Palldo77 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Ahojte Dnes mi vymenil Biliboy a zatial velka spokojnosť. Týmto sa chcem poďakovať všetkým čo mi pomohli k TOP výmene a najviac Biliboy-ovi Fakt môžem doporučiť, klobuk dolu. Ešte raz velke ĎAKUJEM Citovat
Peeter Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Také bych sháněl velký display, dáte mi někdo prosím kontakt, případně nějaké informace cena atp. Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Tak to není tak jednoduché. Musí se vyměnit rádio, displej, kabeláž a ještě pár věcí. Citovat
tumas Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Koupil jsem displej od Biliboy ,funguje vyborne.s vymenou mi pomohl clen koblih69 ,cim mu jeste jednou moc dekuji!je to fakt KAPACITA Citovat
Mohy Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 taky jsem koupil disp od Biliboye, a s vymenou pomohl HonzaZ..... dekuji obema pánové Citovat
Aleki Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 lidičky přemýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? Citovat
pipistrel Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 boli tu take uvahy a zbytocna robota Citovat
Lovecosob Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 lidičky přemýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? zakaznik ktory odomna bral displej s takym prisiel mal dva ventilatoriky a nepomohlo .... Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 lidičky pmýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? A proč? Za ty prachy by se mi s tím nechtělo prznit. Osobně si myslím, že je ten diplej dobře opravitelný. Dokonce jsem zvažoval to nabídnout jako službu, ale není čas. Kup si jiný cena nějakých 90E není zas tak šílená. Citovat
jaykay Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 lidičky pmýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? A proč? Za ty prachy by se mi s tím nechtělo prznit. Osobně si myslím, že je ten diplej dobře opravitelný. Dokonce jsem zvažoval to nabídnout jako službu, ale není čas. Kup si jiný cena nějakých 90E není zas tak šílená. podelis se, jak opravit? Citovat
Aleki Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 lidičky pmýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? A proč? Za ty prachy by se mi s tím nechtělo prznit. Osobně si myslím, že je ten diplej dobře opravitelný. Dokonce jsem zvažoval to nabídnout jako službu, ale není čas. Kup si jiný cena nějakých 90E není zas tak šílená. no především proto, že zrovna ted mam připravený peníze na \"důležitější\" opravy, tohle nějakej ten měsíc ještě vydrží...tak když mám doma mini ventilátorky z pc tak mě napadlo proč to nezkusit...rozhodně nechci nic provrtávat a podobně...jen uchytit a zkusit zda to aspon trochu pomůže Citovat
P607Olda Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 koblih69: za 90 E? Displej je dražší, přes 10 t. Kč. Zkoušel jsi opravu? Kdyby mi někdo poslal (za poštovné) vadný displej, taky bych se pokusil o opravu. Zatím se oprava ještě nikomu nepodařila. S ventilátorkem to je ztráta času. Citovat
koblih69 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Ahoj Oldo, viz příspěvky nahoře, nový displej v krabičce lze zde na fóru od členů koupit za 90-100E pak konfigurace. Opravu jsem nezkoušel - ale uživatel TUMAS má k dispozici vadný diplej co jsem mu měnil. Zkušenosti s opravami podobných diplejů mám jen z Opelu. Aleki: ne nepomůže. [upravil dne 13/3/13 10:43 od koblih69] Citovat
P607Olda Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 No, jediný, co bych uměl, je vyčistit, napružit přítlak kontaktování displeje, zkontrolovat umístění kontaktování displeje. Někdo tady psal, že odchází (přehřívá se) budič displeje - psal to jofo anebo někdo z Bratislavy. To by se taky mohlo ověřit - jestli by to bylo vidět osciloskopem, jak se při zahřátí kazí tvar signálů. Anebo ten budič rovnou ochladit a podívat se, jestli se obraz zlepšil. Citovat
Laďa Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Oldo nový displej stojí necelých 6000,-Kč v peugeotu. Citovat
jaykay Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 No, jediný, co bych uměl, je vyčistit, napružit přítlak kontaktování displeje, zkontrolovat umístění kontaktování displeje. neni tam co napruzit, je tam flexkabel a je pripajen nebo prilepen Citovat
koblih69 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Je lepený vodivý lepidlem, problém je podle mého názoru právě v tom spoji. Citovat
bart.lbc Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Pokud by to bylo v pájení mám tady kamaráda co vlastní CNC pájku už jsem si u něj dost věcí opravil Např klíče od DO na VW ale musí se vědět kde je závada, letuje stím čipy grafiky v noteboocích, atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.