Petr 406 red Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Sraz byl fakt super!! Moc rád jsem Vás videl po takové dlouhé době
Driver Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Petr 406 red Sraz byl fakt super!! Moc rád jsem Vás videl po takové dlouhé době Představení nástupce 406 bylo taky efektní, ten zvuk byl nádhernej.... Hele co kdyby jsi si změnil nick na Petr BMW silver
Berkoff Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Petr 406 red Sraz byl fakt super!! Moc rád jsem Vás videl po takové dlouhé době na tom ic.cz mate nakyho vira, upravte si ty WWW jinak pekny
Berkoff Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Petr 406 red Sraz byl fakt super!! Moc rád jsem Vás videl po takové dlouhé době na tom ic.cz mate nakyho vira, upravte si ty WWW jinak pekny
Stifler Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Stifler Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. Necháte Marlina doma, jo?:D:D Ne, Marlin poveze nás. Takže žádný zdržovačky nehrozej. Doufám.
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Stifler Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. Necháte Marlina doma, jo?:D:D Ne, Marlin poveze nás. Takže žádný zdržovačky nehrozej. Doufám. My se zas minuly , přijde mi ten čas na Džbáně kratkej abych obešel všechny lidi -ještě že mame to icq:D
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: John Pro všechny slalom dopadl následujicím způsobem : ....4.místo : Petr Tr.... tenhle nick neznám:myslim ad slalom : dobře já
Marlin Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Dundee Já se taky musím přidat s poděkováním za super odreagování a pokec;) Nebýt \"brzd\" s více než dvouhodinovou sekerou, tak to bylo ještě lepší:D:D Za ty \"brzdy\" nemůžu ani já ani Jarda, ale jeden \"blbec s bawem\" (to o sobě prohlásil nejmenovaný jedinec sám;) ). Kdybysme kvůli němu nemuseli najet o dobrých 50 km víc, tak bys na nás nemusel čekat tak dlouho. Stejně jsme už ani nedoufali, že tě v Mělníku potkáme, až stříbrnej nárazník na tvý 405ce tě prozradil. Ale zase na druhou stranu jsem se díky tomuto zdržení projel v Bawu a driftík byl taky fajn. Díky, Marline. P.S.: Srazík byl prímovej, ale přijeli jsme pozdě, takže nebylo tolik času na rozkoukání se na mym prvním Džbánu. Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. [upravil dne 6/6/08 Stifler] opravim te, \"debils bawem\" aspon koukam ze jste dorazily v poradku.
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Dundee Já se taky musím přidat s poděkováním za super odreagování a pokec;) Nebýt \"brzd\" s více než dvouhodinovou sekerou, tak to bylo ještě lepší:D:D Za ty \"brzdy\" nemůžu ani já ani Jarda, ale jeden \"blbec s bawem\" (to o sobě prohlásil nejmenovaný jedinec sám;) ). Kdybysme kvůli němu nemuseli najet o dobrých 50 km víc, tak bys na nás nemusel čekat tak dlouho. Stejně jsme už ani nedoufali, že tě v Mělníku potkáme, až stříbrnej nárazník na tvý 405ce tě prozradil. Ale zase na druhou stranu jsem se díky tomuto zdržení projel v Bawu a driftík byl taky fajn. Díky, Marline. P.S.: Srazík byl prímovej, ale přijeli jsme pozdě, takže nebylo tolik času na rozkoukání se na mym prvním Džbánu. Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. [upravil dne 6/6/08 Stifler] opravim te, \"debils bawem\" aspon koukam ze jste dorazily v poradku. Dobře, já to nechtěl ventilovat tak neslušně. jojo, dorazili jsme v pohodě, Jarda ještě zkouknul moje Cyclony a díly na 306ku a ve 03:00 hodin dojel celej domu.
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Stifler Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. Necháte Marlina doma, jo?:D:D Ne, Marlin poveze nás. Takže žádný zdržovačky nehrozej. Doufám. My se zas minuly , přijde mi ten čas na Džbáně kratkej abych obešel všechny lidi -ještě že mame to icq:D Já tě tam viděl, ale furt jsi někam odbíhal a dlouho se nevracel...
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Stifler Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. Necháte Marlina doma, jo?:D:D Ne, Marlin poveze nás. Takže žádný zdržovačky nehrozej. Doufám. My se zas minuly , přijde mi ten čas na Džbáně kratkej abych obešel všechny lidi -ještě že mame to icq:D Já tě tam viděl, ale furt jsi někam odbíhal a dlouho se nevracel... jj takhle to bohužel se mnou vždy na srazech vypadá , bud jsem mimo dění pač řešíme nahradní díly co lidem vozím , nebo se chlubím s něčím novým na autě :D:D
Stifler Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr jj takhle to bohužel se mnou vždy na srazech vypadá , bud jsem mimo dění pač řešíme nahradní díly co lidem vozím , nebo se chlubím s něčím novým na autě :D:D tak pokud příště přijedeme dřív, tak se rád zúčastnim toho chlubení se novinek na autě. Díly už mam namontovsný (kromě toho teplotního čidla), takže s tim těď zase nějakou dobu otravovat nebudu.
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 po shlednuti fotek me mrzi, ze jsem nedorazil, fnuk fnuk, paradne jste si to uzili, bude sraz pred sebetovem v cervenci nebo nebude?
Medvěd Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Scratch po shlednuti fotek me mrzi, ze jsem nedorazil, fnuk fnuk, paradne jste si to uzili, bude sraz pred sebetovem v cervenci nebo nebude? Nevím, zastím jsme se s Johnem bavili, že bychom další sraz nechali až na září
Guest Scratch Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 ufff, na zari? no tak to tedy nesmim vynechat sebetov :-D, abych vas jeste nekdy videl :-)
Stifler Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Scratch ufff, na zari? no tak to tedy nesmim vynechat sebetov :-D, abych vas jeste nekdy videl :-) Hodláš snad opustit Peugeot-Club???
jarajarda Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Šmankote po týdnu, ale přece:) Sraz super, díky, ani jsem nedoufal, že nebudeme poslední, ale nakonec jsme toto prvenství i přes usilovnou snahu Marlina neobdrželi a že se snažil:D:D:D Mimochodem ve 106 má 1.4 a ne 1.1, jede mu to jako svině a prej že tam je jedenáctka, hahahahaha:D:D:D:D
John Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Nevím, zastím jsme se s Johnem bavili, že bychom další sraz nechali až na září Tak tak další oficiálni minisraz P-C v Praze,je plánovaný až na září.... Přece jen o prázdninách je to takový,že každej je někde pryč.... a v červenci je Šebetov.
aka Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 ehm...to se rika vzdycky apak je nam v srpnu smutno, ze se stejne sejdem, tak neklesejme na mysli
Recommended Posts