Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Tak dneska můj displej mezi budíky postihla ještě jedna choroba. Že se ztrácí za tepla jeho horní část, to je asi dost běžná závada, mě ale kromě toho dnes začal blikat, je jedno jestli je nastartované auto nebo ne, prostě pořád problikává jeho podsvícení, stalo se to už někomu ?

Odesláno

Ahojte, medzičasom sa tu začal riešiť stredný displej, chcem sa vratiť ešte k tomu väčšiemu. Mate skusenosti niekto s displejom z aliku a jednozonovou klimou? Všetky ostatne parametre sedia(r.v., typ, bez nvg,..) len klima nieje dvoj ale iba jednozonova, vďaka:)

Odesláno

Ahojte, medzičasom sa tu začal riešiť stredný displej, chcem sa vratiť ešte k tomu väčšiemu. Mate skusenosti niekto s displejom z aliku a jednozonovou klimou? Všetky ostatne parametre sedia(r.v., typ, bez nvg,..) len klima nieje dvoj ale iba jednozonova, vďaka:)

Ja mam u 407 jednorazovou klimu a nic jsem nepotreboval stelovat.Proste zapojil a hotovo.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

me jednou prislo z ciny zbozi za 6 dni

asi zalezi na rychlosti prodejce a na terminu kdy odplouva lod do Evropy

lodou to asi nepride zo 6 dni z ciny p lukas

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

čaute, som čerstvým vlastníkom 407, predaj uskutočnený s nečitateľným displejom. vie mi niekto povedať ako to celé rozobrať? ako vyberiem rádio? displej je úzky bez navigácie

Marek

Odesláno

Čau všichni.Potřebuju poradit ohledně displeje na mojí 206.Je to displej palubního pc a je tam tenhle typ Siemens 96 452 224 XT 00.Dokážete mi někdo poradit kde by se dal sehnat jestli je to možné.Dívlal jsem se na ALI ale nenašel jsem ho tam, taky neumím anglicky tak o to je to horší.Za každou radu dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...