Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podpora lva v pražské ZOO - seznam slibů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem už i já přispěl na Lefa...

Jen si musím postěžovat na vylepšovák eBanky. Jelikož jí mám kousek tak jsem tam ten obnos chtěl vložit přímo na učet, vyplním vkladový list, dám ho paní v pokladně, a ona na to že to bude stát 45 kč :bacha že je to jejich novinka od května takhle hodně zpoplatnit vklady s variabilním symbolem :grr Tak jsem řekl že to pošlu jinak a ještě jsem se prošel do svý banky vyplnit příkaz, kterýžto bude zpoplatněn jen 7 korunami clubového účtu a 6 korunami z účtu mého.

To je teda systém... Kam to spěje, za chvilku nebudou mít papírové peníze žádnou hodnotu, a budou se jen \"přelívat\" imaginární čísla v databázích bank (na jednotlivých účtech)...

Tudíž to upozornění i pro ostatní kdyby zamýšleli platit klubu způsobem přímé platby z hotovosti na účet, že došlá částka bude snížena o těch 45kč... (pokud si to tedy paní na pokladně nepopletla)

Odesláno

Ahojky,

protože jsem nemohla na sraz na Seč a penízky za sraz zaplatila, tak bych tuto částku ráda věnovala na lvíčka.

Poprosím vedení klubu ať tuto částku, která je na peugeotím účtě převedou na lvíčka a neposílají zpět na můj účet.

Viz moje úhrada 22.04.2008 576 Kč 3318 22 platba 22. srazu na Seči - tááááákže za mě již na účtě 576,- prosím o vyřízení.

Díky a mějte se všichni prima...

R.:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 15/6/08 KIRRA]

Odesláno

kurna, co ta banka dela? Vzdyt uz to tam musite mit, uz dorazily i penizky za sraz v sebetoveeeee

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Původně zaslal: peugeotkovic

V pondělí mám pohovor,tak jestli dopadne dobře,budu jezdit jako výpomoc s minibusem:mrk:aut:mrk

Z prvních vydělaných penízků věnuji 277kc na lvíčka, a 277kc na lední medvědy(Ti mi přirostli MOC k srdci,na ty prostě musím taky..:aut)

Jo a držte palečky!!!:super:aut:aut:aut

Tak držíme ;)

Tohle hezký peugeoťácký číslo účtu 101206306 zařizoval ještě blahé paměti - doufám že se nemýlím - zakladatel klubu Mašinka s Ondrou.

Příspěvek na lvíčka super. Jen na ledního medvěda - doufám, že je jasné, že tenhle výběr se ho netýká, to bys musel dát zoo sám. Ale asi je to jasné.

No jo,lidičky:myslim ale vy to potřebujete poslat do konce června.. a práci mám slíbenou na srpen-ale spíš od září..:myslim

Krom toho ted\' vážně nemám:mad: musím zaplatit to moře,jak nečekaně jedu s kamarádkou:roll a partner dostal výpověd\' z práce jsem se dověděla..:roll:roll:roll

S tím ježděním-možná tím minibusem nebo Peugeotem Boxerem:mrk:aut tak vám ho tu, samozřejmě jestli to vyjde potom představím:aut

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

sice je uz po oficialni uzaverce, nicmene fyzicky se prevod bude provadet nejdrive po Sebetove, takze jeste porad stihas ;)

OK, díky. Já někde ten poslední červen viděl, ale nebyl jsem si jistý. Je to mBank -> eBanka, takže to bude na účtu dnes nebo zítra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...