Radek Hurvajz Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Tak aby Hurvajz nehrýzol len Fakira, tak doložím že každému vyhovuje to čo ho nesklamalo a má s tým dobré skúsenosti. Ja som zástancom IE. Momentálne verziu 7. .... a teraz to schytám od oboch.... Ale neschytáš, jen by jsi si měl vyskoušet něco jinýho aby jsi mohl srovnávat, já skusil i tu Operu a nejvíc mi vyhovoval FF tak jsem u něj zůstal;) Citovat
pastorek Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pastorek Tak aby Hurvajz nehrýzol len Fakira, tak doložím že každému vyhovuje to čo ho nesklamalo a má s tým dobré skúsenosti. Ja som zástancom IE. Momentálne verziu 7. .... a teraz to schytám od oboch.... Ale neschytáš, jen by jsi si měl vyskoušet něco jinýho aby jsi mohl srovnávat, já skusil i tu Operu a nejvíc mi vyhovoval FF tak jsem u něj zůstal;) Skúšal som FF i Operu a ničím ma to neuchvátilo. Možno som tomu len neprišiel na chuť. Všade mi niečo chýbalo. Citovat
Berkoff Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 trosku z meho soudku: vidim tady WinVista, vidim tady zastance i odpurce firefoxu, takze muj nazor do vravy: Firefox, WinVista a podobne spywary me nesmi do PC pardon, zapomel jsem jeste na NOD32, Cokoli od Symatecu atd ... PPS: v PC se pohybuju od r 1996 takze toho moc neznam, a rad se necham poucit Operu mam, je dobra, dyz hledam neco, kde predpokladam ze tam bude neco co v PC taky nechci. v internet bankingu nemam s cipovou kartou jinou sanci, nez s IE, takze sem na to mrsknul Maxton, doporucuju vsem co nemaji jinou volbu nez IE6 kvuli necemu, jako ja. Pokud mate PC jen na doma, na stranky a postu, stahnete si linux, a mate klid. Berte to jako muj nazor, ne jako muj rejp, dekuji [upravil dne 21/5/08 Berkoff] Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Tak aby Hurvajz nehrýzol len Fakira, tak doložím že každému vyhovuje to čo ho nesklamalo a má s tým dobré skúsenosti. Ja som zástancom IE. Momentálne verziu 7. .... a teraz to schytám od oboch.... já sem pro IE6, 7mičku nemam vůbec rád, ale přesně je to o vkusu, kdyz chci neco na rychlo tak je to nejlepčí, proste jenom juknout na mailik, youtube a tak ... jen muj nazor Citovat
macik.83 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Ale neschytáš, jen by jsi si měl vyskoušet něco jinýho aby jsi mohl srovnávat, já skusil i tu Operu a nejvíc mi vyhovoval FF tak jsem u něj zůstal;) Tak tak, stejnej nazor [upravil dne 22/5/08 macik.83] Citovat
jaudax Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jaudax mně se zase v mozille ztratil download manažer. Respektivě když dám něco stáhnout, tak se mi zobrazí jestli to chci přes flash get apod a nebo uložit. dám uložit a kam to chci ale už se mi nezobrazí lišta s tím jak rychle to tahá a kdy to bude. Ale soubor se normálně stáhne. Kdo ví a poradí? No měl by zustat otevřený správce stahování, bud je v \"Nástroje\" nebo mužeš mít tlačítko na liště. Jinak nastavení chování spravce stahování si nastav v Nástroje/Možnosti/Karta HLAVNÍ, tam si zaškrtni jestli chceš aby se správce schovaval hned na začátku stahování nebo na konci;) Předpokládám že jde o Mozillu FF Tak problém stále přetrvává! A když dám CTRL + J tak tam to mám uplně čístý bez jediného záznamu. Jinak Opeře jsem taky nějak nepřišel na chutˇ. FF mi přijde intuitivnější. