BoneDaddy Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Vítej. Ať ti vozidlo slouží k tvé plné spokojenosti. Citovat
Medvěd Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Vítej v klubu, 306ka v kombíku je velice hezké, nicméně pro mě malé auto. Motor 1,9 D je ten největší držák, který Peugeot vymyslel, pokud se budeš k autu slušně chovat, odvede jistě spoustu práce s relativně nízkými náklady. Od auta nečekej žádné závratné rychlosti, ale pohodovou jízdu v mezích zákonem povolených limitů - myslím, že pokud to není nějaký svařenec po třech bouračkách a s půlmilionem najetých km, tak Ti bude opravdu ještě dlouho sloužit. P.S. Já tankuju vždycky až dokud pistole nevypne a pak dotočím na celé stovky - tím, že k pumpě mířím vždycky až po rozsvícení rezervy, tak se mi vcelku daří maximálně oddalovat ten nepříliš příjemný pocit, kdy mi na pumpě mizí část obsahu peněženky do kasy. Citovat
DianaK Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 Díky za názor Já hledala dlouhé auto, vozím mj. zářivky až 2 m. Při narovnané přední sedačce až k zadním dveřím byl požadavek splněn. Závodník žádný nejsem, takže nijak silné vozidlo jsem nehledala. Dalším požadavkem byla modrá barva skrze firemní kulturu. Tankuji taky do plna, tady jsem však nevěděla, kde je strop a dávala jsem ho na prohlídku, takže jsem jim ho tam nechtěla dávat až tak s plnou nádrží. Jináč, první výpočet spotřeby po 600 km - cca 5,5 l, z toho polovina po dálnici, zbytek přes kopečky a obce Vysočiny [upravil dne 24/5/08 DianaK] [upravil dne 24/5/08 DianaK] [upravil dne 24/5/08 DianaK] Citovat
OK406 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Co se týká literatury o Peugeot 306, tak je např. kniha Jak na to? Peugeot 306. Nevím, zda-li je ke stažení manuál na Peugeot 306. [upravil dne 25/5/08 OK406] Citovat
Guest servisman Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 manuál je na hl. stránce bohužel jen pro řádné členy,ale snad i na foru někde se najde zde jej máš na odkazu vlevo ve slopci http://majkl-306.tym.cz/ [upravil dne 25/5/08 honza406] Citovat
vendelinek Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: OK406 Co se týká literatury o Peugeot 306, tak je např. kniha Jak na to? Peugeot 306. Nevím, zda-li je ke stažení manuál na Peugeot 306. Původně zaslal: honza406 manuál je na hl. stránce bohužel jen pro řádné členy,ale snad i na foru někde se najde zde jej máš na odkazu vlevo ve slopci http://majkl-306.tym.cz/ [upravil dne 25/5/08 honza406] Jj,mám [upravil dne 25.5.2008 vendi.stejskal] Citovat
DianaK Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Chtějte po babě, aby se zabejvala manuálem ... Dneska se mě už tatík ptal, jestli ho chci Citovat
Guest servisman Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: DianaK Chtějte po babě, aby se zabejvala manuálem ... Dneska se mě už tatík ptal, jestli ho chci doufám,že jsi řekla ano:super Citovat
DianaK Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: DianaK Chtějte po babě, aby se zabejvala manuálem ... Dneska se mě už tatík ptal, jestli ho chci doufám,že jsi řekla ano:super Tě zklamu řekla jsem, že se jím nebudu zabývat To už bych měla hlavu jak balon. Považuji se za techničtější tip (13 let mě živil počítačový obor), ale fakt nemusím mít všechno. Nechám to na tatíkovi, ať ho stáhne on a kdyžtak mi pomůže. Já se nyní zabývám jinými strategickými úkoly Citovat
