Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Sraz byl fakt super!!

Moc rád jsem Vás videl po takové dlouhé době :super

Představení nástupce 406 bylo taky efektní, ten zvuk byl nádhernej.... :super

Hele co kdyby jsi si změnil nick na Petr BMW silver :)

Odesláno

Sraz byl fakt super!!

na tom ic.cz mate nakyho vira, upravte si ty WWW :) jinak pekny :)

Odesláno

Sraz byl fakt super!!

na tom ic.cz mate nakyho vira, upravte si ty WWW :) jinak pekny :)

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Stifler

Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. :D

Necháte Marlina doma, jo?:mrk:D:D:D

Ne, Marlin poveze nás. ;) Takže žádný zdržovačky nehrozej. :D Doufám. :roll

Odesláno

My se zas minuly , přijde mi ten čas na Džbáně kratkej abych obešel všechny lidi -ještě že mame to icq:D

Odesláno
Původně zaslal: John

Pro všechny slalom dopadl následujicím způsobem :

....4.místo : Petr Tr....

tenhle nick neznám:myslim

ad slalom : dobře já :D

Odesláno

Já se taky musím přidat s poděkováním za super odreagování a pokec;):super Nebýt \"brzd\" s více než dvouhodinovou sekerou, tak to bylo ještě lepší:D:D:D

Za ty \"brzdy\" nemůžu ani já ani Jarda, ale jeden \"blbec s bawem\" (to o sobě prohlásil nejmenovaný jedinec sám;) ). Kdybysme kvůli němu nemuseli najet o dobrých 50 km víc, tak bys na nás nemusel čekat tak dlouho. Stejně jsme už ani nedoufali, že tě v Mělníku potkáme, až stříbrnej nárazník na tvý 405ce tě prozradil. :D

Ale zase na druhou stranu jsem se díky tomuto zdržení projel v Bawu a driftík byl taky fajn. :D Díky, Marline. :potlesk

P.S.: Srazík byl prímovej, ale přijeli jsme pozdě, takže nebylo tolik času na rozkoukání se na mym prvním Džbánu. Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. :D

[upravil dne 6/6/08 Stifler]

opravim te, \"debils bawem\" :D

aspon koukam ze jste dorazily v poradku.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Já se taky musím přidat s poděkováním za super odreagování a pokec;):super Nebýt \"brzd\" s více než dvouhodinovou sekerou, tak to bylo ještě lepší:D:D:D

Za ty \"brzdy\" nemůžu ani já ani Jarda, ale jeden \"blbec s bawem\" (to o sobě prohlásil nejmenovaný jedinec sám;) ). Kdybysme kvůli němu nemuseli najet o dobrých 50 km víc, tak bys na nás nemusel čekat tak dlouho. Stejně jsme už ani nedoufali, že tě v Mělníku potkáme, až stříbrnej nárazník na tvý 405ce tě prozradil. :D

Ale zase na druhou stranu jsem se díky tomuto zdržení projel v Bawu a driftík byl taky fajn. :D Díky, Marline. :potlesk

P.S.: Srazík byl prímovej, ale přijeli jsme pozdě, takže nebylo tolik času na rozkoukání se na mym prvním Džbánu. Příště bude jiná taktika cesty, tak snad dorazíme i dřív. :D

[upravil dne 6/6/08 Stifler]

opravim te, \"debils bawem\" :D

aspon koukam ze jste dorazily v poradku.

Dobře, já to nechtěl ventilovat tak neslušně. :D jojo, dorazili jsme v pohodě, Jarda ještě zkouknul moje Cyclony a díly na 306ku a ve 03:00 hodin dojel celej domu. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

My se zas minuly , přijde mi ten čas na Džbáně kratkej abych obešel všechny lidi -ještě že mame to icq:D

Já tě tam viděl, ale furt jsi někam odbíhal a dlouho se nevracel... :D

Odesláno

Já tě tam viděl, ale furt jsi někam odbíhal a dlouho se nevracel... :D

jj takhle to bohužel se mnou vždy na srazech vypadá , bud jsem mimo dění pač řešíme nahradní díly co lidem vozím , nebo se chlubím s něčím novým na autě :D:D:D

Odesláno

jj takhle to bohužel se mnou vždy na srazech vypadá , bud jsem mimo dění pač řešíme nahradní díly co lidem vozím , nebo se chlubím s něčím novým na autě :D:D:D

tak pokud příště přijedeme dřív, tak se rád zúčastnim toho chlubení se novinek na autě. ;) Díly už mam namontovsný (kromě toho teplotního čidla), takže s tim těď zase nějakou dobu otravovat nebudu. :D

Odesláno

po shlednuti fotek me mrzi, ze jsem nedorazil, fnuk fnuk, paradne jste si to uzili, bude sraz pred sebetovem v cervenci nebo nebude?

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

po shlednuti fotek me mrzi, ze jsem nedorazil, fnuk fnuk, paradne jste si to uzili, bude sraz pred sebetovem v cervenci nebo nebude?

Nevím, zastím jsme se s Johnem bavili, že bychom další sraz nechali až na září

Odesláno

ufff, na zari? no tak to tedy nesmim vynechat sebetov :-D, abych vas jeste nekdy videl :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ufff, na zari? no tak to tedy nesmim vynechat sebetov :-D, abych vas jeste nekdy videl :-)

Hodláš snad opustit Peugeot-Club??? :D:aut

Odesláno

Šmankote po týdnu, ale přece:) Sraz super, díky, ani jsem nedoufal, že nebudeme poslední, ale nakonec jsme toto prvenství i přes usilovnou snahu Marlina neobdrželi a že se snažil:D:D:D Mimochodem ve 106 má 1.4 a ne 1.1, jede mu to jako svině a prej že tam je jedenáctka, hahahahaha:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nevím, zastím jsme se s Johnem bavili, že bychom další sraz nechali až na září

Tak tak další oficiálni minisraz P-C v Praze,je plánovaný až na září.... Přece jen o prázdninách je to takový,že každej je někde pryč.... a v červenci je Šebetov. :super:papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...