Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Tak aby Hurvajz nehrýzol len Fakira, tak doložím že každému vyhovuje to čo ho nesklamalo a má s tým dobré skúsenosti. Ja som zástancom IE. Momentálne verziu 7.

.... a teraz to schytám od oboch....:D

Ale neschytáš, jen by jsi si měl vyskoušet něco jinýho aby jsi mohl srovnávat, já skusil i tu Operu a nejvíc mi vyhovoval FF tak jsem u něj zůstal;)
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Tak aby Hurvajz nehrýzol len Fakira, tak doložím že každému vyhovuje to čo ho nesklamalo a má s tým dobré skúsenosti. Ja som zástancom IE. Momentálne verziu 7.

Ale neschytáš, jen by jsi si měl vyskoušet něco jinýho aby jsi mohl srovnávat, já skusil i tu Operu a nejvíc mi vyhovoval FF tak jsem u něj zůstal;)

Skúšal som FF i Operu a ničím ma to neuchvátilo. Možno som tomu len neprišiel na chuť. Všade mi niečo chýbalo.

Odesláno

trosku z meho soudku:

vidim tady WinVista, vidim tady zastance i odpurce firefoxu, takze muj nazor do vravy:

Firefox, WinVista a podobne spywary me nesmi do PC :)

pardon, zapomel jsem jeste na NOD32, Cokoli od Symatecu atd ...

PPS: v PC se pohybuju od r 1996 takze toho moc neznam, a rad se necham poucit :)

Operu mam, je dobra, dyz hledam neco, kde predpokladam ze tam bude neco co v PC taky nechci.

v internet bankingu nemam s cipovou kartou jinou sanci, nez s IE, takze sem na to mrsknul Maxton, doporucuju vsem co nemaji jinou volbu nez IE6 kvuli necemu, jako ja. Pokud mate PC jen na doma, na stranky a postu, stahnete si linux, a mate klid.

Berte to jako muj nazor, ne jako muj rejp, dekuji :)

[upravil dne 21/5/08 Berkoff]

Odesláno

já sem pro IE6, 7mičku nemam vůbec rád, ale přesně je to o vkusu, kdyz chci neco na rychlo tak je to nejlepčí, proste jenom juknout na mailik, youtube a tak :) ... jen muj nazor :)

Odesláno

Tak tak, stejnej nazor

[upravil dne 22/5/08 macik.83]

Odesláno

Původně zaslal: jaudax

mně se zase v mozille ztratil download manažer. Respektivě když dám něco stáhnout, tak se mi zobrazí jestli to chci přes flash get apod a nebo uložit. dám uložit a kam to chci ale už se mi nezobrazí lišta s tím jak rychle to tahá a kdy to bude. Ale soubor se normálně stáhne. :roll

Kdo ví a poradí? :papa

No měl by zustat otevřený správce stahování, bud je v \"Nástroje\" nebo mužeš mít tlačítko na liště. Jinak nastavení chování spravce stahování si nastav v Nástroje/Možnosti/Karta HLAVNÍ, tam si zaškrtni jestli chceš aby se správce schovaval hned na začátku stahování nebo na konci;)

Předpokládám že jde o Mozillu FF

Tak problém stále přetrvává! A když dám CTRL + J tak tam to mám uplně čístý bez jediného záznamu.

Jinak Opeře jsem taky nějak nepřišel na chutˇ. FF mi přijde intuitivnější. ;)

Odesláno

mně se zase v mozille ztratil download manažer. Respektivě když dám něco stáhnout, tak se mi zobrazí jestli to chci přes flash get apod a nebo uložit. dám uložit a kam to chci ale už se mi nezobrazí lišta s tím jak rychle to tahá a kdy to bude. Ale soubor se normálně stáhne. :roll

Kdo ví a poradí? :papa

No měl by zustat otevřený správce stahování, bud je v \"Nástroje\" nebo mužeš mít tlačítko na liště. Jinak nastavení chování spravce stahování si nastav v Nástroje/Možnosti/Karta HLAVNÍ, tam si zaškrtni jestli chceš aby se správce schovaval hned na začátku stahování nebo na konci;)

Předpokládám že jde o Mozillu FF

Tak problém stále přetrvává! A když dám CTRL + J tak tam to mám uplně čístý bez jediného záznamu.

Jinak Opeře jsem taky nějak nepřišel na chutˇ. FF mi přijde intuitivnější. ;)

No pokud momentálně nestahuješ tak v něm nic není, ted jde o to jestli to nestahuješ přes ten Flashgot, to by se pak neukazovalo ani během stahování, ale měl by jsi to zase vidět v tom flashgotu, ten by měl mít svého správce (FDM, Flashget, atd) na panelu vedle hodin. Skus se podívat jestli nemáš zaškrtnutou volbu stahnout pomocí Flashgot
Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

radek Hurvajz: budme radi ze chcije a chcije, ze nesere a nesere, v nasi republice :D:D:D:D:D

Jestli neopravíš to S na konci Hurvajz tak tě sežeru:bacha:bacha:D:D:D:D

Jo a Vistu mám jen ze zvědavosti, kupodivu se vracím k XP:D

[upravil dne 22/5/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Původně zaslal: Berkoff

radek Hurvajz: budme radi ze chcije a chcije, ze nesere a nesere, v nasi republice :D:D:D:D:D

Jestli neopravíš to S na konci Hurvajz tak tě sežeru:bacha:bacha:D:D:D:D

Jo a Vistu mám jen ze zvědavosti, kupodivu se vracím k XP:D

[upravil dne 22/5/08 Radek Hurvajz]

Jako bych to nerikal :mrk:D:D:D :ticho

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Jo, všichni tam musíme. ;)

Už jsem četl i úvahy, co se bude dít, když se nepovedou ani další Windowsy. :)

já čekám jeslti bude něco lepčího jak visty, do těch sem nakouk naučil se s nima všecko možný a vymazal.. ikdyz mi behaly pekne rychle tak tam bylo dost veci kerý mě štvaly ale co XP maj všechno co potřebuju :) a na hraní her má brácha na svym koumpu visty páč jenom tam fungujeou v pořátku DX10, v xp se nějak uplně nepodařily rozjet...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak když jsme to tu nakousli:

Vyšla Opera 9.5 - je povedená, zejména výrazně zrychlila oproti předchozí verzi.

Vyjde Firefox 3 - konkrétně to bude za 3 dny, tj. 17.6. a je na co se těšit. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Tak když jsme to tu nakousli:

Vyšla Opera 9.5 - je povedená, zejména výrazně zrychlila oproti předchozí verzi.

Vyjde Firefox 3 - konkrétně to bude za 3 dny, tj. 17.6. a je na co se těšit. ;)

ano Operu chválím :cool:

Odesláno

Takze ja sa priklanam taktiez k tym, ktory skusili toho viacej a vyhrala OPERA a hlavne teraz posledny 9.5 vyzera super, je rychlejsia a stabilnejsia, aspon sa na prvy pohlad zda, no uvidime.:D:D:aut:aut:aut:aut:aut

Odesláno

Osobně už dlouhou dobu používám Mozillu a jsem s tím spokojený Opera je taky vpohode ale nějak jsem si už na ní zvykl.... A 3.0 verze vypadá hezky a zase o něco líp :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...