Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kombíková 306ka je mým prvním vozem v životě (dosud jsem jezdila půjčeným formanem). První zkušenost je dobrá. Koupila jsem v autobazaru, původ Holandsko. První ohledání v servisu říká, že je docela v dobrém stavu. Na toto fórum jsem se přihlásila, abych se dověděla nějaké informace, rady již zkušených. Vůbec nemám představu o cenách servisu, náhradních dílů, kvalitě servisu .. Budu vděčná za jakoukoliv radu.

Odesláno

Ahoj,vítej v klubu,vybrala sis jedno z nejlepších aut :D ,se super motorem:myslim

Ceny vzhledem ke stáří typu nejsou zas tak hrozné....

Hlavně moc nezatěžuj studený motor,nemá to rád žádný motor,když budeš potřebovat radu,napiš :papa

Odesláno

:papaTaky tě vítám na P-C. A jak už je tu předemnou napsáno, vybralas sis dobře. Pokud by si něco potřebovala, tak ti tu jistě rádi poradíme. Jinak hodně dobrých zážitků a mnoho kilometrů s Peugeotem. Ještě si prosím dopš co je to za rok výroby.

Odesláno

Ahoj ,vítej mezi mámi , hodně km bez nehod ,ať slouží bez problémů a dlouho ti vydrží,a budou taky ňáký fotečky?:myslim

A barva?Jaká je výbava?:myslim

Guest servisman
Odesláno

vítej mezi námi breaky,přeji mnoho příjemných chvilek strávených nejen za volantem ale i zde na foru:super:papa

Odesláno

Teeedy, děkují fšem strašně moc za přivítání a podporu. :mrk Jezdím hodně, jsem obchodní zástupkyně. Zatím jsem absolvovala ve dvou dnech téměř 1 000 km a jsem potěšena příjemnou jízdou (přesedlání z formana je zcela jistě všechno zážitek :) Fotečky přidám, teď je Barča na preventivní prohlídce u \"pana doktora\" (sice je to ten peugeot, ale mně prostě do papuly přišlo toto jméno). - Můžete mi říci, jaký je objem nádrže ? Nemám totiž žádnou dokumentaci. Při tankování jsem lila a lila ... No stopla jsem to při 45 litrech :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...