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Doro? Jako stylem ani vzhledem, to teda nevím Doro je naprosto čistej Hard Rock, s Warlock ještě možná Metal, ale jinak prostě - [upravil dne 8/2/14 23:47 od Radek Hurvajz] Citovat
Hafity Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Nechci kvůli tomu zakládat vlákno, šoupnu to semkajc: hledám klip, kde Citroen CX vjede do otevřených úst ženské hlavy, hlava se otočí na druhou stranu obrazovky a CX zase z úst vyjede. Myslím, že se to celé (nebo většina) odehrává na poušti. Interpreta samo netuším ani zbla, mohlo to být, velmi zhruba, před 20ti až 25ti lety. Neumím to nikde najít. Kdyby se to někomu povidlo, tak předem děkuji.... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 Dnes večer klasika: - Europe - Bon Jovi A ještě něco, ale z jiného soudku: - Asesino Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 REGRESANDO ODIO - Asesino - Boha, co to je za ouchyláky:o:bojim Citovat
elton Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 Asesino je death metal, kvalita [upravil dne 10/2/14 20:42 od elton] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 No Death to je, ale ty masky,. no strašný Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 Asesino je death metal, kvalita jj...máš pravdu já celou dobu myslel že je to thrash...i spousta lidí to říkalo...mylná informace... [upravil dne 12/2/14 20:37 od hardhouse.trip] Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 REGRESANDO ODIO - Asesino - Boha, co to je za ouchyláky:o:bojim Už podle názvu melodický romantický metal, navíc eltonova nej grůpa . Citovat
KingSpade Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Alice Cooper - Poison plus horrorcore rap a underground rap (aneb mainstream sucks) Citovat
rgot Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 REGRESANDO ODIO - no .. inspirace skupinou BRUJERIA .. dost nepovedená kdo ví o co de netřeba komentář Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Neřekl bych, že inspirace. Koukni sem na členy: http://www.metal-archives.com/bands/Asesino Citovat
hardhouse.trip Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Nějaký tip na další skupiny podobné Assessinu??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.