Driver Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Taky se musíš vopičit po Marešovi.... Citovat
bure Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Fakir TO CHCUUUU!!!!!! :D:D:D:D //edit: ale vážně, tohle auto je jedním z mých vysněných modelů. Vím naprosto přesně, čeho je schopná. Líbí se mi elegantní a futuristickej design, kterej se v tomhle autě nádherně kombinuje, prostě bomba. Když jsem jí viděl poprvé, tak se akorát mihla v protisměru a zmizela dřív, než jsem stihl říct \"WTF\". Jestli si na ní někdy vydělám, tak si jí koupím. Furt je to levnější, než Ferrari. [upravil dne 24/5/08 Fakir] penize na takovy vuz se nedaji vydelat, ty se daji leda ziskat :D:D Citovat
Fakir Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: bure_406 penize na takovy vuz se nedaji vydelat, ty se daji leda ziskat :D:D To je věc názoru. Já pořád věřím na to, že když budeš makat jak šroub a budeš mít kliku v biznysu, tak se to dá i vydělat. Citovat
John Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Osobně bych si na to rychle zvykl... tohle a Audi S5 by mi domů klidně mohlo.... Citovat
Netopýrka Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 no hezká potvora, dokonce se mi i ta barva docela v kombinaci s černou líbí ... Citovat
Béďa Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 auto pekny, barva hrozna.. svezeni dobry Citovat
raydowe Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 jeden zo superspostu, ktory by mi mohol stat v garazi.)) Cim je to inac fotene, ze v tej rychlosti prodi iduce auto neni mazle.. myslim pohybovo. predpokladam ze tiez islo 100 a viac km/h a fotka v interieru by z neho mala urobit prinajmensom masny flak. Citovat
bure Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 jenom mi neni jasny, jak tohle auto mohlo vyhrat anketu o \"nejteplejsi\" auto na svete ?!?! :D Citovat
MatrixChose Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Tak dneska jsem ji potkal, černo-bíla (asi s ochranou folií) v Jičíně, což je sakra div. Ma první pohled pěkný... Citovat
MPavel Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: bure_406 penize na takovy vuz se nedaji vydelat, ty se daji leda ziskat :D:D To je věc názoru. Já pořád věřím na to, že když budeš makat jak šroub a budeš mít kliku v biznysu, tak se to dá i vydělat. Jedna věc je na to vydělat a druhá věc je to živit a servisovat... Na to si připrav tak ještě jednou tolik pokud budeš s takovým autem jezdit na okruhy a využívat jeho potenciál. Jenom ho vlastnit a koukat se na něj by byla nuda... Citovat
Fakir Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: MPavel Jenom ho vlastnit a koukat se na něj by byla nuda... Tak to jednoznačně. Citovat
Hugo Boss Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Tak dneska jsem ji potkal, černo-bíla (asi s ochranou folií) v Jičíně, což je sakra div. Ma první pohled pěkný... ano tu jsme předávali u nás na salonu , koupil si jí Jaroslav Vít, vlastní firmu JV Trafic:D Citovat
oni Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 hele je to krasny auto kazdej den kolem nej jezdim v prdejne audi!pekny,pekny,ta cervena mi moc nesedi,ale co! jen je to je FSI? to je bez turba? Citovat
oni Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Béďa oni: tak, tak.. je to atmosferak.. tak ono ten vykon je i tak dobrej, ale bez turba je to takovy socialni!to se mi nezda,tenkrat na strankach mluvili ze to je vcetne turba nebo to je jen tenhle model? jakoze i to turbo se tam dava? Citovat
Béďa Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: oni tak ono ten vykon je i tak dobrej, ale bez turba je to takovy socialni!to se mi nezda,tenkrat na strankach mluvili ze to je vcetne turba nebo to je jen tenhle model? jakoze i to turbo se tam dava? pokud vim tak se to dela zatim s jednim motorem a chystaj do toho to TDi.. Znamej si to koupil a rikal ze proste kdyz to netoci tak to nejede.. On ma ale o \"nejeti\" trosku skresleny predstavy pac ma jeste RS6ku bi-turbo 550PS po uprave.. Citovat
oni Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 no to treba do noveho TT se dava ten 3.0 TFSI to si myslim ze by hejbalo vice!je to zajimavy teda! Citovat
Gargamell Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Já jsem se nedávno svezl s pár vozy BMW a stačilo mi to abych byl vysmátej půl dne. Nejhravější byla 1 coupe s dvoulitrovým dieslovým motorem a dmema turby. Toto v kombinaci se 6-ti stupňovým manuálem = zábava, která nekončí - alespoň na pár tisíc km. 5ka s třílitrem taky dělo, ale na sportovní vyžití je to podle mě moc velké. Dále tam byla 3ka a X3ka o tom žádná - pěkné rodinné vozy. Citovat
Neon Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Hugo Boss: a proč jsi se jako nestavil za kamarádama z Prahy, aby z toho taky něco měli?? :D Tak příště, no ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.