cheeper Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Ahojte vsetci, mam 206 1.1. r.v 2002, a takyto problem ... vcera mi zostali po vypnuti svetiel na ovladaci svetiel, aj po vytiahnuti kluca zo zapalovania, svietit svetla, pricom ton oznamujuci zapnute svetla nepistal ... skusal som laicke pokusy o odstranenie problemu ako bolo nastartovat auto znova, preblikavanie dialkovych svetiel, kopnutie do pneumatik, posielanie kliatieb na vyrobcu a nic nepomohlo ... stiahol som si dnes knizku Ako na to-206, ze podla nej skontrolujem aspon poistky, ale moje poistkove skrine sa s tymi co su v knihe vobec nepodobaju, takze neviem identifikovat ktora poistka obsluhuje stretavacie svetla ... dnes som navyse zistil, ze mi nehra ani radio, vcera som ho pustene nemal, takze neviem ci je to novy problem alebo pokracovanie vcerajska ... stretol ste sa uz niekto s tymto problemom, pripadne skuste poradit co dalej, skor ako to vzdam a pojdem s tym do servisu ... dakujem ... ostatne veci tykajuce sa elektriky vyzeraju, ze funguju Citovat
JuloI Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Poistky nemusíš pozerať- to je asi zbytočné. Tie by som kontroloval keby sa mi svetlá nezapínali. Ten spínač, ktorým zapínaš/vypínaš svetlá je podľa teba dobrý? - nezistil si že chodí inak ako predtým? ( Napr. že s ním ide lahšie otočiť) Podľa mňa môže byť problém len v ňom. PS- Kde si prosim ťa stiahol tú knihu? Citovat
janci77 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: JuloI PS- Kde si prosim ťa stiahol tú knihu? Pozri tu [upravil dne 19/5/08 janci77] Citovat
cheeper Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: JuloI Poistky nemusíš pozerať- to je asi zbytočné. Tie by som kontroloval keby sa mi svetlá nezapínali. Ten spínač, ktorým zapínaš/vypínaš svetlá je podľa teba dobrý? - nezistil si že chodí inak ako predtým? ( Napr. že s ním ide lahšie otočiť) Podľa mňa môže byť problém len v ňom. PS- Kde si prosim ťa stiahol tú knihu? ...packa je na prvy pohlad ok a ani fyzicky ziaden rozdiel necitim, ale za vnutro nerucim :-) ... pozri si odkaz pod Tvojim prispevkom, je to link na stiahnutie navodu na 206 Citovat
MrVain Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 odpoj konektor na pačke, prestane to svietiť?? Citovat
AnotherOne Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Nemáš zapnuté Guide me home (Follow me home) v menu (teda ak 206 túto funkciu má). Dúfam, že ma neukameňujete. Citovat
cheeper Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: MrVain odpoj konektor na pačke, prestane to svietiť?? ...packa je ok, chova sa normalne, ked vytiahnem kluc zo zapalovania a svetla su v polohe \"svietenie\" tak mi auto piska, ze svietim ...ako nahle prepnem ovladac do polohy \"tma :-)\" piskanie prestane a aj zeleny indikator svetiel na pristrojovke zhasne...len bohuzial svetla svietia dalej Citovat
cheeper Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Nezhasnú do minúty? ...nie svietia si dalej aj po 5minutach, rozobral som veniec volantu aby som kable skontroloval, poodpajal som ich od volantu, ale nic, vsetko vyzera byt ok ... dokonca ked som v aute pocujem, tiche cvak, ked sa odpoji napajanie a zapne eco mode, ale svetla si svietia dalej ....mrchy Citovat
cheeper Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: MrVain odpoj konektor na pačke, prestane to svietiť?? ...odpojil som, ale neprestane... Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Skús relátka v poistkovej skrinke. Vytiahnuť a zastrčiť. Možno je niektoré zlepené. Inak ma napadá už iba skrat na kábloch. Možno by pomohlo i odpojenie baterky na pár sekúnd. Citovat
Návštěvník Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Skús relátka v poistkovej skrinke. Vytiahnuť a zastrčiť. Možno je niektoré zlepené. Inak ma napadá už iba skrat na kábloch. Možno by pomohlo i odpojenie baterky na pár sekúnd. Tiež si myslim že je to neake relátko.Ale skusil by som pomykat mierne skablami či ozaj nieje niekde pruser zo skratom Citovat
ozzy56 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Poslední možnost vypnutí--KRUMP\'AČ--ale musíš se trefit...... Citovat
Fakir Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Podle toho, že mu nesouhlasí nákres a čísla pojistek v chytrý knížce s tím, co má v autě, tak má nejspíš multiplex a z BSI/BSM moc relátek nevytáhne. Odpojils baterku? Na podobný blbiny pomáhá často reboot elektroniky. Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Poslední možnost vypnutí--KRUMP\'AČ--ale musíš se trefit...... protože-kdyby se netrefil-TO BY BYL TEPRVE MALéR !!! :mrk:D Citovat
cheeper Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Podle toho, že mu nesouhlasí nákres a čísla pojistek v chytrý knížce s tím, co má v autě, tak má nejspíš multiplex a z BSI/BSM moc relátek nevytáhne. Odpojils baterku? Na podobný blbiny pomáhá často reboot elektroniky. ...ku rele(ak tam nejake ako pises, su) som sa este nedostal lebo sa nam tu pustil pekny dazd...a kablami som hybal statocne aj vcera a uspech ziadny ... ked nejazdim baterka je odpojena, ved by mi ju vymlatilo za chvilu a jej odpojenie nic nezmenilo ... no nic vyzera to na servis ... ved potom napisem kde bola zrada Citovat
cheeper Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: ozzy1956 Poslední možnost vypnutí--KRUMP\'AČ--ale musíš se trefit...... protože-kdyby se netrefil-TO BY BYL TEPRVE MALéR !!! :mrk:D ...a to som sa viezol pred 4 dnami v taxiku a bola to prave 206ka, tak sme s vodicom pokecali o aute a ja reku, ziadne vazne problemy nemam, okrem zamku na lavych zadnych dverach a on, ze vraj \"chlapci\" sa stazuju na elektriku v aute a ja , ze hohoooo, mna to obchadza oblukom, ale kuaaa som si nezatukal na drevo a uz to tu mam ... Citovat
cheeper Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 ...tak som bol u elektrikara a on mi tvrdi, ze je chybna BSI jednotka, ze ju bude treba vymenit ... a cena na moj typ je vraj cca 10500 Sk ... tak som opravu zatial zrusil, ze sa stavim po vyplate ...ale teda nedalo mi to a tak som este do toho vrtal a zistil som, ze ked odpojim stredny zvazok kablov(su tam tri viac zilove) v BSM-B2 krabici, svetla mi zhasnu ...tak som to demontoval, rozobral a zistil, ze mala cast \"noziciek\" pripojenych na plosak tym strednym konektorom je z oxidovanych...tak som to ocistil, dal naspat a UPS! ono to je uz v poriadku ... neviem ci bola chyba na 100% tam, ci len pohyb kablov tomu pomohol, ale zatial to funguje ako ma... Citovat
KoNG Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 zřejmě ti tam někama nateklo a oxiduje to doporučuji pořádně očistit a projistotu zatřít lakem na plošné spoje (nevodivím) a překontrolovat jestli někama nezatíká do té krabice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.