Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Konec je smutnej

Kdybych se dozvěděl, že něco podobného vyvádí můj mladej, tak zapomenu na Džamilu i její nablblý zákon (NEUDEŘÍŠ DÍTĚ SVÉ) a garantuju Vám, že by se kluk na pr*el hodně dlouho neposadil

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Hajzlik jeden, by me v zivote nenapadlo, na neco takovyho lezt:bacha

to jo,ale když si vemeš,že už mu to bylo jedno,bo tenkrát někde o něm psali. Už o té leukémii věděl,tak proto třeba riskoval více. I když patřil mezi tyto sportovce.

Jinak bych možná nevlezl ani do toho vlaku natož nahoru.:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Konec je smutnej

Kdybych se dozvěděl, že něco podobného vyvádí můj mladej, tak zapomenu na Džamilu i její nablblý zákon (NEUDEŘÍŠ DÍTĚ SVÉ) a garantuju Vám, že by se kluk na pr*el hodně dlouho neposadil

:super Týden je málo!:bacha
Odesláno

Toho idiota doma v dětství málo řezali, teď už to nemůže zachránit nic jinýho NEŽ PÁD POD KOLA ROZJETÝHO VLAKU V PROTISMĚRU.

Možná jsem předpojatej, ale tohle mi prostě fakt hlava nebere a doufám, že za 20 let nebudu muset řešit se svým svědomím, že mi z madýho vyrostl taky takovej PABLB.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Toho idiota doma v dětství málo řezali, teď už to nemůže zachránit nic jinýho NEŽ PÁD POD KOLA ROZJETÝHO VLAKU V PROTISMĚRU.

Možná jsem předpojatej, ale tohle mi prostě fakt hlava nebere a doufám, že za 20 let nebudu muset řešit se svým svědomím, že mi z madýho vyrostl taky takovej PABLB.

tohle neni pro společnost nebezpečný tak si myslim svý, kouknu na to a sem v klídku víc mě štve jiná problematika mládeže, tohohle se dá výchovou dobře vyvarovat, ale výchovu deti sme řešili mnohokrát už jinde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...