Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vítej v klubu, 306ka v kombíku je velice hezké, nicméně pro mě malé auto. Motor 1,9 D je ten největší držák, který Peugeot vymyslel, pokud se budeš k autu slušně chovat, odvede jistě spoustu práce s relativně nízkými náklady. Od auta nečekej žádné závratné rychlosti, ale pohodovou jízdu v mezích zákonem povolených limitů - myslím, že pokud to není nějaký svařenec po třech bouračkách a s půlmilionem najetých km, tak Ti bude opravdu ještě dlouho sloužit.

P.S.

Já tankuju vždycky až dokud pistole nevypne a pak dotočím na celé stovky - tím, že k pumpě mířím vždycky až po rozsvícení rezervy, tak se mi vcelku daří maximálně oddalovat ten nepříliš příjemný pocit, kdy mi na pumpě mizí část obsahu peněženky do kasy.

Odesláno

Díky za názor ;) Já hledala dlouhé auto, vozím mj. zářivky až 2 m. Při narovnané přední sedačce až k zadním dveřím byl požadavek splněn. Závodník žádný nejsem, takže nijak silné vozidlo jsem nehledala. Dalším požadavkem byla modrá barva skrze firemní kulturu.

Tankuji taky do plna, tady jsem však nevěděla, kde je strop a dávala jsem ho na prohlídku, takže jsem jim ho tam nechtěla dávat až tak s plnou nádrží.

Jináč, první výpočet spotřeby po 600 km - cca 5,5 l, z toho polovina po dálnici, zbytek přes kopečky a obce Vysočiny

[upravil dne 24/5/08 DianaK]

Guest servisman
Odesláno

manuál je na hl. stránce bohužel jen pro řádné členy,ale snad i na foru někde se najde

zde jej máš na odkazu vlevo ve slopci

http://majkl-306.tym.cz/

[upravil dne 25/5/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Co se týká literatury o Peugeot 306, tak je např. kniha Jak na to? Peugeot 306. Nevím, zda-li je ke stažení manuál na Peugeot 306.

Původně zaslal: honza406

manuál je na hl. stránce bohužel jen pro řádné členy,ale snad i na foru někde se najde

zde jej máš na odkazu vlevo ve slopci

http://majkl-306.tym.cz/

[upravil dne 25/5/08 honza406]

Jj,mám

[upravil dne 25.5.2008 vendi.stejskal]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: DianaK

Chtějte po babě, aby se zabejvala manuálem ... Dneska se mě už tatík ptal, jestli ho chci :o

doufám,že jsi řekla ano:super

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Chtějte po babě, aby se zabejvala manuálem ... Dneska se mě už tatík ptal, jestli ho chci :o

doufám,že jsi řekla ano:super

Tě zklamu ;) řekla jsem, že se jím nebudu zabývat ;) To už bych měla hlavu jak balon. :roll Považuji se za techničtější tip (13 let mě živil počítačový obor), ale fakt nemusím mít všechno. :roll Nechám to na tatíkovi, ať ho stáhne on a kdyžtak mi pomůže. Já se nyní zabývám jinými strategickými úkoly :D

Odesláno

Ano to znám z domu - manuál je až to poslední kam se dá kouknout když má baba problém :-)

Jak koukám, máme asi stejné autí .... můj \"velkej\" 1.9 kombítko z roku 2000 je tmavomodrej, klima, 4x airbag, semišové sedačky, venkovní teploměr, dešťovej senzor.

Natočeno má 175 kkm - nedávno se měnilo spojkové ložisko (spojka prý ještě 20kkm vydrží), před rokem (když jsem ho koupil) se předělávaly rozvody protože rupnul plochej řemen.

Jezdí se s ním hlavně kolem komína takže papá cca 6 litříků.

Ať Ti slouží ke spokojenosti.

Odesláno
Původně zaslal: RichVa

Ano to znám z domu - manuál je až to poslední kam se dá kouknout když má baba problém :-)

Jak koukám, máme asi stejné autí .... můj \"velkej\" 1.9 kombítko z roku 2000 je tmavomodrej, klima, 4x airbag, semišové sedačky, venkovní teploměr, dešťovej senzor.

Natočeno má 175 kkm - nedávno se měnilo spojkové ložisko (spojka prý ještě 20kkm vydrží), před rokem (když jsem ho koupil) se předělávaly rozvody protože rupnul plochej řemen.

Jezdí se s ním hlavně kolem komína takže papá cca 6 litříků.

Ať Ti slouží ke spokojenosti.

Díky :papa taky modrásek, metalíza. U mě natočeno 125k. Airbagy 2, klima

Odesláno

Jo jo, na dlhe trasy komfortne trasy si si nemohla vybrat lepsi motor :super:super:super

A co robil pazoutek v servise ? Aj mu nieco robili ?

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Jo jo, na dlhe trasy komfortne trasy si si nemohla vybrat lepsi motor :super:super:super

A co robil pazoutek v servise ? Aj mu nieco robili ?

Nechala jsem na doporuceni vymenit kvapaliny :-) A proste ho nechat pro svuj klid prohlednout.

Pokud jde o motor, ten jsem zase az tak neresila (jak jsem psala vyse, nejsem zadny zavodnik). Pro me byla podminka modreho a dlouheho auta :-) Po mesici a pul rozhodovani mezi novym a starsim vozem, chozenim po autosalonech padlo rychle rozhodnuti - doslova ze dne na den - na onoho pazoutka

Odesláno

Ano, jsme doma ujeté na zvířátka (hlavně dcera). V sobotu se jedeme podívat na britské kotě. ... No, ale necháme toto téma kdyžtak jinam, tady je to o autíčku :)

Odesláno

Ano, jsme doma ujeté na zvířátka (hlavně dcera). V sobotu se jedeme podívat na britské kotě. ... No, ale necháme toto téma kdyžtak jinam, tady je to o autíčku :)

Vypadá pěkně 309 break. Jinak je pravda, že je to fórum o autech a technice ale i o zvířatech například tady nebo zde;):):D

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Vypadá pěkně 309 break. Jinak je pravda, že je to fórum o autech a technice ale i o zvířatech například tady nebo zde;):):D

Oki, diki, jsou tam fakt fotky k popukání :D:D Kotě a morče - jak stejná ukázka jako od nás z domu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...