wena99 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 to si děláš srandu já 106 mám!!:o asi jí dlouho mít nebudu Citovat
subin Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI http://www.youtube.com/watch?v=auW9ZpkOiMc&feature=related já teda nevim ale nechtěl bych ve 106 bourat.... Až mi proběhl mráz po zádech:bojim Citovat
jakub106GTI Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: subin Původně zaslal: jakub106GTI http://www.youtube.com/watch?v=auW9ZpkOiMc&feature=related já teda nevim ale nechtěl bych ve 106 bourat.... Až mi proběhl mráz po zádech:bojim je to šílený......když si vezmu že tam často mám i 150 km/hod Citovat
subin Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Video se 406kou náhodou někdo nemáte?Já našel jen písemný popis testu tady Citovat
jakub106GTI Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 http://www.youtube.com/watch?v=AMZm_qFlfdc 406 tka Citovat
subin Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI http://www.youtube.com/watch?v=AMZm_qFlfdc 406 tka Děsný,to jsem měl o bezpečnosti mého autí lepší představu:bojim To je výsledek ze 64km nebo se dělají ty testy i ve větší rychlosti? Citovat
Matthes Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Nedávno jsme se bavily o škodě 100/120 atd. mrkněte na tohle video,jsou to magoři,ale výsledek nabourání šade v 30km/h do stromu stojí zato:o:o [upravil dne 25.5.2008 chuck11] Tady: http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/78624-crash-1/?offset=60 O tom ti dementove pisou ... a maj tam i nejaky obrazky a dalsi videa. Jinak to zase nehrotte, bez narazniku, rezervy a bez dveri ridice to dopadlo samozrejme hur nez normalne, nemluve o tom v jaky korozivnim stavu to auto bylo ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: subin Původně zaslal: jakub106GTI http://www.youtube.com/watch?v=AMZm_qFlfdc 406 tka Děsný,to jsem měl o bezpečnosti mého autí lepší představu:bojim To je výsledek ze 64km nebo se dělají ty testy i ve větší rychlosti? Ono když se podíváš na auta z těch let tak zjistíš že jsou na tom stejně nebo i hůř, Xantia, Opel Vectra, ty snad dopadli ještě hůř Citovat
nemec.cb Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Výsledek jedná hvězdička a druhá přeškrtnuta,nechtěl bych vtom sedět:bojim Citovat
M.a.R.i Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Další zbytečný plyvání na škodovky. Nejsem jejich zastánce, ale tenhle rádoby \"crashtest\" je dost zavádějící. Škodovce chybělo spousta deformačních zón (dveře,výztuha, nárazník atd...). Zkuste si vyhledat fotografie, jak škodovka dopadla v dobovým crashtestu. Samozřejmě,že dnes je bezpečnost někde jinde. Ale zas takový papír to není. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 No vždyť to tam máš, od Eltona na youtube;) To je sestřih fotek z ofiko crashtestu [upravil dne 26/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
jarajarda Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Mno, nejlepší je ale Caravelle:D:D:D A co 306, tu jsem tam jaksi nenašel.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Ja zase hovorim ze sa to prehana s tymi crash testami... Aka je pravdepodobnost ked jazdite normalne ze naburate do betonoveho muru ???? Si uvedomte len to, ze ked naburate do ineho auta, co je vecsina pripadov, tak sa auto ani zdaleka nebude tak deformovat. Mur nepusti, ale druhe auto ano, proste to auto, do ktoreho naburate tlmi uder tym ze sa samo deformuje a takisto tym, ze to auto posunete o kusok ci kus dalej. S murom nepohnete a nepohlti ani ziadnu energiu, narozdiel od druheho auta... Citovat
Marlin Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja zase hovorim ze sa to prehana s tymi crash testami... Aka je pravdepodobnost ked jazdite normalne ze naburate do betonoveho muru ???? Si uvedomte len to, ze ked naburate do ineho auta, co je vecsina pripadov, tak sa auto ani zdaleka nebude tak deformovat. Mur nepusti, ale druhe auto ano, proste to auto, do ktoreho naburate tlmi uder tym ze sa samo deformuje a takisto tym, ze to auto posunete o kusok ci kus dalej. S murom nepohnete a nepohlti ani ziadnu energiu, narozdiel od druheho auta... hehe, euroncap neni do betonoveho bloku. Je to 40% presazeny celni naraz do deformovatelne prekazky, ktera simuluje jine auto.... Citovat
MichalTalbot Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja zase hovorim ze sa to prehana s tymi crash testami... Aka je pravdepodobnost ked jazdite normalne ze naburate do betonoveho muru ???? Si uvedomte len to, ze ked naburate do ineho auta, co je vecsina pripadov, tak sa auto ani zdaleka nebude tak deformovat. Mur nepusti, ale druhe auto ano, proste to auto, do ktoreho naburate tlmi uder tym ze sa samo deformuje a takisto tym, ze to auto posunete o kusok ci kus dalej. S murom nepohnete a nepohlti ani ziadnu energiu, narozdiel od druheho auta... Jenže ty crashtesty se dělají do deformovatelné překážky, která se bortí právě tak, jako by se bortilo to druhé auto. A na druhou stranu, hodně nárazů je třeba do stromu a ten taky neuhne Citovat
MichalTalbot Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No vždyť to tam máš, od Eltona na youtube;) To je sestřih fotek z ofiko crashtestu [upravil dne 26/5/08 Radek Hurvajz] Přesně tak! Ta rádobyvýztuha, papírový dveře a rezerva tomu nepomohly, dopadlo to úplně stejně. Veškerá produkce škodovky mezi Oktávií a Octávií stála totálně za houno a to je prostě fakt, kterej musí uznat každej, kdo o autech něco ví. Citovat
Medvěd Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: jarajarda Mno, nejlepší je ale Caravelle:D:D:D A co 306, tu jsem tam jaksi nenašel.. Co má ten valník VW Transporter T3 společnýho s Caravelle??? Caravelle je jen stupeň výbavy u mikrobusu na bázi VW Transporter. Jinak ta T3ka je zajímavá tím, že má vzduchem chlazený motor (většinou 1,6) pod podlahou valníku, takže při čelním nárazu není vpředu vůbec nic, co by nějak kabinu zpevňovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.