Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

TO CHCUUUU!!!!!! :D:D:D:D:D

//edit: ale vážně, tohle auto je jedním z mých vysněných modelů. :) Vím naprosto přesně, čeho je schopná. :) Líbí se mi elegantní a futuristickej design, kterej se v tomhle autě nádherně kombinuje, prostě bomba. :) Když jsem jí viděl poprvé, tak se akorát mihla v protisměru a zmizela dřív, než jsem stihl říct \"WTF\". :D Jestli si na ní někdy vydělám, tak si jí koupím. Furt je to levnější, než Ferrari. :D

[upravil dne 24/5/08 Fakir]

penize na takovy vuz se nedaji vydelat, ty se daji leda ziskat :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

To je věc názoru. :) Já pořád věřím na to, že když budeš makat jak šroub a budeš mít kliku v biznysu, tak se to dá i vydělat. :)

Odesláno

jeden zo superspostu, ktory by mi mohol stat v garazi.:))) Cim je to inac fotene, ze v tej rychlosti prodi iduce auto neni mazle.. myslim pohybovo. predpokladam ze tiez islo 100 a viac km/h a fotka v interieru by z neho mala urobit prinajmensom masny flak.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: bure_406

To je věc názoru. :) Já pořád věřím na to, že když budeš makat jak šroub a budeš mít kliku v biznysu, tak se to dá i vydělat. :)

Jedna věc je na to vydělat a druhá věc je to živit a servisovat... Na to si připrav tak ještě jednou tolik pokud budeš s takovým autem jezdit na okruhy a využívat jeho potenciál. Jenom ho vlastnit a koukat se na něj by byla nuda... :mrk

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak dneska jsem ji potkal, černo-bíla (asi s ochranou folií) v Jičíně, což je sakra div. Ma první pohled pěkný... :D

ano tu jsme předávali u nás na salonu , koupil si jí Jaroslav Vít, vlastní firmu JV Trafic:D

Odesláno

hele je to krasny auto kazdej den kolem nej jezdim v prdejne audi!pekny,pekny,ta cervena mi moc nesedi,ale co! jen je to je FSI? to je bez turba?

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

oni: tak, tak.. je to atmosferak..

tak ono ten vykon je i tak dobrej, ale bez turba je to takovy socialni!to se mi nezda,tenkrat na strankach mluvili ze to je vcetne turba nebo to je jen tenhle model? jakoze i to turbo se tam dava?

Odesláno
Původně zaslal: oni

tak ono ten vykon je i tak dobrej, ale bez turba je to takovy socialni!to se mi nezda,tenkrat na strankach mluvili ze to je vcetne turba nebo to je jen tenhle model? jakoze i to turbo se tam dava?

pokud vim tak se to dela zatim s jednim motorem a chystaj do toho to TDi.. Znamej si to koupil a rikal ze proste kdyz to netoci tak to nejede..:D On ma ale o \"nejeti\" trosku skresleny predstavy pac ma jeste RS6ku bi-turbo 550PS po uprave..:)

Odesláno

Já jsem se nedávno svezl s pár vozy BMW a stačilo mi to abych byl vysmátej půl dne. Nejhravější byla 1 coupe s dvoulitrovým dieslovým motorem a dmema turby. Toto v kombinaci se 6-ti stupňovým manuálem = zábava, která nekončí - alespoň na pár tisíc km. 5ka s třílitrem taky dělo, ale na sportovní vyžití je to podle mě moc velké. Dále tam byla 3ka a X3ka o tom žádná - pěkné rodinné vozy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...