Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo z vás problém s displejem při vyšších teplotách?Nedávno to řešili 307-čkáři na svém vláknu a vidím,že se to vyskytuje i u auta o třídu výš.Dělá to jen u prvních modelů (2004)?

Odesláno

Ano ten samý problém mám i já....bohužel...ale nevím jestli bych to koupí jiného displeye vyřešil.....asi je to jedna s much 407my mám r.v.2005.....aspon nejsem sám......přepni displey na video režim t.j.oranžové pozadí a černé písmena...nedělá to tolik....

[upravil dne 27-5-08 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Araya

Dík,každopádně to zkusím.Stejně si ale myslím,že auta za skoro 900 by to dělat neměla...

To máš pravdu ale co naděláš......zkusím se zeptat jestli by se to třeba nedalo reklamovat i když už na to není záruka že??????

Odesláno

Záruka není,v červnu bude mít 4 roky.Zvláštní,že to nevadilo majiteli přede mnou,jinak tomu celkem podstrojoval a preventivně tam měnili co se dalo.Říká se tomu snížení daňového základu.A nebo to začalo dělat až teď,ale myslím,že je to výrobní vada.

Odesláno
Původně zaslal: Araya

Záruka není,v červnu bude mít 4 roky.Zvláštní,že to nevadilo majiteli přede mnou,jinak tomu celkem podstrojoval a preventivně tam měnili co se dalo.Říká se tomu snížení daňového základu.A nebo to začalo dělat až teď,ale myslím,že je to výrobní vada.

Taky mě to zaráží....mám to z němec a oni si na to poprpí.....a taky tam vše měnil a v peugeotu.....no divný.....ale to nám v našem problému nepomůže.......

Odesláno

Myslím, že to bude obecně vada novějších Peugeot displejů ... Kámošovi to dělalo i na 607 2.2HdIčku, což je zase o třídu vejš a na 407mě taky, prostě ten displej moc nezvládá verký teploty:myslim

Odesláno

Ja mám zas problém s malým displejom na prístrojovke. Keď je teplo časť číslic (mikroriadky) sú horšie čitateľná a tiež na celom displeji je akoby šachovnica lepších a horších oblastí. Vidno to najmä keď po naštartovaní zasvieti CHECK OK keď je toho na displeji najviac.

Odesláno

Tak mi kamarád Pe.tr zjištoval že to byl problém všech prvních displejů a že se to v záruce měnilo kus za kus......proč jsi to ku..va ty \"lopaty\":grr:grr:grr předchozí majitelé nenechaly vyměnit..... ted aby jsme cálovaly jestli to chceme mít v cajků:grr:grr

Odesláno

Cena displeje je ale myslím toho malého bez navigace a pro muj model a výbavu je 6800,- tak asi do toho pujdu.....ale kdybych viděl toho z..urveného němce co na to sral tak bych ...:bacha:bacha:bacha

Odesláno

6800,- za malej displej :bacha Přémo, když už máš tak trošku představu o cenách na tohle auti, za kolik se dá pořídit rádio k tomu malému displeji?

Odesláno
Původně zaslal: nanux

6800,- za malej displej :bacha Přémo, když už máš tak trošku představu o cenách na tohle auti, za kolik se dá pořídit rádio k tomu malému displeji?

Na MP3 kolem 8000,- mě ten displej docela sere....je to za tak malý displejiček dost ale co mám ku+va dělat.....

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Uff, za 6800 kúpiš aj 22\'\' LCD monitor nie take malé prdítko.

Ale ne peugeot.....:D:D:D:D:D a co je na ty naše káry levné......ten s navigací stojí 22 až 26 podle typu.....

[upravil dne 29-5-08 Přema]

Odesláno

Jasný, mě to zatím tak moc nezlobí, takže ještě počkám, nicméně asi to nebude mít dlouhého trvání :grr

Hale a na kolik by mě vyšlo tohle:

stredyn4.jpg

Mám s tím takový menší problém :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...