Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte :papa

Dnes mi vymenil Biliboy a zatial velka spokojnosť.:D

Týmto sa chcem poďakovať všetkým čo mi pomohli k TOP výmene a najviac Biliboy-ovi :aut

Fakt môžem doporučiť, klobuk dolu.

Ešte raz velke ĎAKUJEM :papa

• O 3 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

lidičky přemýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? :)

Odesláno
lidičky přemýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? :)
zakaznik ktory odomna bral displej s takym prisiel mal dva ventilatoriky a nepomohlo ....:myslim
Odesláno
lidičky pmýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? :)

A proč? Za ty prachy by se mi s tím nechtělo prznit. Osobně si myslím, že je ten diplej dobře opravitelný. Dokonce jsem zvažoval to nabídnout jako službu, ale není čas. Kup si jiný cena nějakých 90E není zas tak šílená.

Odesláno
lidičky pmýšlím nad možností zkusit dát za ten displej dva malé ventilátorky z počítače, s tím že bych dotáhl studenější vzduch zepředu, někde od sání...během jara zkusim a uvidim zda to nějak pomůže...nezkoušel to už někdo? :)

A proč? Za ty prachy by se mi s tím nechtělo prznit. Osobně si myslím, že je ten diplej dobře opravitelný. Dokonce jsem zvažoval to nabídnout jako službu, ale není čas. Kup si jiný cena nějakých 90E není zas tak šílená.

podelis se, jak opravit?

Odesláno

no především proto, že zrovna ted mam připravený peníze na \"důležitější\" opravy, tohle nějakej ten měsíc ještě vydrží...tak když mám doma mini ventilátorky z pc tak mě napadlo proč to nezkusit...rozhodně nechci nic provrtávat a podobně...jen uchytit a zkusit zda to aspon trochu pomůže :)

Odesláno

koblih69: za 90 E? Displej je dražší, přes 10 t. Kč.

Zkoušel jsi opravu?

Kdyby mi někdo poslal (za poštovné) vadný displej, taky bych se pokusil o opravu. Zatím se oprava ještě nikomu nepodařila.

S ventilátorkem to je ztráta času.

Odesláno

Ahoj Oldo, viz příspěvky nahoře, nový displej v krabičce lze zde na fóru od členů koupit za 90-100E pak konfigurace.

Opravu jsem nezkoušel - ale uživatel TUMAS má k dispozici vadný diplej co jsem mu měnil. Zkušenosti s opravami podobných diplejů mám jen z Opelu.

Aleki: ne nepomůže.

[upravil dne 13/3/13 10:43 od koblih69]

Odesláno

No, jediný, co bych uměl, je vyčistit, napružit přítlak kontaktování displeje, zkontrolovat umístění kontaktování displeje.

Někdo tady psal, že odchází (přehřívá se) budič displeje - psal to jofo anebo někdo z Bratislavy. To by se taky mohlo ověřit - jestli by to bylo vidět osciloskopem, jak se při zahřátí kazí tvar signálů. Anebo ten budič rovnou ochladit a podívat se, jestli se obraz zlepšil.

Odesláno
No, jediný, co bych uměl, je vyčistit, napružit přítlak kontaktování displeje, zkontrolovat umístění kontaktování displeje.

neni tam co napruzit, je tam flexkabel a je pripajen nebo prilepen

Odesláno

Pokud by to bylo v pájení mám tady kamaráda co vlastní CNC pájku už jsem si u něj dost věcí opravil Např klíče od DO na VW ale musí se vědět kde je závada, letuje stím čipy grafiky v noteboocích, atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...