Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potrebuju se zeptat co rikate na to kdyz se da na Peugeot 306 2.0 16V turbo kit(myslim na vyfukove sani).Jen bych potreboval vedet co to s tim motorem udela a kolik to muze najezdit bojim se aby mi to po par KM nekleklo:(kdo vi at poradi:)diky

Odesláno

To že tam dáš nějakej kit ti nic neřeší protože to je to poslední co bys musel udělat aby to všecko šlapalo jak ma takze spíš je otázkou jestli máš dost peněz:D :xvul

Odesláno

no bylo mi receno ze by to nemusela vydrzet klika prej ze se musi zjistit jak je ulozena motory s turbem ji maji ulozonou lepe.PRej se musi dat jine tesneni a pisty.Ale co kdyz se to nevymeni a da se tam turbo udela na nej mazani a bude se jezdit,co to pak udela kdyz se ten motor zachva tak jak je?To me zajima:myslim

Odesláno

no rekn u ti to takhle,videl jsem borce,kterej mej opel calibra 2.0 16v a pridelal na to turbinu,ktera byla urcena na calibru 4x4 2.0 16v turbo a na ten motor najei cca 500km a bylo po motoru a odtach byl domu na lane,tudiž bych to nedelal

Odesláno
Původně zaslal: genzer

no rekn u ti to takhle,videl jsem borce,kterej mej opel calibra 2.0 16v a pridelal na to turbinu,ktera byla urcena na calibru 4x4 2.0 16v turbo a na ten motor najei cca 500km a bylo po motoru a odtach byl domu na lane,tudiž bych to nedelal

Že by mu schořeli písty?;)
Odesláno

sežeň si motor 2.0T 16V a vyměň ho za ten svůj starej.

Pak už jen zlepšit brzdy, vyztužit poloosy...

Ony ty motory se asi ve vnitřostech budou lišit, že ? :D

P.S.: Výfukové sání je to samé jako rotační laťka.

Odesláno
Původně zaslal: Stanly

2.0T 16V se vubec vyrabelo? bylo mi receno ze ne

Peugeoti to nedělaj. Max. ve 405ce T16, jinak jedině turbo v naftě... :D

Ale třeba zdejší člen Jogin si pořídil Volvo V40 2.0T a je spokojenej. ;)

Odesláno

No, aby to nějak rozumně chodilo při zachování životnosti, tak kromě turba potřebuješ mnohem víc věcí. Nepočítám-li samozřejmosti jako uppipe a downpipe (potrubí), je to pak už jenom programovatelná ECU, jiný MAP senzor, širokopásmová lambda sonda, EGT senzor, jiná zapalovací jednotka, kovaná klika, kované ojnice, nižší kované písty pro snížení komprese, větší vstřikovače, silnější palivové čerpadlo, intercooler, BOV, vačkové hřídele s jiným časováním, boost kontrolér k řízení wastegate... a pak by to mohlo spolehlivě chodit. Reálná cena takové přestavby začíná na 150 000 Kč. Do toho samozřejmě nepočítám větší brzdy a sportovní podvozek, aby to šlo udržet na silnici.

Guest minimaxa
Odesláno

já myslím že by stačilo vyměnit jen jednu součástku na autě, a to konkrétně tu mezi přední a zadní RZ :roker

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Jen tak pro pořádek Peugeoti to dělali i v 406 2.0T ale jen 8V verze s 110Kw.Takže pokud toužís po turbu tak sehnat tenhle motor a máš o dooost mín starostí... Upravit se dá taky solidně čip atd... :papa :papa

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Stifler

Jen tak pro pořádek Peugeoti to dělali i v 406 2.0T ale jen 8V verze s 110Kw.Takže pokud toužís po turbu tak sehnat tenhle motor a máš o dooost mín starostí... Upravit se dá taky solidně čip atd... :papa :papa

presne tak.

Jinak turbo kit na 306 vyjde asi tak 2x draz nez cele auto a jeste ta zivotnost motoru bude nekolik desitek tisic km

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...