RichVa Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: DianaK Chtějte po babě, aby se zabejvala manuálem ... Dneska se mě už tatík ptal, jestli ho chci Ano to znám z domu - manuál je až to poslední kam se dá kouknout když má baba problém :-) Jak koukám, máme asi stejné autí .... můj \"velkej\" 1.9 kombítko z roku 2000 je tmavomodrej, klima, 4x airbag, semišové sedačky, venkovní teploměr, dešťovej senzor. Natočeno má 175 kkm - nedávno se měnilo spojkové ložisko (spojka prý ještě 20kkm vydrží), před rokem (když jsem ho koupil) se předělávaly rozvody protože rupnul plochej řemen. Jezdí se s ním hlavně kolem komína takže papá cca 6 litříků. Ať Ti slouží ke spokojenosti. Citovat
DianaK Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: RichVa Původně zaslal: DianaK Chtějte po babě, aby se zabejvala manuálem ... Dneska se mě už tatík ptal, jestli ho chci Ano to znám z domu - manuál je až to poslední kam se dá kouknout když má baba problém :-) Jak koukám, máme asi stejné autí .... můj \"velkej\" 1.9 kombítko z roku 2000 je tmavomodrej, klima, 4x airbag, semišové sedačky, venkovní teploměr, dešťovej senzor. Natočeno má 175 kkm - nedávno se měnilo spojkové ložisko (spojka prý ještě 20kkm vydrží), před rokem (když jsem ho koupil) se předělávaly rozvody protože rupnul plochej řemen. Jezdí se s ním hlavně kolem komína takže papá cca 6 litříků. Ať Ti slouží ke spokojenosti. Díky taky modrásek, metalíza. U mě natočeno 125k. Airbagy 2, klima Citovat
Driver Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Jo 306ka je fajn auto a máš ho i s fajn motorem Jinak nádrž je 60 l takže se spotřebou tohodle auta najedeš hodně na jedno tankování. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Jo jo, na dlhe trasy komfortne trasy si si nemohla vybrat lepsi motor :super:super A co robil pazoutek v servise ? Aj mu nieco robili ? Citovat
DianaK Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jo jo, na dlhe trasy komfortne trasy si si nemohla vybrat lepsi motor :super:super A co robil pazoutek v servise ? Aj mu nieco robili ? Nechala jsem na doporuceni vymenit kvapaliny :-) A proste ho nechat pro svuj klid prohlednout. Pokud jde o motor, ten jsem zase az tak neresila (jak jsem psala vyse, nejsem zadny zavodnik). Pro me byla podminka modreho a dlouheho auta :-) Po mesici a pul rozhodovani mezi novym a starsim vozem, chozenim po autosalonech padlo rychle rozhodnuti - doslova ze dne na den - na onoho pazoutka Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 DianaK:Vítej v naší velké,krásné,peugeotkovic rodině Koukám,že máš ráda zvířátka.. nechceš aspon\' jedno kot\'átko..? Citovat
DianaK Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Ano, jsme doma ujeté na zvířátka (hlavně dcera). V sobotu se jedeme podívat na britské kotě. ... No, ale necháme toto téma kdyžtak jinam, tady je to o autíčku Citovat
OK406 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: DianaK Ano, jsme doma ujeté na zvířátka (hlavně dcera). V sobotu se jedeme podívat na britské kotě. ... No, ale necháme toto téma kdyžtak jinam, tady je to o autíčku Vypadá pěkně 309 break. Jinak je pravda, že je to fórum o autech a technice ale i o zvířatech například tady nebo zde Citovat
DianaK Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: DianaK Ano, jsme doma ujeté na zvířátka (hlavně dcera). V sobotu se jedeme podívat na britské kotě. ... No, ale necháme toto téma kdyžtak jinam, tady je to o autíčku Vypadá pěkně 309 break. Jinak je pravda, že je to fórum o autech a technice ale i o zvířatech například tady nebo zde Oki, diki, jsou tam fakt fotky k popukání :D Kotě a morče - jak stejná ukázka jako od nás z domu Citovat
virnik Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 ten isty tip mam aj ja ta ista farba a tiež z holanska rok 2000 možno mame aj podobne vin-----VF37EWJZT32758434. tiež to maš zakladnú vybavu ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.