Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Kde sa dá zohnať okrem orig.Peu. a kolko teraz stoji?? Nieje normálne že v lete si nemôžem nastaviť klimu alebo rádio

Kontaktuj člena Biliboy, ten ich zvykne mávať.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím,

když se podívám na průměrnou spotřebu a rychlost, ukazuje mi \"počítač\" na středovém panelu nesmysly větší než dříve.

Lze s tím něco dělat? Mám na mysli nějakou kalibraci nebo přehrátí SW?

Díky za odpověď!

Odesláno

Jo, taková krásná kravina tam svítí :D

Už jsem to takto kdysi párkrát udělal a chvíli se to zdánlivě přibližovalo reálu, ale pak to začalo ukazovat o 1 litr méně než skutečnost až to došlo do této fáze.

Tak se pídím, jestli se s tím dá za rozumný peníz něco udělat nebo na to mám kašlat, což je zase na druhou stranu škoda, když už to tam Frantík nainstaloval

Díky za radu :papa

Odesláno

Myslím že s tou mírnou odchylkou +/- 1litr nic neuděláš. Záleží na tom kde jezdíš. Jestli často ve městě a stojíš v zácpách tak to musí PP dopočítávat a vzniká ta odchylka.

Dej vědět jestli to vynulování pomohlo. Taky sem to měl když jsem měl denní km něco kolem 6,5tis pak to začalo ukazovat nesmysly. Nuluju to pravidelně a je klid.

Bejt tebou tak to neřešim odečtu si od toho co ti ukáže PP 0,5 až jeden litr a jseš na relativně správné spotřebě.

Tedy za předpokladu nulování:)

[upravil dne 18/6/12 21:20 od Brizan]

Odesláno

Ahojte.:papa

Chcel by som farebný dislay nad radiom, lebo ten čo tam mam už za tepla sčernie.

Poradil by ste mi niekto, kde ho zoženiem a za kolko éééčok.(samozrejme čo najlacnejšie)

Vopred ĎAKUJEM.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...