Medvěd Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Konec je smutnej Kdybych se dozvěděl, že něco podobného vyvádí můj mladej, tak zapomenu na Džamilu i její nablblý zákon (NEUDEŘÍŠ DÍTĚ SVÉ) a garantuju Vám, že by se kluk na pr*el hodně dlouho neposadil Citovat
macik.83 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Hajzlik jeden, by me v zivote nenapadlo, na neco takovyho lezt:bacha Citovat
adraj Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: macik.83 Hajzlik jeden, by me v zivote nenapadlo, na neco takovyho lezt:bacha to jo,ale když si vemeš,že už mu to bylo jedno,bo tenkrát někde o něm psali. Už o té leukémii věděl,tak proto třeba riskoval více. I když patřil mezi tyto sportovce. Jinak bych možná nevlezl ani do toho vlaku natož nahoru. Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Ty voe,tak tohle bych fakt neriskoval:o Citovat
Majar Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Konec je smutnej Kdybych se dozvěděl, že něco podobného vyvádí můj mladej, tak zapomenu na Džamilu i její nablblý zákon (NEUDEŘÍŠ DÍTĚ SVÉ) a garantuju Vám, že by se kluk na pr*el hodně dlouho neposadil Týden je málo! Citovat
Maverick Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 To byl dobrej magor....Ale faktem je, že jemu už vlastně o nic nešlo. konce byl jistej, jen byla otázka zdali to přijde dříve či později... Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 hele s tou leukémii bych to neřešil, celkem to chápu, když člověk ví že nemá šanci... Citovat
tomingo Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Hm... vypada to ze to je fake, co sa tyka tej choroby: Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: tomingo Hm... vypada to ze to je fake, co sa tyka tej choroby: wow tak to je maso, no nemoc to nebude no Citovat
Medvěd Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Toho idiota doma v dětství málo řezali, teď už to nemůže zachránit nic jinýho NEŽ PÁD POD KOLA ROZJETÝHO VLAKU V PROTISMĚRU. Možná jsem předpojatej, ale tohle mi prostě fakt hlava nebere a doufám, že za 20 let nebudu muset řešit se svým svědomím, že mi z madýho vyrostl taky takovej PABLB. Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Toho idiota doma v dětství málo řezali, teď už to nemůže zachránit nic jinýho NEŽ PÁD POD KOLA ROZJETÝHO VLAKU V PROTISMĚRU. Možná jsem předpojatej, ale tohle mi prostě fakt hlava nebere a doufám, že za 20 let nebudu muset řešit se svým svědomím, že mi z madýho vyrostl taky takovej PABLB. tohle neni pro společnost nebezpečný tak si myslim svý, kouknu na to a sem v klídku víc mě štve jiná problematika mládeže, tohohle se dá výchovou dobře vyvarovat, ale výchovu deti sme řešili mnohokrát už jinde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.