Popcorn Player Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Právě jsem odeslal 207Kč (-6,90Kč poplatek = 200Kč). Ať slouží Citovat
ART Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Tak jsem už i já přispěl na Lefa... Jen si musím postěžovat na vylepšovák eBanky. Jelikož jí mám kousek tak jsem tam ten obnos chtěl vložit přímo na učet, vyplním vkladový list, dám ho paní v pokladně, a ona na to že to bude stát 45 kč že je to jejich novinka od května takhle hodně zpoplatnit vklady s variabilním symbolem Tak jsem řekl že to pošlu jinak a ještě jsem se prošel do svý banky vyplnit příkaz, kterýžto bude zpoplatněn jen 7 korunami clubového účtu a 6 korunami z účtu mého. To je teda systém... Kam to spěje, za chvilku nebudou mít papírové peníze žádnou hodnotu, a budou se jen \"přelívat\" imaginární čísla v databázích bank (na jednotlivých účtech)... Tudíž to upozornění i pro ostatní kdyby zamýšleli platit klubu způsobem přímé platby z hotovosti na účet, že došlá částka bude snížena o těch 45kč... (pokud si to tedy paní na pokladně nepopletla) Citovat
KIRRA Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Ahojky, protože jsem nemohla na sraz na Seč a penízky za sraz zaplatila, tak bych tuto částku ráda věnovala na lvíčka. Poprosím vedení klubu ať tuto částku, která je na peugeotím účtě převedou na lvíčka a neposílají zpět na můj účet. Viz moje úhrada 22.04.2008 576 Kč 3318 22 platba 22. srazu na Seči - tááááákže za mě již na účtě 576,- prosím o vyřízení. Díky a mějte se všichni prima... R.:potlesk:potlesk [upravil dne 15/6/08 KIRRA] Citovat
Vvitty Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 2KIRRA: Zaridim to v ramci vyuctovani srazu, diky za prispevek a skoda, ze jsi nemohla prijet, tak treba na pristim srazu Citovat
lamancha Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 no vida a ja si myslel ze mam zaplaceno, holt priste musim min myslet a vic delat:mad: poslu to ASAP a za trest si prihodim 10% Citovat
Kdo Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Dnes podán příkaz na 412,90 (-6,90=406). Citovat
Béďa Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 taky jsem dnes prispel svoji troskou.. Citovat
John Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Tak právě moje troška slíbená na lvíčka poslaná.. :papa :papa Citovat
Rebik Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 To vypadá skoro na adopci vypelichané šelmy, tak se snažte -)) Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 kurna, co ta banka dela? Vzdyt uz to tam musite mit, uz dorazily i penizky za sraz v sebetoveeeee Citovat
Miss Scratch Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Scratch kurna, co ta banka dela? Vzdyt uz to tam musite mit, uz dorazily i penizky za sraz v sebetoveeeee ze by banko byla vyloupena.-))) a nemela penizky.-)) Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: peugeotkovic V pondělí mám pohovor,tak jestli dopadne dobře,budu jezdit jako výpomoc s minibusem:mrk:aut:mrk Z prvních vydělaných penízků věnuji 277kc na lvíčka, a 277kc na lední medvědy(Ti mi přirostli MOC k srdci,na ty prostě musím taky..) Jo a držte palečky!!!:aut:aut Tak držíme Tohle hezký peugeoťácký číslo účtu 101206306 zařizoval ještě blahé paměti - doufám že se nemýlím - zakladatel klubu Mašinka s Ondrou. Příspěvek na lvíčka super. Jen na ledního medvěda - doufám, že je jasné, že tenhle výběr se ho netýká, to bys musel dát zoo sám. Ale asi je to jasné. No jo,lidičky:myslim ale vy to potřebujete poslat do konce června.. a práci mám slíbenou na srpen-ale spíš od září.. Krom toho ted\' vážně nemám:mad: musím zaplatit to moře,jak nečekaně jedu s kamarádkou:roll a partner dostal výpověd\' z práce jsem se dověděla..:roll:roll S tím ježděním-možná tím minibusem nebo Peugeotem Boxerem:mrk:aut tak vám ho tu, samozřejmě jestli to vyjde potom představím:aut Citovat
Driver Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Poslal jsem tomu vypelichanému zviřátku taky něco na žrádlo... (312,90) po odečtení poplatku je to 306,- [upravil dne 1/7/2008 Driver] Citovat
*jose_106* Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Taky jsem se dnes přidal částečkou rovnající se ročnímu členství v PC, snad ještě není pozdě... Citovat
Vvitty Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 sice je uz po oficialni uzaverce, nicmene fyzicky se prevod bude provadet nejdrive po Sebetove, takze jeste porad stihas Citovat
*jose_106* Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Vvitty sice je uz po oficialni uzaverce, nicmene fyzicky se prevod bude provadet nejdrive po Sebetove, takze jeste porad stihas OK, díky. Já někde ten poslední červen viděl, ale nebyl jsem si jistý. Je to mBank -> eBanka, takže to bude na účtu dnes nebo zítra. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.