Marcel505 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Ptáci neposedný... To už je nejméně podruhé... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Ptáci neposedný... To už je nejméně podruhé... No ty jo, to musel bejt přenejmenším nějakej Čáp:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Já tipuju spíš nějakýho orla skalního Citovat
Kurt Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Tý jo, že by Argentavis magnificens přecejen nevyhynul? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Kurt Tý jo, že by Argentavis magnificens přecejen nevyhynul? Teda Kurte, takovýho ptáka jsem ještě neviděl:D:D:D:D:D Myslím že kdyby to udělal tenhle tak Marcel už auto nenajde:D:D:D [upravil dne 24/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
aaischa Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 zasadne neparkuju pod lampama a podobnejma věcičkama tohle je k vzteku, stačej holubi, ale na ně ujde vzduchovka Citovat
Marcel505 Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Tý jo, že by Argentavis magnificens přecejen nevyhynul? Teda Kurte, takovýho ptáka jsem ještě neviděl:D:D:D:D:D Myslím že kdyby to udělal tenhle tak Marcel už auto nenajde:D:D:D [upravil dne 24/5/08 Radek Hurvajz] No tak na tohohle ptáka mi vzduchovka stačit asi nebude... Původně zaslal: aaischa zasadne neparkuju pod lampama a podobnejma věcičkama tohle je k vzteku, stačej holubi, ale na ně ujde vzduchovka Já taky ne, tohle se stalo tak 10 m od lampy... Třeba minulej rok mě jeden pták namíhnul, protože se cachtal v okapu, kterej byl zacpanej a neodtejkal a mě postříkal... V zimě jsem si pod ním málem rozbil hubu, páč tam byla ledovka, tak jsem okap musel násilně upravit... Citovat
aaischa Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Tý jo, že by Argentavis magnificens přecejen nevyhynul? Teda Kurte, takovýho ptáka jsem ještě neviděl:D:D:D:D:D Myslím že kdyby to udělal tenhle tak Marcel už auto nenajde:D:D:D [upravil dne 24/5/08 Radek Hurvajz] No tak na tohohle ptáka mi vzduchovka stačit asi nebude... Původně zaslal: aaischa zasadne neparkuju pod lampama a podobnejma věcičkama tohle je k vzteku, stačej holubi, ale na ně ujde vzduchovka Já taky ne, tohle se stalo tak 10 m od lampy... Třeba minulej rok mě jeden pták namíhnul, protože se cachtal v okapu, kterej byl zacpanej a neodtejkal a mě postříkal... V zimě jsem si pod ním málem rozbil hubu, páč tam byla ledovka, tak jsem okap musel násilně upravit... jujky pták by potřeboval taky opravit, jde o to jestli násilně nebo nenásilně :super:ticho Citovat
raydowe Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 pekna nakladacka.... na to musiel nalietavat ako japoncik v pearl harboru ked pustal torpedo aby to trafil takto z boku.. Je dokazane, ze vtaci hlavne hulby maju zalubu triafat veci ked nieco pustia. nieco podobne som si nasiel aj ja na bocnych dverach, a nebolo to z hora lebo sa to nejak takto rozplasklo. bolo to o cosi mensie ale tiez by sa za to nehambila ani kde jaka krava Citovat
Majar Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Ptáci neposedný... To už je nejméně podruhé... Vypadá to jak kdyby to tam patřilo?!!:D:D:mrk Citovat
Davidf Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 :D Ten jak to vypustil tak musel být nejmíň o kilo lehčí. Citovat
Béďa Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 tohle pristat nekomu na hlave tak ma otres mozku.. Citovat
pastorek Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marcel505 Ptáci neposedný... To už je nejméně podruhé... No ty jo, to musel bejt přenejmenším nějakej Čáp:D:D ....alebo starý jogurt. To snáď ani nemôže byť od vtáka. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Tak to musela byt iná ejakulácia:D:D:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Podal jsi trestní oznámení na neznámého pachatele? Citovat
chuck11 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Ty voe,to je snad po pterodaktylovy:D:D:D Citovat
myryn Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 To spíš vypadá, že se někdo vracel z \"mléčnýho baru\" a ňák mu nesedl kefír. Citovat
Kejticka Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 To spis vypada na nakyho velkyho hada:) Citovat
aaischa Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 tak ono je to o stesti a nahode, kolegyne byla venku pred budovou kde pracujem a pristalo ji skoro na hlave auticko, pak kousek jidla a este neco ale to uz si nepamatuju co a auta byly taky kousicek vedle ono staci spoluzaci na ZS kdyz hazeli z mostu jogurty... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.