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: jaudax Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jaudax mně se zase v mozille ztratil download manažer. Respektivě když dám něco stáhnout, tak se mi zobrazí jestli to chci přes flash get apod a nebo uložit. dám uložit a kam to chci ale už se mi nezobrazí lišta s tím jak rychle to tahá a kdy to bude. Ale soubor se normálně stáhne. Kdo ví a poradí? No měl by zustat otevřený správce stahování, bud je v \"Nástroje\" nebo mužeš mít tlačítko na liště. Jinak nastavení chování spravce stahování si nastav v Nástroje/Možnosti/Karta HLAVNÍ, tam si zaškrtni jestli chceš aby se správce schovaval hned na začátku stahování nebo na konci;) Předpokládám že jde o Mozillu FF Tak problém stále přetrvává! A když dám CTRL + J tak tam to mám uplně čístý bez jediného záznamu. Jinak Opeře jsem taky nějak nepřišel na chutˇ. FF mi přijde intuitivnější. No pokud momentálně nestahuješ tak v něm nic není, ted jde o to jestli to nestahuješ přes ten Flashgot, to by se pak neukazovalo ani během stahování, ale měl by jsi to zase vidět v tom flashgotu, ten by měl mít svého správce (FDM, Flashget, atd) na panelu vedle hodin. Skus se podívat jestli nemáš zaškrtnutou volbu stahnout pomocí Flashgot Citovat
Berkoff Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 radek Hurvajz: budme radi ze chcije a chcije, ze nesere a nesere, v nasi republice :D:D:D:D [upravil dne 22/5/08 Berkoff] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Berkoff radek Hurvajz: budme radi ze chcije a chcije, ze nesere a nesere, v nasi republice :D:D:D:D Jestli neopravíš to S na konci Hurvajz tak tě sežeru:bacha:bacha:D:D:D:D Jo a Vistu mám jen ze zvědavosti, kupodivu se vracím k XP:D [upravil dne 22/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pata Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Berkoff radek Hurvajz: budme radi ze chcije a chcije, ze nesere a nesere, v nasi republice :D:D:D:D Jestli neopravíš to S na konci Hurvajz tak tě sežeru:bacha:bacha:D:D:D:D Jo a Vistu mám jen ze zvědavosti, kupodivu se vracím k XP:D [upravil dne 22/5/08 Radek Hurvajz] Jako bych to nerikal :D:D Citovat
Kurt Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Jo, všichni tam musíme. Už jsem četl i úvahy, co se bude dít, když se nepovedou ani další Windowsy. Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Kurt Jo, všichni tam musíme. Už jsem četl i úvahy, co se bude dít, když se nepovedou ani další Windowsy. já čekám jeslti bude něco lepčího jak visty, do těch sem nakouk naučil se s nima všecko možný a vymazal.. ikdyz mi behaly pekne rychle tak tam bylo dost veci kerý mě štvaly ale co XP maj všechno co potřebuju a na hraní her má brácha na svym koumpu visty páč jenom tam fungujeou v pořátku DX10, v xp se nějak uplně nepodařily rozjet... Citovat
Kurt Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Tak když jsme to tu nakousli: Vyšla Opera 9.5 - je povedená, zejména výrazně zrychlila oproti předchozí verzi. Vyjde Firefox 3 - konkrétně to bude za 3 dny, tj. 17.6. a je na co se těšit. Citovat
aaischa Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Kurt Tak když jsme to tu nakousli: Vyšla Opera 9.5 - je povedená, zejména výrazně zrychlila oproti předchozí verzi. Vyjde Firefox 3 - konkrétně to bude za 3 dny, tj. 17.6. a je na co se těšit. ano Operu chválím Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Firefox 3 je tady, kdo ho nemuže najít tak zde - http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0&os=win&lang=cs Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Firefox 3 je tady, kdo ho nemuže najít tak zde - http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0&os=win〈=cs Děkuji. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Už je i na CZ stránkách - http://www.czilla.cz/ A to pro Windows · Linux · Mac OS X Citovat
qity3 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Takze ja sa priklanam taktiez k tym, ktory skusili toho viacej a vyhrala OPERA a hlavne teraz posledny 9.5 vyzera super, je rychlejsia a stabilnejsia, aspon sa na prvy pohlad zda, no uvidime.:D:aut:aut:aut:aut:aut Citovat
John Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Osobně už dlouhou dobu používám Mozillu a jsem s tím spokojený Opera je taky vpohode ale nějak jsem si už na ní zvykl.... A 3.0 verze vypadá hezky a zase o něco líp Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.